Barátok közt - így látjuk mi (beszélgetés)
Nem értek egyet. :P
Szerintem Horváth Éva azért nézett ki úgy ahogy, mert smink nélkül ő sem nagy durranás.
H. Éva szvsz sminkben sem szép. B Szilvin viszont rendkívül sokat javít a kence, én is emlékszem, mennyire veréb volt a Sztárok a jégenben anélkül.
Ramóna mindenhogy szép, reggel is. Szerintem Balogh Edina is, Varga Iza is. Az igazán szép nőket nem asmink dobja fel. A. Joliról sem gondolnám, hogy smink nélkül csúnya, sőt.
I'll be back soon!
bye!
....meg azokat a bulvár jobban kiélezi, a valóságban ki tudja milyenek?
Szilvit egy videón láttam, amikor még a "jeges" műsor ment (nem jut eszembe a címe). Teljesen elképedtem amikor megláttam...
..na, azért Claudia nagy barátja és tanácsadója, a homokos Lajoska se kutya.
Eredeti figura.
Igen, Sylvi beszédhibás, ezt ő is elismeri: pösze és affektál is.
Azért a külseje kifogástalan, ehhez nem fér kétség, egyike a legdekoratívabb modelleknek az országban.
Nagy sikere volt a riói strandon, a Copacabanán, a brazil pasik körében.
én még nem is hallottam ezt a kifejezést, utánanéztem...
Metroszexuális: "semmi köze a tömegközlekedéshez, a metro ugyanis a metropolitan rövidítése. Olyan nagyvárosi férfiakat takar, akik sokszor többet költenek magukra, mint egy átlagos nő, márkás termékek tömkelege sorakozik a polcaikon, rengeteg pénzt adnak ki ruházkodásra, arcápolásra és testük karbantartására. Mindemellett érzékeny lelkületűek, mernek sírni, ha kell, kifejezik érzéseiket, érzelmeiket. Vagyis előhozzák belső énjük nőiességét."
csak kétszer? te mázlista...
lehet, csak nem szoktad kipihenni magad, vagy ha igen, akkor vajon szemésznél voltál-e?
sok embernél - ha nem lát tökéletesen -, a szem erőltetése okozza a fejfájást. bár ez esetben gondolom gyakrabban fájna...
Nagyon sajnálom Rékasi feleségét, Détár Enikőt, aki néhány napja betegen is ragaszkodott a fellépéséhez Győrben és rosszul lett a Csárdáskirálynő előadása közben/a főszereplő Ceciliát alakította/, ezért az előadást le kellett állítani, és a nézőket haza küldeni.
Mint azt a sajtóban olvasni, az előadás előtt többen óvták a szerepléstől, mert látható jelei voltak, hogy nincs jól, de ő minden áron színpadra akart lépni.
Most kórházban kezelik idegösszeomlással. Nem régóta van túl a térdműtétjén..
/Nem kellene ennyire hajtania a pénzt, ráadásul megveszekedett munkamániás./
-Kíváncsi lennék, vajon K.Ramóna otthon is üres, víz nélküli vázába teszi a nagy csokor friss virágot, amivel meglepik?
-Tiszta röhej, mi mindenre nem figyel oda a rendező, no és piros betűkkel/!/ készült utca-névtáblát mutattak, ami csak a gyermek-mesékben képzelhető el.
-Pancser módon kivitelezett betörésnek voltunk tanúi tegnap, és még pátyolgatták is a leütött bácsit.
Legalább kesztyűben dolgoztak Zsolték? Nem emlékszem rá..