Barátok közt - így látjuk mi (beszélgetés)
[link]
hmm.. kedves, hogy az orra alá dörgöli:S:S
a vadgesztenyekrémet nem próbáltad? az is ilyenre van.
Én sajnos nem tudom:( Próbáltad már tudásbázisban?:)
érdekes.. egyik fórumon láttam, hogy timike fogdossa a frissen festett széket..
valaki tudja, hogy a vérömlenyre melyik a legjobb gyógymód?? a nyáron volt egy kis baleset, mert alkohol hatására elestem egy gödörbe,s akkor iszonyatosan rossz volt. elmentem orvoshoz, mire közölte, hogy nem tudja mi bajom? nemrégen ismét voltam ott, csak másik doki kezelt,aki mondta, hogy majdnem izomszakadés és vérömleny volt a lábamban. kicsit lehet is látni.
ja és kb 2 hete, amióta alkalmazom a lioton gélt,
azóta sűrűn szúr a szívemnél és a mell résznél:(
mitől lehet??
De, az MTV1en volt:) A BL-t meg a Tv2 nyomja.
A foci vb nem az 1-esen volt? Vagy a korábbira gondolsz?
Na rajtam is elég sok festék volt már életemben, fal is (ez tényleg könnyen lemosható), zománc is, olaj is (na ezek nem), de a gyerekem bőrére direktben biztos nem kenném utóbbiakat. Pedig még élek, mint látjátok. :))) Gagyi volt ez is.
Örülnék neki. Ott legalább nem tesznek be reklámot. Az RTL már elkezdte és ha ezt megtehetik előbb-utóbb eljutnak oda mint a német RTL, ahol lazán betesznek 10 perces reklámblokkokat az élő közvetítésbe. Ha meg addig történik valami akkor max. megismétlik. Az RTL is volt már,h a Híradó miatt keverte le aztán meg a Foci VB-t nyomta így az utolsó 6 kör kimaradt.
Emlékszem egyszer még otthon a kerítést festettük a végére meg hiába dörzsöltem a kezem nem jött le a festék róla. Aztán fater jól beáztatta hígítóval attól lejött még jó,h rá volt írva,h bőrre ne kerüljön. :) De azonnal lemostam a festékkel együtt és még élek. :)
Az tényleg jó lenne, mert ott a gépemen is szebben jön be a kép a Winfast-tal, amivel felveszem az egyik havernak a futamokat. :)
Beszélik, hogy a F1 átkerülne az m1-re, vagyis visszakerülne. Jó lenne.
Na de a széket nem falfestékkel festjük, Dani... És nem is temperával. :X
Nem, Bandi is ugrott egyszer. Hidd el, ezt biztosan tudom, mert a saját gyerekemhez tudom hasonlítani. Amikor suliba ment talán, akkor ugrott egyet vagy kettőt, nem 11 éveset alakít.
:)
..viszont jó alakja volt. Ami igaz, az igaz.
Csak a Fo9rma1-et vegye át majd egy másik adó. Azt mégiscsak élőben jó nézni ha lehet. A BK-t lehet an eten is nézni, nem kell ahhoz fizetni érte. Én biztosn me fizetnék, mert gyakorlatilag két műsor van ,amit érdemes nézni. A BK-t mert olyan szánalmas, h jót röhög rajta az ember, de pénzért nem kéne. A Forma-1 a másik amit nézek, semmi mást nem. A többi műsoruk szintén nem ér meg pénzkiadást.
Ami jó műsor volt az meg már nincs, a Showder Klub-ot is levették, a Legyen ön is milliomos is még egész nézhető volt azt is, a Fábry Show kifulladt már elég régen azt se érdemes nézni.
Néha azért a bíróság is úgy működik, ahogy kell. És a lincselők végül megkapták a tényleges életfogytot meg is érdemelték. Kár,h halálbüntetés már nincs, azt érdemelnék és akkor nem is kéne életük végéig eltartanunk őket.
Az meg pont mai hír, h azt a C boxoló gyereke,t aki ok nélkül agyonverte az osztálytársát végül mégis sittre küldték, és nem felfüggesztettet kapott mint elsőfokon. Az viszont érthetetlen miért csak két évre? Legalább 15-öt érdemelne. A Viszkis kapott 15-öt és ő nem ölt meg senkit. De egy lemásolt Windowsért is járhat akár 8 év is, az összes jogvédő maffia ezzel riogat ugye,h kettőtől nyolc évig ha warezolsz meg kalózkodsz.
Mintha én is leírtam volna ezt már régebben, hozzátéve,h a magyar bíróságoknál különösen erős az az elgondolás, h szintem indig az anyjának ítélik a gyereket, gyakorlatilag 90%-ban automatice így megy. Csak akkor nem ha nagyon alapos indok van rá, h ne, de ahhoz tényleg brutális érvek kellenek, h pl. veri vagy az utcasarokra küldi vagy ilyesmi. De ha amúgy ilyenek nem állnak fenn, és rendezett körülmények között él, akkor 100%,h nem veszik el tőle. Pláne ha a gyerek is azt mondja,h szeret ott élni. Az meg szintén sovány érvelés az alkalmatlanságra,h régen drogozott, meg, h nem tudta ki az apja, mert megcsalta a pasiját épp vele. Vagy ő volt a pasija és mással csalta meg.
Na igen Zsotl új nője tiszta szőkeség, hosszabb távon nem lehet elviselni. Valszeg én is kivágtam volna mint a macskát tudjátok mit csinálni, de legalább megkettyinthette volna.
Mikor pár hete festettük a falat akkor rólam is simán lejött a festék. Egész héten félmeztelenül csináltam mondván rólam könnyebbben lejön mint a ruháról ,de hétvégén már szarabb idő volt és felvettem egy pólót, de tiszta festék lett, de nem is mertem kimosni inkább hazavittem mikor legközelebb hazalátogattam. De anyám szerint simán minden gond nélkül kijött.
1998-ban indult a BK és Bandi akkor fogant, tehát kb. 9 hónapra rá született, azaz 1999-ben. Most 11 éves, ő az egyetlen, aki valós időben nő. Timi meg 2007-2007 körül született és már legalább 7-8 éves a szerepe szerint is.
Én még a József Attilá-ban láttam-néhány évvel ezelőtt.
Mivel lassan 15 éves a belőle készült film, már mindenki látta az országban, én nem erőltetném Koltaiék helyében..
Sikeres volt a színházi előadás is, jó jelenetekkel, remek zenével/Dés László/, de egyszer abba kell hagyni.
/Ezt tenném a Bk-val is, csak Kalamár tudatában van, hogy a sorozat még profitot fial, nyilván nem is keveset, így esze ágában sincs leállni vele.
Lehet, hogy igaza van./
Egyetértek, nem életszerű amit látunk, hanem mesterkélt.
Az íróknak kifejezett tehetsége van ilyen és hasonló élethelyzetek kiagyalásához, de ez nem válik dicsőségükre.
[link]
Fizetős lesz a RTL Klub műsora
Fizetőssé válik az RTL Klub, januártól tartalmáért előfizetési díjat kér a kábelszolgáltatóktól és az Antenna Hungáriától, ellenkező esetben a műsor sugárzását letiltják.
HOPPÁ!!!!!!!!!
[link]
Tombol az erotika, de Vili bácsinak tilos a szex
[link]
Befuccsolt a Sose halunk meg. musical
További ajánlott fórumok: