Barátok közt - így látjuk mi (beszélgetés)
akkor sem értem, milyen cicáról van szó ???
Volt cica a BK-ban ???? én nem emlékszem rá...
Tóbiásék helyében ellehetetleníteném a cukrász helyzetét (mondjuk 1-2 csótány jó helyen való elhelyezése, vagy ilyesmi)...
egyrészt beleugat mások beszélgetésébe, és miért zavarja, hogy kinek veszik a tortát ???
senkinek sincs joga mások nemi identitásába beleugatni...
A lusta cicak is vadásznak passziobol. Sajnos az ilyen mérgezés kivedhetetlen legtöbbször a cicaknal. Kezelni csak akkor lehet, ha időben tudsz a mergezesrol, ill. ha időben elcsiped a cicát a zsákmánnyal, elveheted tőle a rágcsálókat.
A többi cicát esetleg érdemes lenne vesstegzar alá helyezni egy időre, ha van tipped, melyik szomszéd hasznalnragcsaloirtot, beszélni kellene vele, hogy meddig használja és/vagy beruházni nála más fajta csapdara.
mit csinál a vizzel,
miről maradtam le,
megkell néznem délután a ,,,most-on,,,
Visszatérve a BK történetére és a cicámra, nagy fájdalom egy cica elveszítése mérgezés miatt.
Gergő meg simán megmérgezné az ivóvizet. Mekkora elvetemültség kell ehhez. Hogy lehet valakit ennyire gyűlölni, hogy mások élete sem legyen szent. Úgy gondolja, nem megy ki a forgalomba a víz és ha mégis...
Azon töprengek, hogy kirakott mérget ehet-e egy macska. Nem hiszem, ez nekik nem vonzó. Na de egy finom falatba becsomagoltat azt bizony megeszik.
A gyógyszereket, ha kell szintén így adom be a cicáimnak. Kérdés kinek szólt a csomag. Az én cicámnak, vagy minden arra járó macskának?
Falun élünk, ami mellesleg nagyon szép üdülőfalu. Többen tartanak állatot, így patkányártalommal is szembe kell nézni. Nekünk nincs haszonállatunk, de van a közelünkben többeknek is. Nyilván ők védekeznek a rágcsáló ártalom ellen, nagyon helyesen. A cicák meg mászkálnak össze-vissza. Eddig is találkozhattak méreggel, vagy mérgezett egérrel, de nem történt még baj. Nem hiszem, hogy ez szándékos volt. Azt meg elfelejtettem megkérdezni, hogy mérget ehetett Cirmike, vagy mérgezett egeret.
A szomszédoktól sem hallottam, hogy így pusztult volna el valaha is a macskájuk. Lehet, valaki valamilyen új méreggel próbálkozott, ez lett a baj.
sajnos igazam lett,a patkányméreg tud ilyen csúnya munkát végezni,
nagyon sajnálom a cicusod,
nekünk tavaly pusztult el az Évi kedvenc fekete cicája,
hiába vittem állatorvoshoz,olyan betegséget kapott amitől nemtudott se enni se inni,hiába próbáltunk bármit,,,,,,,,,,,,,
sajnos igazam lett,a patkányméreg tud ilyen csúnya munkát végezni,
nagyon sajnálom a cicusod,
nekünk tavaly pusztult el az Évi kedvenc fekete cicája,
hiába vittem állatorvoshoz,olyan betegséget kapott amitől nemtudott se enni se inni,hiába próbáltunk bármit,,,,,,,,,,,,,
Mint a Fricikénk alattvalója, én is szeretném részvétemet kifejezni a kis kedvenced elvesztése miatt.
Abban meg egyáltalán ne legyél biztos, hogy ha Cirmi meglátott egy patkányt, nem tört fel belőle az ősi vadász ösztön!
Állatorvos barátunk a tünetek alapján - nem boncolta -
egyértelműen patkányméreg mérgezést állapított meg.
Alig hiszem, mert Cirmi ivartalanított óriási, lusta cica volt. Nem hiszem, hogy nagyon vadászgatott volna.
Eddig még egy cicánk sem végezte így.
Sok cicánk volt már, de így még egyik sem végezte. Falun lakunk kell a cica mindég volt és lesz is. Mindég van kedvenc cica és van amelyik tartózkodóbb, vadabb őket is sajnálom, ha elmennek, de Cirmi más volt, Ő a nagy kedvencek egyike.
Majd megírom mit mondott a dr.
hát elég csúnya munkát csinál egy erős méreg.
de hiába okoskodunk,szegény cicust nem hozza vissza,