Barátok közt - így látjuk mi (beszélgetés)
vashiány.. tegnap bevettem egy vas gyógyszert,s utána elmúlt:O
általános suliban is ugyanez volt a baj:((
Én is erre gondolok, de bőszen tagad:)
Na sziasztok indulok holnap jövök
Na...
az nem most volt. :P
hÚÚÚ, MEGNÉZTEM A KÉT KÉPET..NEM SEMMI, KICSIT MEGVÁLTOZOTT A HÖLGY, VAGY RENDESEN KI VOLT RETUSÁLVA AZ ELŐBBI FOTÓN..
Bocs, úgy maradt a capsl...
Ááá, értem. Szereted a vadmacskákat...
;)
igen, ezen is nagyon jól néz ki, de én alapból a kócosokat szeretem jobban. ezért szeretem amikor a párom hajmosás után nem szárítja a haját, hanem szárad magától úgy, össze-vissza :-)
és lehet, ezért tetszett nekem annyira a bk-ban a régi linda/petra, akinek a haja olyan volt néha, mint egy szénaboglya :-))
azért fájdalmas, mert annyi más probléma létezik, de ők csak ezt az egyet ismételgetik folyton.
nekem személy szerint semmi problémám velük.
amikor pont a felvonulásuk napján mentünk állatkertbe, és hazafelé az út széle tele volt macskakövekkel, nem a felvonulókról gondoltam a csúnyákat, hanem azokról, akiket zavarnak, de mégis odamennek bámulni őket, meg szitkozódni, akár kisgyerekkel a karjukban.
miért nem jönnek ennyit a szegénységgel, a cigánysággal, a zsidókkal, a testi vagy szellemi fogyatékosokkal, miért nincs tömegközlekedés?
ha valamit kavarnak, vagy bevetnek egy meleg-témát, vagy egy megcsalást, amiből gyerek is született... ennyi?
ne a gyolccsal vastagon betekert múmialányra gondolj!!!
:-D
Még mikor elkezdett ide írogatni, akkor volt 19...
Akkor még bíztam benne, hogy kicsit fog komolyodni, de, ember tervez....
Én mondjuk tudom, hogy mi hiányzik neki...csak nem szalonképes..:-))
Mivel a lakosság relatíve elég nagy %-a meleg, ezért arányaiban miért gáz, ha bejön egy meleg szereplő? Ez miért olyan fájdalmas mindig???
Nők közül a francia Juliette Binoche-ra szavazok, ha már szépségről van szó, és tagadhatatlanul tehetséges is. Nem tehetek róla, de az amerikai nők grimaszai és gesztikulációi nem tetszenek. Pl. a Mamma Mia c. filmben mindig behunytam a szemem, amikor az egyik főszerepet játszó kiscsajszi beszélt (Sophie vagy hogy hívták a filmben), mert az egy nagy baki volt, egy Görögoban felnőtt leánykát egy ízig-vérig amcsi csajjal eljátszatni. Hol szedte fel ezeket az idegesítő gesztikulációkat, amikor ki se tette a lábát a szigetről???? amúgy a film ettől eltekintve No1-es volt, imádtam Pierce Brosnant és Colin Firth-öt, amikor énekeltek. Hajrá, fiúk!
Akkoriban nem nagyon érdekelt.:)
Viszont mostanában majdnem minden este megnézem,csak néha úgy kiakaszt,hogy másnap nem vagyok hajlandó megnézni.:P