Barátok közt - így látjuk mi (beszélgetés)
Csak ötleteltem. Ebben a sorozatban már sok minden megtörtént, ami nem volt szinkronban a józan ész logikájával.
Annak idején a Dallasban fordítva volt. Elhitették velünk, hogy Bobby meghalt, aztán mégis kiderült, hogy a halálát is, meg az utána következő eseményeket is Pamela csak álmodta.
Itt miért ne lehetne valami hasonló huncutság?
Egyébként meg az a éegbosszantóbb, hogy ekkora stábbal, ekkora nimbusszal, ekkora költségvetéssel akár még ó sorozatot is lehetne csinálni...
Egyébként egy távoli filmes haverom meséli, hogy Budakeszin vagy hol egy egész vidéki falut húzott fel nemrég az RTL, ahol egy új napi sorozatot fognak hamarosan elindítani. Ha így van, akkor méginkább tnák végre a BK-t.
Mikit a falevél rejtélye, és az foglalkoztatja, amit Magdi anyus mondott: Zoli nincs itt!
Engem viszont az foglalkoztat, hogy az "itt" mit jelent: a poklot vagy a mennyországot. Magdi anyus sem volt az az ártatlan ma született bárány, lehet hogy ő is + (majd) Miki is a pokolra került.
Akkor viszont Zoltán van a mennyországban, és kétlem, hogy Miki megtalálja.
Lehet ezt lebegtetni, meg holmi sarokhomályosítással rájátszani a bizonytalanra. De mi végre? Szőke nem döntötte még el, hogy kilép-e vagy sem, de addig is forgatják vele is a sztorit, legfeljebb a hozzá kapcsolható jelenetekre utólag azt mondják majd, hogy "halál előtti lázálom volt csupán"?!
Mekkora egy baromság lenne már ez! Ennél egyszerűbb volna, ha lehúznák végleg a BK rolót, és a reklámozóikat és a nézőiket átirányítanák valamelyik másik - jobb minőségű - szériájuk felé.
Ugyammmááááá! Csak viccelödtem. :-)))))))) Két gyerekem van (tudomásom szerint) és mindkettő "hagyományos módszerrel" készült. De nagyon valószínű, hogy az unokáim is. :-)))))
Egyébként nem hiszem, hogy Alízkáék gyereket akartak volna csinálni.
Te még hiszel a szeplőtelen fogantatásban?????
az, ahogy egy gyerek készül....
a józan eszem, a tanulmányaim mind cáfolják.....de ha TE hiszed, semmi közöm hozzá...
nekem sok rokonom, ismerősöm ment már el, mivel nem vagyok fiatal, de egy sem jött még vissza,
......és azt a levelet Mikin kívül még senki sem látta. Azért írtam korábban, hogy szerintem Miki már nem él.
Persze, hogy Berényi Miklós nélkül hogyan folytatódhat a BK, az számomra kissé homályos.
Kedves Fiatalember!
Vagyunk "páran" a világpn, kik hiszünk olyan dolgokban, amikben se pro, se kontra bizonyíték nincs. Lásd: Istentisztelet. Én Istenfélő ember vagyok, de a Whoopi Goldberg féle szellemidézésben nem hiszek.
Ez csak egy filmben létezik, de akit egyszer Kharon átvitt a Stüx folyón, az még eddig sosem tudott visszajönni és elmesélni mi van odaát. Ami persze nem zárja ki azt, hogy létezik ott valami.
Lehet, hogy tévedek, de szerintem Miki meghalt Nóra lövésétől. Az utána történtek a képzelet szülöttei.