Barátok közt - így látjuk mi (beszélgetés)
lehet, az egészet a páromra hárítom, a nők úgyis ügyesebbek az ilyen gyerek-dolgokban :-)
még nem tudom, hogy lesz, de az biztos, hogy szombat délelőtt támadásba lendülünk. még az is lehet, hogy egy közös főzés keretében - mintegy mellékesen - szóba lesz hozva... már beszéltünk róla, hogy esetleg megpróbáljuk kirajzoltatni vele, hátha az alapján egyértelműsödik a félelem konkrét tárgya, és akkor már beszélni is könnyebb, ha tudjuk, miről kell...
majd leírom, mi történt, hátha valakinek hasznos lesz még valamikor...
Egy budapesti baratom az elo pelda ra, hogy igenis hasonlo elofordult... megpedig budapesti egyetemen... most hogy a profot menesztettek, sok ev utan csak most csinalhatta meg a zarovizsgat... es nem akarmelyik egyetemrol van szo... de nem neveznem meg... Sajnos biza, van ilyen.
Amugy eloszor en is azt hittem, hogy csak tesztelni akarja a Zimit...
..ha jól emlékszem arra, hogy vállalja el ő helyette az okozott kárért a felelősséget.
/Hozzájuk még nem jutott el az objektív felelősségről szóló új kormányrendelet.
Szegények../
A nézők kegyeiért folyik az esztelen verseny, de főként a minél zsírosabb profitért!
A műsorok összehangolásáról szó sincs, nem is lesz.
Hát ha neked ezek a kedvenceid, nem tudlak sajnálni.
Amúgy nem egysyerre vannak a Jóbanrosszban hamarabb kezdődik.
Kár, hogy egy időpontban adják az egyik kedvenc
sorozatomat a másikkal.
Én szeretem nézni a Jóban rosszbant is, és a
Barátokat is. Igy valamelyikről mindig lemaradok.
Nem lehetne, hogy a két kereskedelmi csatorna
összehangolná müsorait? Legalább a legnagyobb
nézettségüeket. Szerintem úgy mind a kettő
jobban járna. A nézőkről nem is beszélve!
Hiszen értünk vannak!
Ebben a korban még nagyon-nagyon tudnak félni a haláltól, legalábbis úgy emlékszem vissza.
Pont ennyi idős voltam, mikor meghalt a nagyim, és vallásos neveltetés nélkül is feldolgoztam. Igaz, ő sokáig volt nagyon beteg, a halál már szinte megváltás volt neki. Rosszabb volt anyut nézni, ahogy siratja és én nem tehetek semmit. (de jobb volt így, mintha eltitkolta volna a gyászát)
szinte biztos. akkoriban kezdte, és most a szünet után a suliban volt egy karácsonyi 'élménybeszámoló', amikor is ezt is megemlítette kis porontyom. a tanárnő azt mondta, hogy amikor erre részletesebben rákérdezett, a gyerek elkezdett hevesen pislogni, remegni, rossz volt ránézni. szerintem kicsit eltúlozta a jelenséget, de én nem voltam ott.
szóval az ok valószínűleg tényleg ez lehet...
az túlzás, hogy vallásosak vagyunk, inkább a hívő szót tartanám megfelelőnek. különösen a saját elképzelésemet, ami kicsit más, mint amit a papok tanítanak :-)
Ráadásul ugye a büntit így is úgy is neki kell fizetnie. Esetleg megkereshetné Alkoholista Kispista Jóskát vmelyik aluljáróból, h pár 2 literes Koccintósért ugyan vállalja már el ,h ő vezette a kocsit.
Miért pont az egyik diákját keresné meg? És miért pont Zümit? Ha Zümi nem vállalja el akkor bármelyik másikat megkérhette volna. Ráadásul ha én lennék a prof és diákot akarnák megkeresni nem olyat keresnék ,aki amúgy jó ZH-t írt és bosszúból megbuktatnám ha nemet mond, hanem pl. olyat, aki elég harmatgyengét írt amolyan nagy jóindulattal adhatok rá kettes szintűt. Neki meg mondhatja, h hát nem túl jó a ZH-d, de ha ezt megteszed nekem akkor átengedlek.
nem most először, de akkor még kicsi volt, most viszont már elég nagy ahhoz, hogy elgondolkodjon dolgokon...
jó lenne belelátni a fejébe ilyenkor, vajon mire gondolhat?
hét végéig várunk, nem szeretnénk úgy belekezdeni egy beszélgetésbe este, hogy esetleg nem tudjuk befejezni, nem kap választ minden kérdésére, és rosszabb, mint előtte, ezért inkább megvárjuk a szombat reggelt...
hányszor mondott igazat miki, ha a hatalomról volt szó? (értem ezalatt akár a magán, akár az üzleti életet...)
simán elképzelem, hogy kiment, nem talált berényi ágit, visszajött, és a repülőút közben szépen megálmodott egy mesét...
Az egész professzori szál-harmat gyenge és teljes egészében valószínűtlen, ilyesmi a világon nem fordul elő.
Ha már gyáva az illető, megkéri egy ismerősét, rokonát, barátját, hogy vállalja el, nem a növendékét keresi meg.
Ez az írók egyik bárgyú halva született ötlete.
Ilyen, s hasonlók miatt/lásd temetői sírrablás és társai../ mondom én, hogy a sorozat jó ideje kimerítette tartalékait, már csak ilyesmikre futja, ami Kalamárék szégyenteljes szegénységi bizonyítványa.
Biztos, hogy emiatt tikkel?
Egyébként ti valamennyire vallásosak vagytok, nem? Az eléggé meg szokta nyugtatni a gyerekeket, ha a mennyországról beszélgetünk velük. Az enyémeket legalábbis, úgy látom, megnyugtatta.
Nekem a nagybátyám és apukám is pár éve halt meg, szóval volt alkalmunk erre. :(((
A Bk tele van homályos elvarratlan szállal, kidolgozatlan, ill. végig nem vitt cselekmény-részekkel.
A f.írók jól érzékelhetően rögtönöznek, felületesek, következetlenek, össze-vissza alakítják a történetet, fő, hogy a pletykaházban állandósuljanak a feszültségek-ez már régóta megfigyelhető.
Jó nektek, hogy csak most szembesült először a halállal. :(((
Nálunk egyébként az állatok elmúlása is segített nekik a halál feldolgozásában, az egyik szeretett hörcsögüké pl. nemrég.
Igen, ebben van valami.
De az sem életszerű, hogy Claudia szót sem ejt a Németországban élő valódi Berényi Ágnesről, András az évek óta Londonban tanuló/?/ lányáról, Nyafkakatáról, Vili b. Bálintról, de még lehetne sorolni a hasonló példákat, akikről egyszerűen megfeledkeznek a nagy eszű /hazai és külföldi Bk-/ írók.
az a baj, hogy ő már nem annyira kicsi (9 éves), viszont nem szeretném megvárni, hogy a dolog magától oldódjon meg, ugyanis tikkelni kezdett (időnként folyamatosan és nagyon sűrűn pislog), ami (úgy érzem) nem szimpla, magától elmúló problémát jelent... :-(
az a baj, hogy nem tudom, hogyan kezdjek bele a beszélgetésbe, hogy hogyan hozzam fel a témát... utána már - gondolom - megy magától, csak a kezdés jelent gondot.
Jaja.
De vajon akkor honnan jött az sms???