Barátok közt - így látjuk mi (beszélgetés)
ha tényleg Mikié lenne, akkor biztos, hogy szervezkedett volna, nehogy kiderüljön..
bár, igaz, nem tudja, hogy mi zajlik most körülötte.
igen,ez igaz.
csak egy valamit nem értek. most attila miért ragaszkodik annyira, ahhoz hogy ő megtalálja ezt a kölköt? most azért, hogy jól megalázza Mikit? hjaajj:D
Bizony ez a valószínű.
Az a gyerek a férjétől van.
Sok jelentősége nincs, Claunak a megmaradt illúziói is szerte foszlanak Zoltánról.
Kár, hogy őt nem ismerhettük meg, mert az ő halálával kezdődött a történet '98-ban.
az biztos, hogy ő is szervezkedne, nem kétség..... szóval, 5000%, hogy semmi köze Mikihez. ha igen, akkor ez egy buta ötlet volna az fkíróktól... őszintén szólva.
így nyalvánvaló a helyzet.
arra leszek kíváncsi, h amikor megjelenik a Balázs,s kiderül, hogy ki a vérszerinti apja, akkor mit mond? ha Zolit, akkor attilának és claudiának leesik az álla.....
akkor viszont attila fejjel mehet a falnak a hülye szövegével, hogy "jóóóóóól besározni Mikit".
Zoli és Miki egy ugyanazon viselkedésű ember.
andrás más "körzetbe" tartozik. szerintem egészet el akarták tusolni, s ezért nem szóltak andrásnak, mert "miköze van hozzá?" úgyis csak prédikálna,mint mindig.
Nem, nem kirekesztő az írásod, megfelel a mai realitásnak, számos roma szülő felfogásának.
Ez a hazai valóság.
Mélyebb taglalása, boncolgatása messze vinne..
Egy hat elemit végzett szülő ma gyakorlatilag semmit nem tud segíteni az iskolás gyermekének.
Ezek a gyerekek is felnőnek majd, aztán később vagy felszedik /pótolják/ a szükséges tudnivalókat, vagy nem.
Ez hatványozottan vonatkozik a mély-szegénységben felnövő, munkanélküli/vagy szándékosan munkakerülő/ szülőkkel bíró roma gyerekekre..
Véleményem: ha az ember nem viszi túlzásba, ártalmatlan dolog, sőt még tanulni is lehet belőle../de egy nőnek is./
Egyéb tekintetben úgy tartják, /egyedül/ nézni sok értelme nincs. Olyan, mint amikor valaki kívülről nyalogatja a zsírosbödönt..
Itt ezen nem érdemes fennakadni, mert a pletykaház lakói bizonyos tekintetben úgy élnek, mintha egy kommunában lennének.
Nincs magánélet, nincsenek belső, családi ügyek, személyes titkok, mert mindent azonnal "közkinccsé tesznek", egymás életébe kötelességszerűen beleártják magukat-és ezt itt mindenki tolerálja.
Én egy ilyen helyről menekülnék..
Én más végzettségű vagyok, de felháborodtam, hogy a f.írók ilyen primitív, bunkó szöveget adtak Miki szájába és engedték így viselkedni a kisiskolás lánya előtt.
Mindegyik /pasi-/ f.írót köteleznék, hogy tegye a vacogó cápa szájába!
:)DD!
párom épp ma reggel mesélte, hogy szoc. otthonra előjegyzés van, az egyik nénije 10 évet várt, hogy bekerülhessen. a kerület három klubjára nehezményezik a három vezetőt, és a gondozónőket, csökkenteni akarják, viszont az adminisztrációs munkát növelik. azt akarják, hogy összesen egy vezető legyen klubonként 1 (EGY) gondozónővel. a kijáró gondozókat két főre akarják csökkenteni, ha valaki nem fér bele az elvégezhető keretbe, várólistára kerül. ez pont jó lehet egy 70 éve combnyaktöréses embernek...
íróasztal mellett könnyen hozzák az új szabályozásokat, de hogy valaki megnézze, mi hogyan működik...
ennyire elmebeteg legyen valaki, hagyja ott, ha már nem szereti, de így megölni? :(((
mekkora düh kellett ahhoz, hogy erre képes legyen