Barátok közt - így látjuk mi (beszélgetés)
Zorán nem a gitározásáról híres :))
de tényleg jó előadó, én is szeretem
Ez nagyon ott volt, fején találtad a szöget. Zsófinak sportautó,. ez nagyon tetszik.
Amúgy Zsófival kapcsolatban nagyon irritál, miért viselkedik Zsolttal úgy, ahogy. Úgy néz ki, mintha ő bocsátott volna meg és nem fordítva. Zsarolja, hogy ha nem hagyja abba a féltékenykedést, ez és ez lesz. Hát, azt hiszem lenne rá egy kis alapja...
zorán kimaradt.
pedig őt szeretem.
manapság a férfiénekesi karrierhez nem jó hang szükséges, hanem izmos felsőtest. ja, hogy szabika ezzel sem rendelkezik?
ez van...
Az összefoglaló szerzője
a) ironikus akart lenni
b) részeg volt
c) a magyar oktatási rendszer terméke.
"Orsolya jó cselekedete elnyeri méltó büntetését"
ezt nem értem. A jó cselekedet miért büntetést nyer?
a BK-ban csak szólóban indul majd szerintem
az életben meg eddig nem nagyon mutatkozik jele, hogy próbálkozna zenei téren
" Persze egy igazi szakértő az elsőre meghallja hogy valaki tehetséges-e vagy sem, de ahhoz inkább stúdió kell."
miért? mi derül ki egy stúdióban? anélkül is el lehet dönteni, hogy valaki jó technikával és tisztán, jó hangszínen énekel-e!
és nem hinném, hogy Szabi akustikus gitárral szeretne csak játszani,tábortűzi dalokat,
és honnan tudjátok, hogy nincs neki villanygitár??
de azon nemigen tudott volna bemutatózni ott a lakásban!
:)))
mindenesetre én is szeretném látni, ahogy felszántja a színpadot valami iszonyú hangos elektromos hangszerrel :))))
Nem zárom ki, hogy Nóra érezhet valamit Miklós iránt. Ez persze irracionális lenne, de lehetséges. Az a baj, hogy Nóra és Miklós továbbra is egymás közelében élnek. Persze a közös gyerek miatt nem is lehetne a kapcsolatot teljesen megszakítani. Illetve azt lehetne csinálni, hogy távol élnének egymástól, csak Timike ingázna a szülei között.
Most hirtelen nem tudom, hogy az aki semmi rosszat nem tett a bk-ban. Biztosan van olyan. Meg ugye, ember bűn nélkül nincs.
Én se hiszem, hogy manapság egy akusztikus gitárral karriert lehetne csinálni, még ha Fender is. ;) Minimum egy elektromos gitár azért elkelne Szabi barátunknak.
Amúgy nagyon nem mindegy, milyen a hangszer. Gyermekem kínai hegedűjét most cserélték le egy 140 éves mesterhangszerre (feles). Hát, mit mondjak, ég és föld a kettő. :) Nyilván nem ettől lesz valakiből Paganini, de azért nagyon másképp szól. :)
megnéztem a youtubeos videói között: Fender :)
nem elég jó?
egy karrieren nem lendít egy mesterhangszer
egy mesterhangszertől nem lesz senkinek sem nagyobb a tudása
azt,amit meg Szabi elgitározgatott, éppen elegendő volt egy középkategóriás cuccon eljátszani
miért milyen gitár volt a kezében?
nem volt rossz hangja, a felirat meg le volt takarva, visszanéztem, de nem lettem okosabb a márkáját illetően
nem tudom, mennyit számít, hogy egy egyszerűbb gitáron játszik valaki adott tudással vagy egy milliós nagyságrendű gitáron?