Barátok közt - így látjuk mi (beszélgetés)
Most néztem vissza a tegnapit. Szabi nem szerelmes Vandába? :O Nekem ez új. Én azt hittem szereti, még ha a babát nem is akart...
Hova lett Kamilla? Tudja valaki?
A BK ismeretében nyilván a legostobább, legéletszerűtlenebb megoldást fogják választani. Ettől eltekintve ne felejtsük: Petinél (Balázsnál?) ott a Mikitől kicsalt pénz. Utóbbit el kell költeni. Peti kiskorú még (???), így rumos kólára nem adhatja ki a Rózsában. Hogy mondjuk valami értékkel bíró könyvet vegyen rajta, nem jön szóba.
:ODDD
Nehéz kérdés. Ha Peti sajnálja, hogy Linda kirúgta, akkor vagy elmegy a kedve a k-tól, vagy végképp szabadnak érezzve magát mégis felkeresi.
De szerintem nem lesz ez már téma. Nem tudom.
Hát igen ez nagyjából így megy. Persze a k-k sem egyformák, van amelyik ad a látszatra, hogy a vendég visszajárjon hozzá.
Most, hogy lehet újságban, neten hirdetni, sőt a neten beszámolókat is lehet olvasni...
Elkezdtem az előbb írni, de spontán újraindult a gépem. Már tagnap is csinálta. Ma már kétszer. Azt hiszem service lesz ennek a vége... :(
--
Szóval: A qrvák nem finnyásak. Pláne Petire nem, mert ő mégsem egy nyálát (szó szerint) csorgató vén trotyli, sőt nem is egy olyan figura aki esetleg nem fizet, megveri vagy beteg.
Petinek inkább volna oka tartani a prostitól, főképpen valami betegségtől. Kirablástól nem hiszem mert a lány akkor többet nem jöhetne oda üzletelni.
igen, mint írtam, elég unalmas figura, de! tett-e bármi elítélendőt a sorozatban?
nem emlékszem ilyenre. talán az egyetlen alak, akiről még nem derült ki semmilyen sötét dolog...
sajnálom a dolgot.....
de így belegondolva, olvastam már ilyet s rá hónapokon belül az ellentéte lett.....REMÉLEM!!
Hát az illető úriember biztosan megkérdezte volna a szóba jövő hölgyektől pl. azt, amit én augusztusban tőled.
A többieknek: NE TESSÉK TISZTESSÉGTELENSÉGRE GONDOLNI!!!
egyetértek. imi figurája unalmas volt ugyan, de szerethető. jóindulatú, szelíd, érzékeny srác, az életben általában sikertelen, de a problémákon felül tudott emelkedni. kedveltem, és sajnálom, hogy távozik.
niki ezzel szemben nemhogy túllép a problémákon, de ő maga gerjeszti azokat. nekem már a megjelenése óta ellenszenves volt, nem bánom, hogy kilép.
ma olvastam az egyik kereszt rejtvényes magazinban,amit iza nyilatkozott, miszerint "a szerepe szerint végleg lezárult a kapcsolata Mikivel".
Mer kérdezték,h hogyan alakulhat a továbbiakban a kapcsolatuk? szóval, szerintem már biztos nem lesz semmi.... kár....:( bírtam volna:))
A tegnap elhangzottak szerint nem véglegesen kívánnak ott maradni/így ők/, mi azonban tudjuk, hogy kiírták őket a sorozatból, valószínűleg már egyikőjüket sem látjuk ezután.
Imi az örök vesztes, civilben esszéíró és 12 éve permanensen egyetemre járó fiú- azért hiányozni fog egy kicsit.
Nikiért nem bánkódom, az ő figurája nem volt szerethető, de még rokonszenves sem.
A bútorok talán Szilágyi Pali tulajdonában vannak, Niki a minap el halom ruhát adott oda vmilyen jótékonysági szervezetnek. Továbbá tessék megfontolni Schiller/Arany János alábbi sorait:
"Hiszen két szerelmes
Kis kunyhóban is megfér."
Hát ja ha tényleg egy B-s Corsa akkor ez kizárt, volt mikor a koliból költöztem ki és azzal mentem, mert azt tudták otthon nélkülözni.
Rogyásig lett pakolva, csomagtartó tele, hátsó ülés dugig, még az anyósülésre meg az anyósülés lábterébe is jutott dolog. És ez csak egy ember cuccai voltak igaz volt közte, kistv, számítógép, meg több táskányi egyéb dolgok. Ez is alig fért bele, de most itt 3 ember cuccairól van szó.