Barátok közt - így látjuk mi (beszélgetés)
Persze, h lehet, bár a vodkának nincs íze amúgy se, viszont azt érezni lehet, h fejbevág.
Bár ki tudja, párszor itattak velem Istennyila koktélt, ami úgy néz ki, h citromlé, vodka, meg asszem vmi egyéb üdítő bele. Alattomos, mert 7cl vodka van benne, de alig érezhető és nagyon könnyen fejreállsz tőle. Pláne én, aki utálja és nem is nagyon bírja. Megittam ebből vagy 4-et és pár óra után már éreztem ,h vmi nem stimmel később lehetett összerakni ,h ja hát megittam majd 3 deci vodkát az meg tisztes adag, pláne úgy, h nem bírom.
ma voltam BZ koncerten:)) iszonyatosan jó volt..:))
ez nem énekelte, de ismét nézegetek bz zenéket:))))))))))
ehh..köszi,de szerintem nincs esélyem, mert nem vagyok ügyes,jó színész.
bár, múltkor egy gyógyszertárost becsaptam. migrénes fejfájást játszottam el:DD sikerült is, azonnal adta;)
"Gondoljátok, hogy Miklós erre játszik, hogy újra egy család? o="
EZ TERMÉSZETES!!
én értem Mikit is, hiszen kötődik nórához és timikéhez, csak a baj vele, hogy hihetetlenül becsapja a másikat és sokszor hülye:S:S
de én is szurkolok,hogy ismét együtt legyenek.
sajnos:(
valamilyen szinten Zsuzsa is berényi volt oszt mégis elment..manyus is főszereplő volt, ő meghalt.
Tegnap este a Népligetben voltunk a Szeptemberfest keretében megrendezett 15 éves jubileumi BonBon koncerten. Sok vendégművész volt, pl. Zsédenyi Adrienn, Auth Csilla, a Fool Moon énekegyüttes, Ganxsta Zoli és a Kartell , Fenyő Miki, Tóth Edina - ezek kicsit felszabdalták ugyan a műsort, de alapjában véve jó buli volt.
Most néztem meg felvételről az X-Faktort, nemsokára meg a Megasztárt is meg szeretém nézni, kíváncsi vagyok, milyen a felhozatal.
A BK-hoz kapcsolódva:
Attilát vajon kiírják? Vagy visszaköltözik majd Nórához? A Házhoz tulajdonképpen nem köti semmi, se munka, sem család , ha szakít Nórával.
Úgy tudom, 6 éven aluli gyermeket nem lehet csak úgy átvinni a határon, igazolni kell a jogosultságot.
Vagy tévednék?
Kezdet óta arra játszik, hogy Attilát félreállítsa és ő újra összejöjjön Nórával.
Az elsőt már elérte.
Ha Nóra erre vágyott, ám legyen, nem lesz benne köszönete.
Sziasztok,
Láttátok az előzetest? ;) Miklós és Timike becsöngetnek Nórához, happy meg minden. :)
Én csak azt nem vettem le, hogyan tudta Miki Szlovákiába vinni Timikét mindenféle papír nélkül? Mert oké, hogy az apja meg EU ország, na de akkor is, nem kellene igazolni vhogy? Vagy ez BK itt ilyenre nem adnak? :)
Gondoljátok, hogy Miklós erre játszik, hogy újra egy család? o=