Barátok közt - így látjuk mi (beszélgetés)
Van itt több cím is. Próbálkozz valamelyikkel.
Az én problémámra válaszoltak.
"Továbbítom Hoxának a levelet.
Addig is, ha duplázódna az írásod jelezheted felénk, törölni fogjuk a felesleget.
A hozzászólás alatti piros kézre kattintva lehet ezt megtenni. (Egyéb probléma kiválasztásánál be lehet írni, hogy mi a gond vele. Elég, annyi, hogy duplázódott.)"
Ezt azért írom itt mindenkinek, talán más is szeretne valamit tudni, kérni stb, itt megteheti.
Szóval azt mondod, ha bemennél oda azért, hogy Bartha Zsoltot akarod meglátogatni, mint mondjuk élettársa, (mert Gigi már szinte az) még azt sem mondják meg, hogy egyáltalán van-e ilyen nevű ápoltjuk?
Mint mondottam, nekem nincs ilyen intézmények látogatásában gyakorlatom.
Tudtommal az elvonót a kórházak "ideg és elme osztályán" végzik, és oda nincs annyira szabad bejárás, mint bármelyik másik osztályra. Tehát zárt ajtó, csöngetésre kinyit, és megkérdik, kihez mégy.
És a beteg pillanatnyi egészségi állapotától teszik függővé, hogy bemehetsz-e hozzá, vagy nem.
Most gondold el, hogy Zsoltika éppen őrjöng az elvonási tünetek miatt, ezért rácsos ágyban, akármilyen kis ketrecben, ki tudja milyen körülmények között, és a látogató csak úgy símán besétál???
Szerintem ilyen helyen még a házastárs, szülő, gyermek sem közlekedhet szabadon rokon látogatás címén.
Gondoltam kipróbálom, nálam mi újság, így írtam nekik egy levelet, mert már nagyon zavar a sok duplázott, triplázott hozzászólásom, talán tudnak segíteni.
Észrevettem, hogy másnál is fordult már elő ilyesmi, így lehet, hogy nem az én készülékemben van a hiba.
A megírt levelem simán, rendben elment a megadott címre.
Nálunk egy sorszámot kell huzni, amivel beallsz a sorba az adminisztrációs pultnál, és érkezési sorrendben veszik fel a betegeket, de ha nincs sorszamokat, és nem vagy karakán, visszaküldeni a folyosó végére sorszámot, és újra sorba állsz. Amikor leadod a beutalót, akkor kapsz egy sorszámot, és az alapján hívnak be. Semmi értelme az elsőnek, csak legyen nálad, mert csak, és tök jó, h par milliót elköltözünk erre.
Amúgy nem tudom, hogy lehetnek tömegesen olyan hülyék, h elkeverjük a sorszámot amíg varnak.
nemrég voltam laborban és óriási kavarodást okozott, hogy 3 alkalommal senkit nem szólitottak a rendes nevén , hanem egy sorszámon. ( a hopsszó várakozás miatt többen elvesztették m ire sorra kerültek volna )
elóször amikor jelentkeztem, leadtam a beutalót kaptam a számot.
2: amikor behivtak pl 28-asként, nem néven
3. amikor ténylegesen vért vettek, meggyőződtek arról hogy énhozzám tartozik-e az a bizonyos sorszám.
leirva a nevem szinte sehol nem láttam, csak a 28-ast.
Azt sem mondhatják meg idegennek, hogy van-e olyan nevű beteg. Nekem egyszer a volt lakotarsam (akirol egy darabig azt hittem, h a barátom), felszívódott egy szó nélkül 1,5 hétre. Nem vette fel a telefonját, nem írt vissza. Kerestem a sürgősségin is, és mondták, hogy megértik az aggodalmam, de bocsi, annyit sem mondhatnak megy hogy behoztak-e ilyen nevű beteget (amúgy tudtam, hogy ez így működik, csak tettem egy próbát, hátha megesik rajtam a szívük).
Na, már most gondolj bele, hogy egy maga intézményben, ahol egy valahol pénzt is kifizetesz, hogy kezelik a betegjogokat. Nyilván nem szeretné a legtöbb drogfüggő,hogy részleteket tudjon akárki a rehabjarol, egy 100000%, hogy erről nyilatkozni kell. Bárki a recepción honnan tudhatna, hogy aki beballag, az nem esetleg rosszakaro, vagy olyan személy, akinek semmi köze ehhez?
azért ha Gigi a kis motyóval bemegy a rehabra látogatóba,csak kiderül van-é Bartha Zsolt nevű beteg,
azért az nem titkos,
Igen, Gigi már bemehetne a rehabos intézetbe megkérdezni, hogy halad a pártfogoltjának kezelése, és legott kiderülne a sumák.
Lehet, hogy gazdag, de azért 1 milla, az 1 milla. Ennyire nem lehet könnyelmű.
Na, majd holnap meglátjuk. Legalábbis remélem.
Szokásos módon, hazugsággal. Balesetet szenvedett a gyerek, ezért, neki feltétlen utaznia kell. Megszakította a kezelést, mert hát a gyerek az gyerek menni kell. Normálisék előbb tájékozódnak utána indulnak útnak, nem az első felindultságukban rohannak - fejjel a falnak.
Lehet Gigi megszánja és vele szeretne rohanni. Amennyiben a gyerek sztori mégsem igaz, akkor nem tudom mit hazudik. Az viszont várható, hogy Gigi itt már nem tűr tovább.
Laci tuti, hogy nem adta oda a kocsit, ennyire nem hülye és ennyire nem szereti Zsoltot.
Nekem is az tűnt fel, hogy amikor már bent ült a kocsiba, éppen indítani akarta, amikor megjelent Gigi!
Mert ugye ő + Zsoltot kereste, otthon volt már a hatalmas ajándékcsomag, a sikeres leszokás megünnepléséhez!
Hogy ebből a szituból hogyan fogja kivágni magát Zsolt, no arra kíváncsi leszek!