Barátok közt - így látjuk mi (beszélgetés)
Avagy mert Miklósnak a Házban kellett munkát találni.
:ODDD
Namármost a Rózsa hatalmas vendégforgalma ki tudja termelni Miki, a magyar Iacocca nyilván nem minimálbérét???
És a házvezetőnő kellően undok volt?
;o)))
Szabó P. Szilveszterrel láttuk, nagyon hiteles volt a szerepben.
Az angol filmen ezt Laurence Olivier alakította.
komolyan mondom,h amióta hallgattam a művészbejárónál a Rebeccát azóta folyamatosan az cseng a fülemben:o
ennyire még egy zene sem volt rám ilyen hatással.
jaa:))
azt olvastam majdnem,hogy "túl közeli ismerős" khmm:DD
ez olyan félreérthető volt:p
őt is láttam a művészbejárónál, de a darabot nem láttam még sajna. de terveim között szerepel , hogy mindenáron megnézem.
Sok előadást szeretnék nézni az Operettben ismét: Rómeó és Júlia, Jövőre veled itt, Rebecca,Szép nyári nap,Mozart.. :DD
valaki,fizeti?:p:DDDDDDDDDDDDDDDDDD csak vicc
az jó:))
és hogy??haver,stb??:))
a másikat nem is nézted?
Szulák Andrea is benne van az egyikben, én őt nagyon jó énekesnőnek tartom
de.
Bereczki Zoli: Maxim De Winter,
Szinetár Dóri: "Én"
akkor ha jól tudom az 5 órási darabot láttátok.
3 órás a darab. szóval 8 után jöttetek ki.
kivel is láttátok?nem véletlenül Szabó P.Szilveszterrel?
Janza Kata tényleg nagyon jó színésznő. Én teljesen kész vagyok,amikor az Operettben ülök az előadásokon. imádom azt a színházat.
mindenféleképpen a Bereczki&Szinetár páros. örök kedvenc:))))))))))onnan tudom, hogy ők ketten szerepelnek,mert ha jól tudom, akkor ez a 2. darab,amiben szerelmespárt alakítanak.illetve amiben komolyabban szerepelnek együtt.A legelső a Nyomoultak előadás volt.
(ja és 2* is találkoztam velük a hétvégén)ezt azért írom ide, mert rossz helyre írtam:((innen is gondolom,h együtt játszanak.
Nem lepődöm meg, ha majd letöltöd, mert kiváló darab, mi nemrég jöttünk haza az előadásról.
Szerintem még cd-n is csak most valamikor fogják megjelentetni, hiszen mindössze 3 napja mutatták be nálunk.
/Egyébként Janza Kata élete legjobb alakítását nyújtja, aki nem hiszi, meggyőződhet róla, ha megnézi a musicalt./
Remek a zenéje, nagyszerűen szól!/
kitalálhatom?
:)))
és mik történtek a színészbejárónál?
az előadás utáni premierbulik biztos sokkal izgalmasabbak ;)
:DDD
sok részeg színész.....:)))
"nem ő kapta meg az ügyvezetői posztot. "
mire föl??
a sok nyavalygása miatt??
örüljön, ha ezekután is maradhat. igen,munkaidőben lépett le.
örüljön majd neki,ha Miki nem rúgja ki..:s
akkor valóban gyűlölhetné Mikit, ha azonnal kirúgta volna Kingát. oka lenne, de így??
szabi is mondta neki, hogy tök jó fej volt.
Naja, Claudia sem volt valami kedves.
Kinguci sokat képzel magáról! Most nem munkaidő vége előtt lépett le?
Miki szerintem is korrekt volna, de a "pincérnők gyöngyének", rosszul esik hogy nem ő kapta meg az ügyvezetői posztot.
Más: Klaudia milyen szemét! Linda mint vakarék kolonc! Egy hete még azt mondta, hogy Zsófi is és Linda is mindenben számíthat rá, mert mindkettőjüket szereti!
Mindez csak azért, mert Zsófi nem ment el őnaccságával masszíroztatni!
Inkább örülne, hogy Zsófia a felelősséget valamiért!
hehe:DD
így kell neki!!