Barátok közt - így látjuk mi (beszélgetés)
Hujber Feri volt.
ja de izé.. volt olyan, amikor lelőtték és ott volt a "sebhely". mentek valahová nyaralni a családdal, s akkor ott tapogatták, hogy "jaj, jobban van Berényi??"
Olyan messzire nem volt idom visszaolvasni... annyi volt a hozzaszolas... :)
Koszi az infot... jaaaj, szegeny Walter, en szivesen apolgatnam... :D:D:D
Sziasztok! Gondoltam megint megosztom veletek a gondolataim.
Ez a Walter, olyan sarmos, jo pasi. Olyan szuper ferfias hangja van... nekem jott volna az ajtom ele egy ilyen csokor viraggal... viragot behajitottam volna a sarokba, a Walterrol meg leteptem volna az osszes ruhat... hmmm... hogy enek a Claunak semmi fantaziaja... :P
na... de nem is errol akartam irni, hanem arrol, hogy szerintem Claudiaval kapcsolatban van valami titkoli valoja... most is olyan hamar felugrott es elhuzott. Lehet osszeszedett valami not a "szabad honapjaiban", es a no terhes tole, vagy nem is tudom... de olyan titokzatos volt az egesz szitu. Es hat nem lenne BK, ha nem bonyolitanak tul a dolgokat.
Sziasztok!
Szerintem már eleget szenvedett Nóra, annyi baja volt Mikivel, hogy őrület! Megcsalta, becsapta, ellopta a gyereket,soha nem volt hozzá őszinte! Ha Nóra gyűlöli, nem csoda! Egyébként Attila sem egy földreszállt angyal, mindig lesüllyed a Miki szintjére, bosszút akar állni. Egészen más, rendes pasi kellene Nórának.
Nyíltan nem, de a lelke mélyén bizony vonzódik hozzá, ennek már több jele tapasztalható volt, hiába is állítja az ellenkezőjét, no meg a gyermeke apja, ez sem utolsó szempont.
Az írók helyében én újra összehoznám őket, hadd szenvedjen újra egy kicsit Nóra..
:)
Az szegény Hujber Feri lehetett.
Amit Szőkéről írsz, állítom, csak a véletlen műve, hogy eddig nem szóltak be neki. Az általa alakított karakter tele van devianciával, súlyosan egoista, a velejéig gonosz, bosszúálló, és még gyáva is, egyetlen pozitív tulajdonsága sincs. Ha egyéni érdekeiről van szó, a családját sem tiszteli és akár a gyermekét is kijátssza, mint azt nemrég tapasztalhattuk is-és már nem először.
Az ilyen ember pokolra való.
Úgy vélem, helyesen látod.
Mikivel soha nem lenne igazán boldog, Attilával pedig az élet nem engedi, hogy az legyen.
Ki is volt az, akit meg lekiabáltak a buszról, mert megerőszakolta Tildát?
Érdekes módon sok mellék meg főszereplőtől hallani ilyen történeteket, én is többet hallottam, h az utcán beszólnak nekik pl. Balogh Edinának ,h bocsásson meg Gézának, meg micsoda szemétség, h 10 milláért lefeküdt volna Trokán Péterrel. :) Németh Kristófnak meg, h miért csalta meg Kingát stb. Viszont Szőke zoltántól sosem olvastam ilyeneket, h mondjuk beszóltak neki az utcán valamiért, amit Miki tett, pedig volna miből válogatni. Ő a fő fő gonosz Clauval együtt és épp tőlük nem hallani ilyesmiket. Ezt magyarázza el valaki.
ja igen, arról olvastam. nem is tudom mit szólna, ha ilyet mondanék neki XD :DD szerintem jót mosolyogna. ilyet sosem tettem még, hogy tanácsokat osztogassak a "karakterének" :DD itt az ideje ;)najó, inkább nem..:))
arra emlékszem, hogy mikit lelőtték és azt kellett tippelgetni, hogy vajon ki volt az? mivel andrás nem volt jóban az öccsével,így volt egy nő, aki őt gyanusította. Valahova ment Marenec Fruzsi,s egy nő leszólította, hogy "tudom, hogy az apád volt!!" hirtelen egy szót sem tudott szólni. azt sem tudta, miről van szó, majd kiderült. :DD én olvasás közben kaptam röhögőgörcsöt. nem hiszem el, hogy vannak ilyenek..
Ahhoz már Grészon kéne meg a Helyszínelők vagy a Hazudj ha tudsz főszereplői. :)
Ha nincs agya és az elvetélést nyögi be akkor lebukik. Ha csak simán tartja magát és vizsgálatra megy akkor nem. De mivel nincs ennyi esze ziher,h vagy azt mondja, h elvetélt vagy bevall mindent. A létező legrosszabb megoldások.
Volt már ilyen is, egyébként ezt asszem ő maga nyilatkozta egy újságban, de az még régebben volt. Konkrétan azzal szólították le, h béküljön már ki a férjével. Válasz az volt,h nem is vesztek össze. :)
Egyébként rémlik valami, h volt egy asszem Harsányi Levente, aki a Bravo-ban vagy valamelyik idétlen tinimagazinban, válaszolt az olvasói levelekre amikben "okos" csajok kérdeztek olyasmiket,h pl. a lenyelt spermától teherbe lehet-e esni meg, meg, h teherbe úszhatot-e a strandon stb. Ez az ember volt a BK-ban vmi epizódszereplő, mikor Eszter fotómodell volt és őt hülyítette meg közben Katát is, jól átverve mindkettejüket és akkor több oldalas cikket írt az újságba, amiben részletesen leírta, h ő nem az, az csak egy szerep, amit eljátszott és a való életben ő ilyet nem tenne. Akkoriban még a húgomnak voltak ilyen újságjai általában kölcsönkérte vkitől, én meg beleolvasgattam és jót röhögtem rajtuk. Ez vagy 10-12 éve volt már akkor látszott,h van utánpótlása a plázacicák generációjának, bár akkor ez a kategória még nem is volt bevezetve pláne mifelénk. Néha az volt az érzésem, h egyes leveleket ipari reklektorral kéne olvasni, mert árad belőle a sötétség.
na ezaz..
ezért is mondom, hogy ha kibékülne most attilával, akkor sem lenne az hosszú életű, mert a férfi nem viselné el hogy nóra mást szeret igazán.
Na igen, tipikus se veled se nélküled kapcsolat ez, egymást szeretik, de valamelyikük, főleg Miki mindig csinál vmi hülyeséget, ami miatt szétmennek, de ez így lesz még sokáig ameddig lesz BK. Újra összejönnek.
Talán Géza meg Kinga nem fognak megint, ott még lehet másfelé vinni, de, h Orsi és Laci ismét az tuti. Szeretik ők is egymást. Zsófi és Zsolt is valószínűleg.