Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » Barátok közt - így látjuk mi fórum

Barátok közt - így látjuk mi (beszélgetés)

75645. Bogoj (válaszként erre: 75641. - Joys)
2010. jan. 6. 15:12
és a zimi ezt elvállalta? nóóórmális?
75644. Bogoj (válaszként erre: 75637. - Egypt)
2010. jan. 6. 15:11

lehet, az egészet a páromra hárítom, a nők úgyis ügyesebbek az ilyen gyerek-dolgokban :-)

még nem tudom, hogy lesz, de az biztos, hogy szombat délelőtt támadásba lendülünk. még az is lehet, hogy egy közös főzés keretében - mintegy mellékesen - szóba lesz hozva... már beszéltünk róla, hogy esetleg megpróbáljuk kirajzoltatni vele, hátha az alapján egyértelműsödik a félelem konkrét tárgya, és akkor már beszélni is könnyebb, ha tudjuk, miről kell...

majd leírom, mi történt, hátha valakinek hasznos lesz még valamikor...

75643. FGSlin (válaszként erre: 75628. - Joys)
2010. jan. 6. 15:08

Egy budapesti baratom az elo pelda ra, hogy igenis hasonlo elofordult... megpedig budapesti egyetemen... most hogy a profot menesztettek, sok ev utan csak most csinalhatta meg a zarovizsgat... es nem akarmelyik egyetemrol van szo... de nem neveznem meg... Sajnos biza, van ilyen.

Amugy eloszor en is azt hittem, hogy csak tesztelni akarja a Zimit...

75642. geridina (válaszként erre: 75621. - Joys)
2010. jan. 6. 14:59
No és ne feledkezzünk el arról a fránya bálról sem, amit végülis nem tartottak meg:)
75641. Joys (válaszként erre: 75635. - Bogoj)
2010. jan. 6. 14:30

..ha jól emlékszem arra, hogy vállalja el ő helyette az okozott kárért a felelősséget.

/Hozzájuk még nem jutott el az objektív felelősségről szóló új kormányrendelet.

Szegények../

75640. Joys (válaszként erre: 75638. - Pumukli33)
2010. jan. 6. 14:26

A nézők kegyeiért folyik az esztelen verseny, de főként a minél zsírosabb profitért!

A műsorok összehangolásáról szó sincs, nem is lesz.

75639. Gwenllian (válaszként erre: 75638. - Pumukli33)
2010. jan. 6. 13:18

Hát ha neked ezek a kedvenceid, nem tudlak sajnálni.

Amúgy nem egysyerre vannak a Jóbanrosszban hamarabb kezdődik.

75638. pumukli33
2010. jan. 6. 13:00

Kár, hogy egy időpontban adják az egyik kedvenc

sorozatomat a másikkal.

Én szeretem nézni a Jóban rosszbant is, és a

Barátokat is. Igy valamelyikről mindig lemaradok.

Nem lehetne, hogy a két kereskedelmi csatorna

összehangolná müsorait? Legalább a legnagyobb

nézettségüeket. Szerintem úgy mind a kettő

jobban járna. A nézőkről nem is beszélve!

Hiszen értünk vannak!

75637. egypt (válaszként erre: 75613. - Bogoj)
2010. jan. 6. 12:31
Szerintem a saját hitetek szerint beszéljetek róla. Az a lényeg, hogy ne a véglegességet, a megszűnést lássa benne, csak az itteni élet lezárását. Ha nem vagytok istenhívők, de valamiféle túlvilági életben hisztek, akkor mondhatjátok neki, hogy csak a test múlandó, de az ember lényege, a lélek, az érzések, gondolatok, tudat nem pusztul el, hanem más formában tovább él. Ha totál materialisták vagytok, akkor magyarázzátok úgy, hogy más alakban születünk újjá, pl. valakiből virág lesz, vagy pillangó, felhő (mert az atomok megmaradnak, persze ezt nem kell részletezni). A gyerekek nagyon jól megértik ezeket az átalakulásos dolgokat, olvastam egyszer erről valami pszichológus írását.
75636. Gwenllian (válaszként erre: 75630. - Bogoj)
2010. jan. 6. 12:00

Ebben a korban még nagyon-nagyon tudnak félni a haláltól, legalábbis úgy emlékszem vissza.

Pont ennyi idős voltam, mikor meghalt a nagyim, és vallásos neveltetés nélkül is feldolgoztam. Igaz, ő sokáig volt nagyon beteg, a halál már szinte megváltás volt neki. Rosszabb volt anyut nézni, ahogy siratja és én nem tehetek semmit. (de jobb volt így, mintha eltitkolta volna a gyászát)

75635. Bogoj (válaszként erre: 75628. - Joys)
2010. jan. 6. 12:00
ebből megint kimaradtam. mire kérte meg a prof a zimit?
75634. Bogoj (válaszként erre: 75626. - Virgilius)
2010. jan. 6. 11:59

szinte biztos. akkoriban kezdte, és most a szünet után a suliban volt egy karácsonyi 'élménybeszámoló', amikor is ezt is megemlítette kis porontyom. a tanárnő azt mondta, hogy amikor erre részletesebben rákérdezett, a gyerek elkezdett hevesen pislogni, remegni, rossz volt ránézni. szerintem kicsit eltúlozta a jelenséget, de én nem voltam ott.

szóval az ok valószínűleg tényleg ez lehet...

az túlzás, hogy vallásosak vagyunk, inkább a hívő szót tartanám megfelelőnek. különösen a saját elképzelésemet, ami kicsit más, mint amit a papok tanítanak :-)

75633. Adani_ (válaszként erre: 75628. - Joys)
2010. jan. 6. 11:56

Ráadásul ugye a büntit így is úgy is neki kell fizetnie. Esetleg megkereshetné Alkoholista Kispista Jóskát vmelyik aluljáróból, h pár 2 literes Koccintósért ugyan vállalja már el ,h ő vezette a kocsit.

Miért pont az egyik diákját keresné meg? És miért pont Zümit? Ha Zümi nem vállalja el akkor bármelyik másikat megkérhette volna. Ráadásul ha én lennék a prof és diákot akarnák megkeresni nem olyat keresnék ,aki amúgy jó ZH-t írt és bosszúból megbuktatnám ha nemet mond, hanem pl. olyat, aki elég harmatgyengét írt amolyan nagy jóindulattal adhatok rá kettes szintűt. Neki meg mondhatja, h hát nem túl jó a ZH-d, de ha ezt megteszed nekem akkor átengedlek.

75632. Gwenllian
2010. jan. 6. 11:54
Hű, de sokat írtatok.
75631. Ildi^^ (válaszként erre: 75628. - Joys)
2010. jan. 6. 11:54
szerintem ezzel a szállal valamit akarnak kezdeni de hogy még mit azt senki se sejti. mert eddig elég béna így önmagában a sztori.
75630. Bogoj (válaszként erre: 75623. - Virgilius)
2010. jan. 6. 11:53

nem most először, de akkor még kicsi volt, most viszont már elég nagy ahhoz, hogy elgondolkodjon dolgokon...

jó lenne belelátni a fejébe ilyenkor, vajon mire gondolhat?

hét végéig várunk, nem szeretnénk úgy belekezdeni egy beszélgetésbe este, hogy esetleg nem tudjuk befejezni, nem kap választ minden kérdésére, és rosszabb, mint előtte, ezért inkább megvárjuk a szombat reggelt...

75629. Bogoj (válaszként erre: 75620. - Hangyászsün)
2010. jan. 6. 11:47

hányszor mondott igazat miki, ha a hatalomról volt szó? (értem ezalatt akár a magán, akár az üzleti életet...)

simán elképzelem, hogy kiment, nem talált berényi ágit, visszajött, és a repülőút közben szépen megálmodott egy mesét...

75628. Joys (válaszként erre: 75624. - Virgilius)
2010. jan. 6. 10:59

Az egész professzori szál-harmat gyenge és teljes egészében valószínűtlen, ilyesmi a világon nem fordul elő.

Ha már gyáva az illető, megkéri egy ismerősét, rokonát, barátját, hogy vállalja el, nem a növendékét keresi meg.

Ez az írók egyik bárgyú halva született ötlete.

Ilyen, s hasonlók miatt/lásd temetői sírrablás és társai../ mondom én, hogy a sorozat jó ideje kimerítette tartalékait, már csak ilyesmikre futja, ami Kalamárék szégyenteljes szegénységi bizonyítványa.

75627. virgilius (válaszként erre: 75619. - Hangyászsün)
2010. jan. 6. 10:54
Na de azt azért elég egyszerű megkérdezni telefonon Ágnestől, aki elvben ugye tényleg létezik, hogy volt-e még egy huguk. Ilyet hülyeség volt hazudnia Attilának, ha hazudta. Amúgy szerintem is hazudta.
75626. virgilius (válaszként erre: 75617. - Bogoj)
2010. jan. 6. 10:52

Biztos, hogy emiatt tikkel?

Egyébként ti valamennyire vallásosak vagytok, nem? Az eléggé meg szokta nyugtatni a gyerekeket, ha a mennyországról beszélgetünk velük. Az enyémeket legalábbis, úgy látom, megnyugtatta.

Nekem a nagybátyám és apukám is pár éve halt meg, szóval volt alkalmunk erre. :(((

75625. Joys (válaszként erre: 75620. - Hangyászsün)
2010. jan. 6. 10:50

A Bk tele van homályos elvarratlan szállal, kidolgozatlan, ill. végig nem vitt cselekmény-részekkel.

A f.írók jól érzékelhetően rögtönöznek, felületesek, következetlenek, össze-vissza alakítják a történetet, fő, hogy a pletykaházban állandósuljanak a feszültségek-ez már régóta megfigyelhető.

75624. virgilius (válaszként erre: 75606. - Adani_)
2010. jan. 6. 10:49
Öööö... azt én hittem, hogy a prof csak tesztelni akarja.
75623. virgilius (válaszként erre: 75613. - Bogoj)
2010. jan. 6. 10:49

Jó nektek, hogy csak most szembesült először a halállal. :(((

Nálunk egyébként az állatok elmúlása is segített nekik a halál feldolgozásában, az egyik szeretett hörcsögüké pl. nemrég.

75622. Adani_ (válaszként erre: 75620. - Hangyászsün)
2010. jan. 6. 10:46
Igen állítása szerint beszélt Ágnessel, aki elmondta, h Attila a testvére, de mióta elszedte a pénzét nem tartja vele a kapcsolatot. Attilának adta a pénzét, aki azt mondta tuti befektetés és majd vastagodik a tárcája ha belemegy, és azóta sem látta a pénzét. Mikitől ennyit tudtunk meg ,de azóta sem szedte ezt elő. Pedig mikor Nórával közölte, h talált több ügyfelet is, akiket Attila becsapott és akkor tisztázta magát, akkor sem mondta, h hát és a tesóddal mi van? Tán őt is a Galambos nevű haverod ejtette át a tudtod nélkül?
75621. Joys (válaszként erre: 75619. - Hangyászsün)
2010. jan. 6. 10:40

Igen, ebben van valami.

De az sem életszerű, hogy Claudia szót sem ejt a Németországban élő valódi Berényi Ágnesről, András az évek óta Londonban tanuló/?/ lányáról, Nyafkakatáról, Vili b. Bálintról, de még lehetne sorolni a hasonló példákat, akikről egyszerűen megfeledkeznek a nagy eszű /hazai és külföldi Bk-/ írók.

75620. Hangyászsün (válaszként erre: 75610. - Bogoj)
2010. jan. 6. 10:38
Igen, de úgy jött vissza Hamburgból, hogy OTT megtudott valamit.
75619. Hangyászsün (válaszként erre: 75520. - Retrbk98)
2010. jan. 6. 10:25
Mondom: Megérzés. Attila nem véletlenül jár ki minden héten a sírhoz, azonban a virágcsokor letétele csak ürügy. Valójában a sír állapotát ellenőrzi. A "krimielmélet" szerint ott nem a tragikusan elhunyt B. Angelika hamvai nyugszanak, hanem valaki másé, akinek a halálához Attilának igencsak köze van, és az utóbbi nagyon nem akarja, hogy összefüggésbe hozzák a néhai illetővel. Ugyanakkor nagyon életszerűtlen, hogy eddig egyetlen szót sem szólt a húgáról, aki közl. balesetben végezte. Ha rák lett volna nagyon fiatalon a gyilkosa, még érthető volna. De minek hallgatni róla, még ha akár valami cserbenhagyó gázolta halálra, akit sohasem találtak meg? Attilának elegendő lett volna Clauék általi megtalálásakor annyit mondania, hogy még egy húga volt, aki tragikus balesetben halt meg, és annyira felkavarta a cserbenhagyásos gázolás, hogy inkább nem beszél róla. Ezt talán még Miklós is megértette volna.
75618. Joys (válaszként erre: 75617. - Bogoj)
2010. jan. 6. 10:13
Amíg nem beszél róla, ne erőltesd a témát, várd meg, amíg ő kezdeményezi a beszélgetést, utána próbáld egyszerű szavakkal elmondani, amit egyébként sem könnyű..
75617. Bogoj (válaszként erre: 75614. - Joys)
2010. jan. 6. 10:07

az a baj, hogy ő már nem annyira kicsi (9 éves), viszont nem szeretném megvárni, hogy a dolog magától oldódjon meg, ugyanis tikkelni kezdett (időnként folyamatosan és nagyon sűrűn pislog), ami (úgy érzem) nem szimpla, magától elmúló problémát jelent... :-(

az a baj, hogy nem tudom, hogyan kezdjek bele a beszélgetésbe, hogy hogyan hozzam fel a témát... utána már - gondolom - megy magától, csak a kezdés jelent gondot.

75616. stokimagdi (válaszként erre: 75606. - Adani_)
2010. jan. 6. 09:49

Jaja.

De vajon akkor honnan jött az sms???

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook