Barátok közt - így látjuk mi (beszélgetés)
Adri, mióta hallgatsz MAgozott Cseresznyét??
Akkor inkább a Tolcsvay féle verziót hallgasd!
Egy perc múlva már vissza is igazolták, hogy rendben, mehetek érte.
Egyébként hallom, hogy az IMAX-változathoz 1850Ft-ot/!/ kell fizetni a jegyért, hogy a nyű rágja őket körbe!
Az enyém kedden, 3D-ben csak 1450-be kerül majd.
Adri, töltök fel pár új képet a fórumba, majd nézd meg, puszi! :)
Miki nem megy a temetésre? Szegény rosszul néz ki.
Az IMAX-változathoz, hallom, nem lehet jegyet kapni, de nekem jó lesz 3D-ben is, éppen egy órával ezelőtt foglaltam rá jegyet a Westend City-be, holnaputánra-innen a gépemről.
Nagyon kíváncsi vagyok rá, és csupa felsőfokú kritikákat olvasni a filmről!
az Arénában
Én csak tréfából mondom, hogy nagy színész lesz, nehogy már azt hidd, hogy meghülyültem!
Tudom, hogy L.L. kezdő a javából, ehhez képest nagyívű filmszínésznői ambíciói vannak.
Nem várok tőle szédületes karriert, csak magamban adtam neki egy kis türelmi időt, mint annyi más pályakezdőnek.
Ha tehetségtelen, úgy is kihullik hamar és "megy a levesbe", tudom jól.
Sajnos, olyan időket élünk, hogy szerény képességű fiatalokat is felkap a média, sztárolja és amíg csak lehet, kihasználja, majd utána-eldobja.
De ez sem új jelenség, legfeljebb-nálunk az.
Jézus, éppen most olvasom..
Rémálom főműsoridőben-2010-01-10.
"Ezeken a hasábokon nem szoktuk a tévében feltűnő filmeket górcső alá venni. Ennek magyarázata, hogy a filmek tévés megjelenése egyszeri alkalom, s az alkalom már mögöttünk van. Hogy az Álom.net című magyar kultúrprodukcióval kivételt teszünk, annak oka van.
Ha a diákparkoló egy balatoni gimnáziumé, a magyar gimnazista lány egy 160 lóerős, férfias kabrióval (nyilván ilyet találtak a filmesek) közlekedik, és a retikült lengető lányt nem Whiterspoon, hanem egy tehetségtelen, duzzogó amatőr (Labancz Lilla) alakítja, akkor az nem paródia, hanem hiteltelen és hajmeresztő marhaság. Amin nem nevet, hanem sírva nyöszörög a néző...."
Nem is folytatom..tragédia!
Megvárom, míg L.Lilla Opheliát, Nórát /a Babaház-ban/, Anna Kareninát, vagy Melindát alakítja a Nemzeti Színházban, de lehet, hogy ezt már nem fogom megérni..
/Vagy igen, de ő már jóval előtte eltűnik a süllyesztőben!/
:DDD!
Nem tagadom, védtem, éspedig azért, mert nem szoktam az első impressziók alapján elmarasztaló véleményt alkotni, de amiket tőletek olvastam a filmjéről, azok eléggé lehangoltak, lehet, hogy ki is hagyom az egészet.
Most Cameron "Avatar"-ja érdekel. Tegnap az Arénában vásároltunk, elfelejtettem megnézni, megy-e IMAX-változatban, de azt hiszem, igen. Néhány éve Sydneyben alkalmam nyílt IMAX-mozit látni, érdekes volt speciális szemüvegben nézni a filmet, itthon még nem láttam ilyet, de kíváncsi vagyok rá.
L.Lillának pedig még adok egy-két évet, hátha igazi színésznővé válik /ne mosolyogj../, de ha nem, akkor se teszem ki a gyászlobogót.
De ők eleve jobbak voltak, már elsőre. :)
Gondolj csak Ribanclillára, őtis védted, hogy ne hamarkodjuk el, ne írjuk le, hadd bizonyítson. :) Hát bizonyított is: a filmje nem hogy nulla, de egyenesen minusz nulla! :O
Ez nem cáfol engem, ettől még lecserélhetik.
Azonnal nem fogják kitenni, Te is tudod, mindenkinek adnak egy kis kifutási időt és ez így van rendjén.
Szerintem a kis Kamilla megszemélyesítője is megüti a mértéket, ma már elég természetes, de még Timike is, most, hogy iskoláskorba került, hihetőbb is.
Irányában viszont illik egy kis türelemmel lennünk, pláne, ha az illető nem profi színész, hanem amatőr. Azután úgyis eldől, hogy megfelel-e, vagy a léc alatt szaladgál.
Egyetértesz, virgi?
Pláne, ha az új fiú jelenete után még jön egy-két Krisa, mert tényleg összevissza veszik fel az egyes részeket... Na mindegy, gyors jobbulást NK-nak, az új fiúval pedig jóindulatúak leszünk, ígérem! ;)
Ugyanez az új Lindára már részemről nem nagyon áll, nagyon bénának látom szegényt, főleg Opitz Petra után. :S
El tudom képzelni, hogy közvetlenül N.Kristóf fájdalmainak megjelenése előtt már felvettek egy csomó jelenetet, így egyik pillanatról a másikra nem lehet a cselekmény irányán változtatni, vagy nagyon sokat kellene azokból kidobni és az új szereplővel újra forgatni, ami nem csekély költség.
Ez laikus fejjel persze rossz választás, mert a nézőknek mindenképpen illúzió romboló, de azt hiszem, itt sok választás nincs.
Valóban furcsa és szokatlan lesz az új srácot nézegetni, akármilyen tehetséges is.
Meglátjuk.