Barátok közt - így látjuk mi (beszélgetés)
Valamelyik nap én is így jártam, de most simán elindult.
Vagy gép, de inkább szolgáltatói hiba lehet nálad. Próbáld meg kicsit később! Feltéve, hogy még nem sikerült.
Soha nem szexeltem részegen, de szerintem igazad van!
most néztem,nekem simán elindul,
te tudod, de erről az életben meg nem tudna győzni senki
nemrég volt - Húsvét előtt - halálközeli élményem, de se fény, se hívó hang, csak utána (kiütés után) az ébredés
igen, azért egy sorozatban szoktak lenni mellékszereplők
mert nem indul el, lehet hogy az ő gépe nem jó, vagy a honlapon van a hiba
Janka kisbabát vár igaziból
vajon, mit fog csinálni a másik kölök, aki meglátta őket félpucéran (hogy is hívják ???)
miért nemtudod megnézni??
Sajnos az Rtl most-on nem tudom megnezni a sorozatot.
Szonja nem fér a bőrébe.. Pedig ha már a bosszú miatt belement az eljegyzésbe, el kell hogy engedje Balázst, ennek így ránézve nem lesz jó vége...
Persze itt sincs se kulcs,se zár.
még mindig nem birom Barthát,
Jobb esetben igen, de a BK-nál aki egyszer betette a lábát a térre, az onnantól már el nem tűnik. Legfeljebb ha összebalhézik a producerinával - vagy épp úgy nem dönt, hogy "önmegvalósító karrierje" igényli a továbblépést - a semmibe.
Aliz meg fázott,még ha nyár is van a sztoriban, de iccaka volt, ezért az esemény után visszahúzta a bugyiját és a melltartóját. Amúgy itt is érvényesült az L alakú takaró hollywoodi igazsága.
Maci sör: A sörösüvegekről csakis langyos vízfürdőben lehet leáztatni a címkét, ha szárazon próbálom lekaparni, ott marad belőle egy jó darab. Laci grafikussal/nyomdával készíttette el a címkéket, nem is szólva a koronás dugókról. Egy kis ügyességgel vissza tudja ugyan rakni a koronás dugót, de akkor mindenki látja rajta a belga gyár emblémáját. Hogy "tökéletes" legyen a csalás, Maci sör feliratú koronás dugókat is le kellett volna gyártatnia, hiszen manapság már csak a legkommerszebb bóvli sörök koronás dugói üresek, vagy tán már azok sem???
Mivel a srácom szemmel láthatóan nem volt gatya,hát én gyanakodnék.
Előfordulnak ilyen átmeneti szereplők, akiknek mindössze katalizátor funkciójuk van. Janka ennek tipikus példája.
Nem tudom elhinni, hogy valaki olyan részeg legyen, hogy elfelejtse utána, szexelt-e a vele egy légtérben tartózkodó másikkal, avagy nem.
Bele lehetne írni a terhességét, de már őt magát is fölösleges volt beleírni :)))
Nem gondolnám.
Szerintem itt többen vagyunk, akik már végre szeretnénk tudni kik azok a polcosék, meg hol lehet Zoltán, de semmi sem derül ki. Meg az a féltúlvilági halottszemle.........
igen terhes, de belehet írni a sorozatban hiszen Frajt Edit is úgy volt a Szomszédokban és a saját gyereke játszotta
Na Mikinek jó nagy pofont ad a sors, ha a fia elszereti a nőjét. Így se fia, se szerelme nem lesz, - legalább is egy ideig. Ez esetben mehet Nórához magyarázkodni.
Szerintem nem válnak. A Jankát alakító színész talán babát vár, így ki tudják írni. Julcsa meg tovább forgathatja a szemét Attilára, amíg nem talál valakit, akivel újra félre léphet.
Julcsa folyton a szemét forgatja, Janka meg úgy pislog, mint béka a kocsonyában.
Igen ez a válás egyedül csak Jankának fontos, Attila jól elvan a két nő között... :D
További ajánlott fórumok: