Barátok közt - így látjuk mi (beszélgetés)
A rozsdás bökőt!! hogy nem fog kiderülni!
Vigyáznak ők arra, hogy maradjon kérdőjel, amin filózhatunk itt szombat-vasárnap!
Lehet, hogy előbb-utóbb egy olyan fotó is előlerül. Bár Ádikának nem volt az egész lakodalom alatt a kezében a fényképezőgépe. Ám, hogy Rudi többször megjelent már neki azóta, valószínű nem fogja bírni tovább, és kipakol Natasának. Legalábbis az esti utolsó jelenetből erre lehet következtetni. Meg attól is nagyon furdalja a lelkiismeret, hogy Nati sűrűn megjelenik nála vígasztalást keresni.
Én legalábbis így látom. De hogy az alkotók....
Na, majd este kderül. Vagy nem. :-))
én azt nem értem,mitől nyilt ki az ajtó a hajón,
annak biztonságosnak kéne lenni,
a múlt hónapban hajókáztunk a Dunán,alap lenne a biztonság,hogy ne nyiljon ki az ajtó,attól hogy vakaki neki esik,nincs azokon valami biztonsági retesz vagy valami,?
Nem értem, hiába bámulják, bámulgatják az esküvői fotókat, csak nem találnak (rá) egy olyanra, ahol Zsolt éppen Ádám poharát babrálja! Mert akkor az rögtön megmagyarázná Ádám erőszakosságát, meg a járás közbeni dűlöngélést, mert szerintem egy olyan mozdulattal sikerült neki Rudit vízbe löknie, és egyáltalán nem szándékosan!
De nem igaz, hogy a sok fotóból egyiken sincs semmi olyan felvétel, amely előre vinné az eseményeket!
Mi ez a nagy vita itt ?
Eléggé lemaradtam róla, de mondjuk nem bánom.
UGYE EZT IS OLVASTAD ?
217883. Papája (válaszként erre: 217878. - Troppauer Hümér)
tegnap 19:23
Mégegyszer és utoljára.
Nem a pirosruhás csinivel van a baj, hanem a 217840-es hozzászólásoddal. Smirnoff a 842-ben, Piroska a 848-s és én a 849-es tettem szóvá. Nem helyeseltük, ennyi. Te elnézést kértél. Ez után jött csak a csini baba, ami engem egyáltalán nem zavar. Megjegyzem a cica sokkal jobban tetszik.
Nem vagyok erkölcscsősz, de egy férfi ne mondjon és kívánjon ilyet egy nőnek, sőt kislánynak. Elég ilyesmit a híradásokban hallani.
Én is azt mondom, felejtsük el. Néha nagyon beleéljük magunkat a BK életébe. Mikor ki ír valami butaságot. Fátylat rá !
A lényeg valóban az, hogy ne legyen kevesebb a nyugdíjunk.
Az első mondatért már egyszer elnézést kértem!!!
Egy csinos hölgy fényképe meg nem a fantáziálásomat jelenti!!! Ami szép, az szép. Nem tőled fogok tanácsot kérni, hogy milyen képet tegyek fel!!!
Egyébként pedig ne az adatlapommal foglalkozz, hanem a fórum témájával!!!
A két srác boxolása kétségkívül kicsit erőltetett, de valamit ki kellett találni, hogy megbéküljenek egymással, hiszen a Hanna ūgy nem újkeletű, volt ő már mint Petinek, mint Balázsnak élettársa. Nem lehetnek egy életen át haragban.
Drukkolok, hogy Zsolt végre tényleg rehabra kerüljön, mert ezzel a drogos mivoltjával már nagyon unszimpatikusabb.
A cicust sajnálom, mi is átéltük már sok kedvenc elvesztését. Először fáj, aztán szívét melengető szép emlék lesz.
Ezt ki írta ?
"Nem bánnám, ha bevinnék a rekettyésbe oszt jól meg..... "
A kommentek után ki tette fel a szép hölgyet ?
Utána ki mentegetőzött azzal, hogy boldog házas és nincs ilyesmire szüksége.
Akkor mégis miért jár ilyen dolgokon az fantáziád ?
Ennyi. A többi csak kofalárma.
ja,és lehet fogadásokat kötni ki győz,
komolyan ez már röhejes,