Barátok közt - így látjuk mi (beszélgetés)
Kb ezt mondom én is. Abból a keféből egy gyerek lett! Többször írtam már, hogy azt tartom normálisnak, ha egy gyerek a saját vér szerinti szüleivel(2 van!) éli az életét. Ilyen itt a bk-ban nem nagyon van, illetve csonka családok vannak, idegen mostohaszülőkkel. Persze, hogy előfordulhat kóbor ketty és gyerek, minimum elvárnám, hogy ez a faszi találkozzon a kislányával és beszéljen vele. Nikiék nem is kérnek ennél többet, persze ha Niki mújra drogozni akarna, akkor jöhet az ötlet, hogy mégiscsak meg kellene zsarolni az igazi apát.
Zümike kutyaszórítóba került a prof gyorshajtási ügye miatt, akárhogy gondolkozom, nem volt más választása. Ha már ennyire ragaszkodott hozzá a prof úr. Higyjétek el, az életben vannak kutyaszorítók, amikor az ember lelkiismerete ellen kell, hogy cselekedjen. A határon persze lehet gondolkozni, mennyit bír el az ember lelke.
de hogy Niki rendelkezni akar a pénzzel...! :(
Nem tetszik nekem az a nő!
78144. Gwenllian!
78145. retrbk98!
Jót kuncogok! Elhiszitek? Olyan vagyok mint egy gyerek! Naná! Hiszen már a második gyerekkorban vagyok!
A megoldás egyszerű: Vannak más pasik is mikin és Attilán kívűl! :D
igen
Dani is volt. vagy nem?
emlékszem arra a jelenetre, amikor Dani és Viktor(?) taliztak a ház udvarában,s mondja Dani: "Kéne fű!
Viktor(?) : "Szedj a réten!" :D
Botond azt most más valakivel hetyeg..hihetetlen, felszállt a buszra, alig búcsúzott el a Lindától, erre így ismerkedik:O
igazi casanova
na.. :D
szerintem is:))
azt nézem, hogy Mikinek tök mindegy, hogy részeg-e vagy sem, akkor is szerelmet vall Nórának,s közeledik hozzá.
igen, tudom, írtam az előbb.:))