Barátok közt - így látjuk mi (beszélgetés)
a 2. szerintem.
azt tettem amit kellett és nem sikerült:S:S
Adri, nekem is ezt írja ki, de ha rákattintasz a meghallgatásra, akkor sem játssza le?
mindegy, hogy milyen előfizető vagy, ha csak meghallgatni akarod!
(vagy a számítógéped hangkártyája nem tudja lejátszani a filet - ez lehet még)
Filmzene - Barátok közt
Többszólamú csengőhang
A letöltéshez küldd el az ZENEHUP 4594 kódot a
0691224027 telefonszámra.
Az SMS díja csupán 239 Ft + ÁFA!
A szolgáltatás jelenleg sajnos Vodafone előfizetők számára nem elérhető!
ezt írja ki és nem tudom hogy miért:S
pedig arra kattintottam, amit te írtál.
Adatik tudtára mindenkinek,hogy Tihanyi Tóth Csaba-alias Novák Laci-e hét végén, szombat este 9-kor lép fel az operettegyüttesével a szoboszlói strand színpadán.
Aki akar, jöjjön le, mi is először fogjuk látni őket.
"Tihanyi vándorszínpad"-néven reklámozzák őket.
Mindjárt utána olvasok a "gugli"-n!
hogy érted, hogy nem tudod meghallgatni? ahhoz, hogy ott meghallgasd, nem kell megadni a tel.számod!
"Hallgasd meg megrendelés előtt."- re kell kattintani és ott meghallgatható
ari vagy,de az a baj, hogy aki a Vodafone-nál van az nem tudja meghallgatni.. így én se.
elég hülyén hangzik:S
azt nézem, hogy Iza tök lazán beszél róla.tetszik a stílusa, ahogy beszél.
azaz nem nem árul el semmit.
legalábbis én szerintem.
Látom, egyedül vagyok, de nem baj, majd délután visszanézek, addig a strandon leszünk..
Ezen a héten még nyaralunk, utána jönnek a szürke, dolgos hétköznapok.
Nemrég folyt elmélkedés az Rtl Klub reggeli műsorában arról,miért rabolja el Miklós a lányát..véleményt nyilvánított róla Iza, Miki és Attila is, mi vezet valakit arra, hogy felhasználja a kislányát céljai megvalósításában..
Szóval hergelik a közvéleményt-ezerrel, pedig hol van még a folytatás?
/Ügyesek, nagyon ügyesek../
Akkor te jól szórakozhattál.
Marót Vikit és együttesét én is kedvelem, hallgattuk őket egy Dózsa György úti koncertjükön és Tompos Kátyára is jól emlékezem a Valami Amerika 2-ből. Ígéretes színésznő.
Feróért soha nem voltam oda,már a Beatrice idején sem.
Botondot kidobta Zsolt a terszról.
Vilibá megszökik-e a börtönből?
Kinga terhes, ki az apa?
sziasztok
én is csatlakoznék Párommal ha tudjuk, lelkesen nézzük a sorozatot, jókat nevetünk együtt a váratlan, vagy várt fordulatokon :D
Szerintem most nem lesz ismétléssel kezdés, mivel a neten most minden visszanézhető.
Nagyon diétásan írogattok :)))
remélem azért, mert mindenki a hasát süttteti valahol!
Tegnap Siófokon voltam az MTV ICON rendezvényen, ahol Nagy Feró volt az ünnepelt ikon.
Jó és kevésbé jó produkciókat láttam, játszott Martót Viki és Kultúrzenekara, Depresszió , Kerekes Band (ezt most ismertem meg és nagyon tetszett), volt egy roma család,akik zseniálisan muzsikáltak, Tabáni István, Blind Myself , Tompos Kátya (színésznő)és több olyan zenekar, akiket ott hallottam/láttam először.
Jövő héten leadja az MTV, akit érdekelnek Feró szerzeményei más köntösben, annak ajánlom.
Én jól éreztem magam.
/Elkezdődött a hírverés, pedig messze még a folytatás, de tartani kell a nézőkben a lelket, ébren tartani az érdeklődést..
Jó korán kezdik../
Bírod még a böjtölést?
/De nehezen, mi?/
:DD