Barátok közt - így látjuk mi (beszélgetés)
Tippem: Címzetlen/Nikinek címzett* levelet dob be a postaládába/rak az ajtó alá. Kifigyelte, amint Imre 2 tonna könyvvel elindult a Tudomány Templomába, majd akcióba lépett, azt gondolván, az örök egyetemista késő éjszaka ér vissza. De nem. Mondjuk áramszünet volt a könyvtárban, Imrus pedig sietett vissza.
*Utóbbi esetben hosszas lelki tusa után/belső hangot halva/netán megálmodva a vészt/Pszichorsi elszólása alapján bontja fel a borítékot, majd snitt.
valaki nem tudja véletlenül,hogy a Rebecca musicalt hol lehet letölteni?? a magyart szeretném:))
Sztem Orsi fog pletyózni, Szabinak több esze van annál.
Egyébként igen a csókon kívül semmi más nem volt.
na..ezaz attila lesz:s
Imi mit akar??
meleg?:p
Akkor ezek szerint nem is volt köztük más csak az a bizonyos csók?
Én is így voltam, és lásd: már nem nézem, csak ha véletlenül odakapcsolok. :)
Visszajohetne mar a regi Geza, remelem mihamarabb ujra lathatjuk, mert erre a helyes helyettesito fiukara nem illik a Gezas taplo szerep.
Jaj, es szerintem a Balazs gyerek pont jo lesz majd a Miki fia szerepre, amennyiben apjara fog hasonlitani viselkedesben, mert alapbol is kicsit olyan gogos kinezetu a fiu arca...
Lehet, hogy a pincergyerek vallja be? Ennyire lelkis csavo lenne? Vagy az Orsi szolja el magat? Mindenesetre kivancsi vagyok, milyen gagyisag fog belole kisulni... (mar kezdem magam valoban ugy erezni, hogy en is mar csak a kritika miatt nezem a sorozatot... nem jo ez igy...)
Nem tudom miert verheti ot a csaj, en is csak kovetkeztettem a foltokbol, es a mimikabol, hogy tole szarmazhatnak. Lehet, hogy szado-musor :), de lehet az is, hogy a csajnak rohamai vannak... Csak kiderul mihamarabb.
Ami késik nem múlik, Zümi a héten megtudja, tehát el fog járni, mert rajta kívül csak Niki és Szabi tudja, ők meg érthető okokból nem mondják el, az előzetes szerint pl. Niki meglepődik h Zümi miről beszél.
Komolyan? :O A csajnak valami rohama lehet ilyenkor....?
Persze Laciék tuti erre gondolnak.
Gondolod, h vmi szado-mazo műsort szoktak nyomni?
Na ja többször simán kirúgták volna. Zsolt is simán kirúghatta volna mikor majdnem tönkretette a házasságát ,h egyből Zsófihoz szaladt, h Zsolt megcsalja. Ha én lettem volna a főnöke repült volna, alap,h először őt kellett volna megkérdeznie ,h ez meg mi.
Ezt is meg kell kommentalnom. A mai vilagban, valos keretek kozt... orulhetne az ilyen mint a Kingacica, hogy meloja van, nem hogy a helyettesitesnek vege. Mert ot nem lefokoztak, mivel csak ideiglenes vezetesrol volt szo. Es meg neki allt feljebb... en lettem volna a fonok, ugy rugom ki, hogy a laba se eri a foldet.
Ez igen jo, ekkorat reg rohogtem BK ugyben... hihihi... nagyon jol megfogalmaztad... ez joooo :))))
hát igen:( leütötte, megkötözte és agyba-főbe verte. elég szánalmas húzás volt tőle. de nem ért el vele semmit mert attila hősiesen kitartott és nem mondott semmit a fiáról.
a daniékról még nem tudni hogy mit követtek el a barátnőjével együtt csak céloztak rá hogy valami durvát csináltak.
Nem azert, de az elmult hetekben szamomra semmi erdekes nem tortent a sorozatban, semmi izgalmas jelenet nincs, tiszta gagyi az egesz. Faradnak a forgatokonyvirok es rendezok???
Mar lassan csak azert fogjuk nezni a BK-t, hogy kritizaljuk, mint annak idejen egyesek a Gyozike show-t.
Szerintem a Dani csajja veri a Danit... mivel mikor hazaertek, az Andras meglatta, hogy a Dani keze teli van kek-zold foltokkal, orvoshoz akarta vinni, de elutasitottak, s valami olyat mondott a Dani, hogy meg az intezetben valami focizos baleset volt. Szoval szerintem a csaj csapkodott neki, es arra mondtak, hogy ezt itt nem szabad. De amugy nagyon hulyen jott le a jelenet, eloszor nekem is gondolkodnom kellett, hogy most mi vaaaaan?
Szóval Orsinak még nem járt el a szája?? Hihetetlen. :P
Véresre verte Attilát?? :O Erről lemaradtam.
Viszont múltkor akkor botlottam bele a Bk-ba, amikor Dani mondta a csajának, hogy "nem csináljuk többször" vagy valami ilyesmi. Miről van szó?
nem beszélve arról, hogy ha nem otthon a rózsa raktárában, vagy laciék fürdőszobájában akarják tartani azt a lovat, bérelni kell egy istállót, az állatot etetni kell, gondozni (személyzet, vagy laciék oda is költözhetnek az istállóba), ha versenyló akkor még edzésben is kell tartani, gyakorlatilag a tartása is egy vagyonba kerül. vajon ezt is végiggondolták? vagy számukra annyi, hogy egyszeri befektetéssel vesznek egy lovat, aki sorban nyeri a versenyeket, ők meg csak bezsebelik a rengeteg pénzt? hát...
Bizony igazad van, mert az üzlet ugyan a vásárlással kezdődik, de utána kap csak igazi jelentőséget a szakszerűség, a hozzáértés: a ló gondozása, felkészítése, folyamatos menedzselése, szállíttatása a versenyekre, stb.
Mindezek óriási pénzeket emésztenek fel.
A Bk igazi baja az, hogy a pancser írók izzadságszagú ötletei, mint ez is-gyermetegek, közük sincs a minden napi élethez, a realitásokhoz!
Ráadásul miért is lenne okvetlenül jövedelmező? Megaztán érteni is kell hozzá nem ráhagyni ,h majd a lovászok csinálják amit kell, aztán meg majd jól átverik, mert látszik rajta, h fingja sincs az egészről.
További ajánlott fórumok: