Barátok közt - így látjuk mi (beszélgetés)
tudod, ki a BETEG férfi?
aki sírokat nyitogat!!!!
na igen. és mivel Mikiék megtudták, hogy mi van a dobozban,s kié akkor Miki kedve rossz lett. érezhető volt rajta, hogy megbánta.mondta is.csak más szóval. szerintem ezaz attila egy agresszív állat! bárki bármit mond, ez szerintem BETEG férfi! képes lenne ölni, s szerintem (és nem csak az én véleményem is), hogy nem biztos az, miszerint a húgáé, hanem valaki másé, akin úgy állt bosszút megölte,mert valamit elkotyogott róla valamit.
MONDOM: NEM CSAK AZ ÉN VARIÁCIÓM!!
nem vagyok beteg.szerencsére.
de engem ez a jelenet iszonyatosan irritált. szegény Nóri ott sírt, szabi mozdulatlanul. mondjuk jobb is, hogy nem szólt közbe.
Ez az Attila nem normális. Én mondjuk soha nem bírtam a búráját.
Nóra szerintem otthagyja, mert ok, hogy nem szép dolog amit Miklósék csináltak, de azért eszükbe se juthatott, hogy nem pénz hanem hamu van a dobozban.
Adri, betegesen letagadod magad előtt , hogy miki mekkora otromba bunkó.
Idegesít.
párdon
ekkora szégyenbe én belehalnék! sírgyalázás, a testvérének kiásása, durva!!
ha miki most is ugyanolyan nagy mellénnyel közlekedik majd egy hét múlva, mintha mi se történt volna, akkor abbahagyom ennek a fosnak a nézését
Egy 7 évesen meghalt kislány temetéséről nem gondoskodtak a szülei vagy egyéb rokonok? Hol életszerű az, hogy létezik olyan ok, ami miatt egy jelöletlen dobozban an valakinek a hamva évtizedek óta???
Na, azt hiszem, ez betette nálam a kaput a BK után, 99%, hogy holnaptól bojkottálom, 1%, hogy Kalamár sírva kér bocsánatot a magyar nézőktől szándékos agykárosítás miatt...
gyerekek!! én mondom nektek, hogy ezaz attila DURVÁBB MINT MIKI!!!!!NEM KICSIT,NAGYON!!!Szerintem ez nem "csak" elveszítette azt a valakit akit a húgának nevez, hanem megölt valakit. ez már fix!! ez egy állat!
joys, erre NE mond, hogy Miki megérdemelte, mert ROSSZABB Mikinél!!
fúúú,:@ még jobban gyűlölöm attilát!ez az attila 100%, hogy gyilkos!