Barátok közt - így látjuk mi (beszélgetés)
ha ekkorát hazudik, Attis sem fog vele soha szóba állni, sőt, ő maga fogja kipenderíteni a lakásból azonnali hatállyal.
Mártának nem célja, hogy Attilát is maga ellen fordítsa!
szerintem Attis őszintén Nóüra elé fog állni és megmondja neki, hogy mi is történt: márta bekötötte a nyakkendőjét és tisztázatlan körülmények között:))) lesmárolta...és sajnos mikitől szerzett arról tudomást,hogy Timicke is látta ezt, s muszáj megbeszélniük egymással is meg a gyerekkel is...és nem akarja,hogy Nóra mikitől tudja ezt meg. Mártát kéri a dolog igazolására, miszerint Attila visszautasította a csókját.
Nóra le lesz nyűgözve.
jajjjjjjj, ez jóóóó voooolt:D:D:D:D:D:D:D:D:D
az a baj, hogy ebben van valami!!!!!
nóra sokat enged..:S:S ez még sz@r lesz neki..
szerintem egyszerűen csak nem akartak külső helyszínt, nem akartak stúdiót bérelni-kölcsönkérni a forgatásra
és így is el lehet dönteni valakiről, milyen kiállású, milyen stabil a hangja
a többit majd köréteszik a producerek. Előzetes tájékozódásnak ez éppen jó volt.
Nincs szó arról, hogy Atist kiírnák a sorozatból, úgyhogy Nóra utóbbi viselkedéseire alapozva tutira együtt maradnak.
Nóra még akkor is adna még egy esélyt, ha a kislánya közölné, hogy az ágyban duhajkodtak.
Sőt, közölné, hogy mostantól Márta is velük aludhat, csak ne szakítsanak:)
Igen, nekem is ő jutott róla eszembe, de a hangja egyértelműen nem az. Sárközi Anitának jellegzetes a beszédhangja is, mint az énekhangja.
Egyébként nekem sem tetszett, ahogy játszott a színésznő. Únszimpi, mint Márta.
A producer nő nekem nagyon nem tetszett.. És azt sem értem, miért ők mentek oda a lakásba, szerintem ezt nem így szokták, hanem behívják az illetőt, valamilyen stúdióba inkább.
Szóval itt valami gyanús ... lehet, hogy feltérképezték csak a lakást, hogy néz ki, mit lehetne majd elvinni, hogy lehetne bejutni...
vagy csak én néztem túl sok krimit? Bár mostanában azt sem nézek..
:D
Nem búsulok, csak nagyon igaz amit írtál.
:(
És ezt hívják " ördögi kör " nek.
Te tudsz valamit, hallod-e! :)
Könnyű azt mondani, hogyha ezt meg azt csinálná, akkor kivágnám mint macskát sz@rni! Igen, én is írtam már ilyet, konkrétan nemrég azt, hogy Nóra helyében Attilát is, meg Mártát is kivágnám!
De ha Nóra szereti Attilát akkor ezt bizony nem könnyű, sőt, lehetetlen megtenni. Persze ha sokszor csalódik valaki, akkor persze belefáradhat ebbe.
Talán megbocsátható, ha leírom, hogy személyesen is éreztem olyat, hogy annak a nőnek minden dolgát el tudnám viselni, csak velem maradjon. (Csak mint haver volt velem, de az is jobb volt mint a semmi.) Hülyeség volt, futás olyan szekér után amelyik nem vett fel. Ennek a katonai behívó vetett véget. Most nincs kötelező katonaság, mi segíti az embert ahhoz, hogy a reménytelen szerelmétől megszabaduljon?
Más topikokban írják, hogyha megcsalná őket a párjuk, akkor azonnal szakítanának vele. Én, ha szerelmes lennék az illetőbe, akkor nem tudnék vele szakítani. Persze sokfélék vagyunk, van akiben az akkora lelki törés, hogy nem tud tovább megmaradni az illetővel.
Szoktam még azt is írni, hogy a szerelem vak is irracionális. Nagy kérdés, hogy szerelmesen lehet-e házasságot kötni, hiszen a házasság elvileg egy életre szól, tehát jobb lenne hűvösen, hideg fejjel eldönteni. Viszont mit ér egy esküvő szerelem nélkül? Azt hiszem a vak szerelem és hideg fej közti köztes állapotban lehet a megoldás. Vagy meg se nősülni, vagy eleve azzal a tudattal nősülni, hogy akár el is válhatunk. A házasságok fele úgyis válással végződik.
Aranyoska. (Mondom Neked.)
Simon Andrea a neve
szerintem kevered valakivel
van egy hasonló göndör hajú énekesnő, Anita, keveset látható manapság már
Anita.
Valamilyen Anitának hívják.
:D :(
az a következő lépés lesz
nyilván nem Orsi lakásának nappalijában folynak tovább a munkálatok
Egyébként a "felfedezett tehetséget" általában behívják egy stúdióba, ott szakmai körülmények vannak. Egy lakásba -mindjárt ketten is- nemigen járnak el, idejük sincs és nem biztos hogy véletlenül nincs otthon senki más csak a "sztár".
Mi van ha pl. a szülők épp vszekednek a nappaliban? A gyerek meg élete nagy szólóját adja elő közben a gardrobban? :)
100 % -ig egyetértek, nekem sem tetszett.
Elég silány volt. Amit a karaoke bárba csinált, sokkal jobb volt, én azt hittem először, hogy ott látták meg őt.
Kit igazán szeretsz, az hiányzik,
megbocsátod ha hibázik!
Elnézed, ha olykor megbánt, és hazudik neked..
ha mindezt elviseled, igazán szereted!
Tessék, hát ez az igaz szerelem!
Kicsi Szabi úgy látszik, nagy karrier előtt áll ! Jól énekel, lesz belőle sztár. Csak nehogy fejébe szálljon a dicsőség..
Igen, olvastalak titeket... én is már épp írni akartam, hogy mi van Manyussal? Hogyhogy nem jön elő, mint szellem? Megunta a belebeszélést? Míg élt is, mindig mindenbe beleütötte az orrát, és halála utána is...
Miki és Attila szépen összevesztek, de ez várható volt.