Barátok közt - így látjuk mi (beszélgetés)
Hát ha már a 100.000-ikről lemaradtam!
;O)
Igen, sajnos ez mind elmaradt, köszönhetően a tehetségtelen, hatásvadász f.íróknak, akik lehetetlen helyzetbe hozták szerencsétlen Julcsát, akiről így nem csoda, hogy mindannyiunknak lehangoló a véleménye.
Megvallom, Méray Katit soha nem tartottam nagyra, de mentségére szolgáljon, hogy minden eget verő baromságot, amit a f.írók kieszelnek, kénytelen eljátszani, jelen esetben egy felháborító hazugságoknak is helyt adó, azokban még csak nem is kételkedő édesanyát../
Az az igazság, hogy az írók csináltak belőle hülyét, csak az ember hajlamos ezt elfelejteni../
Nahát, tényleg nemsokára temetik Valtert?
Akkor Klaudia megint egyedül marad, mármint pasi nélkül, ugyan van egy barátja, de az csak barát...
nem szerelem. És így beteszik Hannát tényleg a sorozatba, hadd legyen még egy fiatal csaj.
Kicsit túl sok volt mostanában a Vanda szereplése, mások is vannak még a sorozatban.
Vajon mi lesz Gizivel? Le tud szokni a piáról ? Nehéz dolog lehet.
Köszi,. aranyos vagy, jövök is.
Mint mondtam, idén már nem megyek dolgozni:)
még csak az kéne, hogy klau és vanda 'bebizonyítsák', hogy vanda tényleg elvetélt...
és persze jól meghurcolják a kis rágalmazó kígyó lindát... :-(
akkor elkaparom magam, és a heti egyről havi egyre csökkentem a sorozat nézését...
:-)))
ezen a héten:
'Júlia radikális döntésre szánja el magát Vandával kapcsolatban.'
erre kíváncsi leszek. kiabálni fog vele? (persze utána bocsánatot kér)
azt azért illik tudni, hogy julinál egy döntés meghozása nem jelent semmit, bármikor meggondolja magát, amilyen határozatlan...
de én is azt várom tőle, hogy valamilyen módon megszabaduljon vandától, mint annak idelyén petitől. esetleg elküldi az apjához, vele annak idején a leányzó úgyis jóban volt (mondhatni rajongott érte)...
miért?
még mindig szereti orsit. ha én hülyeséget csinálnék, és emiatt dobna a párom, én is minden hülyeséget elkövetnék, hogy visszahódítsam...
szerintem inkább aranyos mamlasz...
én még ennél is ritkábban látok részeket. nem kell mindent visszaolvasni, ha kérdezel, szívesen tájékoztatunk a dolgok állásáról.
egyébként amilyen 'gyorsan' hömpölyögnek a bk-ban az események, heti egy résszel sem marad le az ember...
ha hiányzunk, gyere gyakrabban.
te is hiányzol nekünk...
:-)
HUMOR!
1.Férj a feleségnek:
- Drágám, mondtam már, hogy vasárnap lovagolni megyek?
- Na, abból nem lesz semmi. Felhívott a ló és közölte, hogy vemhes.
2.Egy pasi vidéken járva, betér egy fogadóba, hogy ott éjszakázzon. Pechjére nincs üres szoba, csak egy kétágyasban van még egy hely.
A recepciós figyelmezteti:
- Egy régi vendégünk lesz a szobatársa. Nagyon hangosan horkol. Már többször is betettünk hozzá egy-egy éjszakára vendéget, de mindenki karikás szemekkel jött le reggel. Nem tudtak tőle aludni.
Emberünk nem ijedt meg, és másnap reggel csodák csodájára frissen, kipihenten megy reggelizni, a horkolós meg kialvatlan szemmel:
- Hogyan csinálta? kérdezi a portás.
- Egyszerű, amikor kijött a fürdőből, adtam egy puszit a seggére. Egész éjjel le sem merte hunyni a szemét!
3.Egy állatorvosi rendelőben két hölgy ül, egy-egy hatalmas kutyával.
- A maga kutyájának mi a baja? - kérdezi az egyik.
- Ne is kérdezze, olyan kanos ez a dög, hogy még a macskánkat is megerőszakolta. Úgyhogy hoztam kiheréltetni. És maga miért hozta ide a kutyáját?
- Sajnos nálunk sokkal komolyabb a probléma. A múltkor egyedül voltam otthon, és amikor egyszer lehajoltam, ez a dög rám ugrott hátulról, és..szóval megtörtént a dolog.
- Hát ez tényleg borzalmas! Szóval, maga is kiherélteti?
- Mit képzel!? A körmeit jöttem levágatni!
Én nem így látom, éppenséggel nem volna érdektelen megtudni, mi is a halálos betegsége, amiről semmit nem közölnek és semmi látható, érzékelhető jele nincs. Én ezt dramaturgiai hibának értékelem.
Egy ilyen végtelenített történetben a nézőket-azt hiszem érthetően-minden érdekli-annál is inkább, mivel helyenként elég vérszegény, elnagyolt a cselekmény, miközben az arányokat figyelmen kívül hagyva, egyes részeit/lásd Vanda/ mértéktelenül elnyújtják, alaposan próbára téve a nézők türelmét.
Ami pedig Valtert illeti, alapjaiban helytelenítem, hogy a sorozat boldog embereket, kiegyensúlyozott, harmonikus családi életet még véletlenül sem mutat, valamennyi rész-történet kudarcba fulladt, ill. zátonyra futott sorsokat ábrázol..
Bennem jókora hiányérzet van.