Barátok közt - így látjuk mi (beszélgetés)
épp tegnap láttam egy óriásplakátot: 30 év felettiek buliját hirdette, de a kocsiból csak egnnyit tudtam elolvasni, pedig szerintem is hiánypótló lehet.(a Hungária krt-on lehetett, vagy a Thökölyn)
Egy létező rendszeres programról tudok, ahova sokan járnak: a Stefánia Paéotában az Arató diszkó
kis butuskák voltak, felkapcsolt lámpa mellett egy üres lakásban!!!!
ejnye!
most megint hetekig hallgathatjuk Petike sirámatit, hogy jaj,mikor veszítheti már el.....
Sajnálom ezt a két szerencsétlent: Petit és Lindát. Mér nem engedik a fk írók, hogy szexeljenek egyet???
Péter rutintalan volt a gyertyák meggyújtásával. Hát nem tudják, hogy úgy kell eljárni mint háborúban légiriadó esetén? Teljes elsötétítés! (de nehéz volt leírni!)
Senki se emlékszik rá? Pedig közösen fintorogtunk rá.
Hehe, nagyobb doboz óvszer nem volt? A lencsefolyadékomat veszem ekkorában. :D
Dávid szerintem nem néz ki olyan jól...
Flórián meg egyenesen pocsék szerintem.
Persze, ízlések és pofonok...
finoman fogalmazva a férfi és női nemi életét, akkor így e: :DD
vonatozás és barangolás..
:DD
hidd el, nem veled van bajom, csak ha valamit szeretek és "fintorognak", jó oké, ez még a szebbik amit te gondolsz róla. van aki "csúnyábban" fejezi ki magát és igen tényleg zavaró....de hát, én is csak ismétlen, hogy ha nem szereted, akkor ne nézd, az nem csak másnak, hanem neked is bosszantó:o
de nem sértődtem be:DD de erre szerintem várni kell....
Ezek a sorok az illetékeseknek szóltak.
Megértem, ha nem szívesen olvasod, vagy unod a Bk- kritikát, hiszen rajongó vagy, de isten látja lelkem, nem bosszantásnak szántam. Az ismétlés itt szándékos, remélem, egyszer meghallgatásra talál.
Legközelebb nézz rá és nyugodtan lapozd át.
:DD
operettben táncol
Joys, erre inkább NEM írok semmit....:S:S
ne haragudj(tény és való, hogy nem rajongói oldal) de nagyon sokszor olvasgatom ugyanazt:(. nem azt várom, hogy dícsért, mert minek? mindenkinek a maga dolga dícsérni azt amit akar.
lehetne az is mentség, mert az valóban igénytelen sorozat, olyan "színészekkel", akik olvassák a szöveget....:o:S:S
Ma 12 éves a Bk?!
Azzal kellene ünnepelniök, hogy vesznek egy mély lélegzetet és befejezik ezt az igénytelen, képtelenségekkel teli sorozatot.
/Az u.is nem mentség, hogy a "Jóban, rosszban" sem különb../
Egy magyar szállodában száll meg egy angol házaspár. A 222-es szobát kapják. Este úgy gondolják megisznak két rumot, ezért leszólnak a recepcióra:
-Two rums to room two two two
-Taram ta taram ta ta ta, anyáddal szórakozzál.
-Mit kiabál a fuldokló informatikus?
-F1 F1 F1!!!
Hasonló:
-Szia Piroska tudod ki vagyok én?
-Nem.
-Én vagyok a gyorsankefélő farkas.
-És az fáj?
-Fájt?