Barátok közt - így látjuk mi (beszélgetés)
szerintem ágit behozzák. van egy érzésem.
nem járok kocsmába, bocsi :D
nem az én "műfajom".
najó.. ahhoz nem kell kocsmát látni.
Bálintról is beszéltek rengeteget, mégsem jött. Még a temetésre sem.
az biztos:))
tavaly is ez volt mikor részegeskedett :D de aztán rendbe jött. erős pasi, nem kell félteni :))
Feladni nem fogja az tuti. Most padlóra került, de fel fog onnan állni.:)
Pocsék volt. Életében nem látott részeget, aki ezt hitelesnek látta.
"túl fog lenni rajta" - te jó ég, Adri! Ha néha kicsúszik egy ilyen magyartalanság a szádon, hát, van ilyen, na de hogy le is írod? ... És ez már bőven nem az első.
rosszul??:O szerintem jó volt.
most azért, mert köhögött?
nem azt mondom, hogy zsarolni kell, de ez a pasi egy bunkó,s azért igazán megtehetné, hogy bemutatkozik a lányának, hogy ki ő, s miután a lánya észrevenné, hogy milyen ember az apja, akkor nem fog azokután kérdezősködni róla, s szóval Imi jól tette, hogy "megzsarolta" a férfit.
És milyen rosszul játszotta a részeget. :S
Nóra mostanában nem úgy néz Attilára, mint amikor még nem ismerte.. érzi, hogy valami nincs rendben vele. ha tudná, hogy az attilának és áginak milyen a kapcsolata? :D
Miki biztos, hogy fel fogja hívni őt.
Nem az a fajta ember a Miki, mint aki feladja..
Az a férfias, ha valaki megzsarol egy másik embert?
Pontosan. Rendes háziasszony ilyet nem tesz. :)
annak mindegy..
Mit fog Nóra szólni ahhoz, mikor megtudja ezt az egész Berényi Ágis ügyet?? úgyis felháborodva érkezik a Mátyás király térre.. ha jön!!
szerintem fog jönni, mert nem véletlenül szoktak beszélni ennyit az emberekről.
Az Attilával való kapcsolat is halálra van már ítélve szerintem.
Megértem, hogy nem könnyű 10 év után szembenézni a ténnyel, hogy van egy gyerek balkézről, de az a kislány nem tehet semmiről. Mindketten felelőtlenek voltak annak idején, most akkor vállalni kell a következményeket is.
[link]
Neoton Família Santa Maria
az biztos.
Imi végre nem tutyimutyiskodott :D
azt hittem, hogy "le karatékázza a fejét".
Ismétlem, már eleget hazudtak neki. Az meg a másik, hogy ne nekik kelljen már a rossz hírt megmondani neki, (vagy kegyesen hazudni) vállalja csak a tahó apuci. Talán akkor felfogja, hogy milyen seggfej, ha a gyerekre néz.
Azt akartam írni, hogy ő is. Egy nőnek is vannak igényei.
Szerintem Miki tényleg hívni fogja.Mihelyst megtudja, hogy háta mögött intézkedik attila, így ő is tenni fog valamit. csk az kellemetlenebb lesz..
:D
Mikinél tök mindegy, hogy részeg-e vagy sem, akkor is szerelmet vall Nórának, s közeledik hozzá:))
túl fog lenni rajta Kamilla..
Az biztos. ha nem is Ági buktatja le, hanem más, az is valami,s akkor nem lehet baj.
Hej, de szeretném látni, ahogyan óvatlanul meghúzol egy szeszes üveget!
:((
szerintem behozzák a sorozatba Ágit. remélem!!
úgyis ki fog derülni valami attiláról.
Az más kérdés, h nem biztos, h ezzel jót tesz. Lehet könnyebben megemésztené a Kamilla azt, h az apja már nem él vagy, h külföldön van mint azt, h látni sem akarja és nem ismeri el, h ő az apja.
További ajánlott fórumok: