Barátok közt - így látjuk mi (beszélgetés)
mi a kisebbséghez tartozunk, nálunk csirke szokott lenni a menü fő étele. azt szeretjük :-)
én a halat is, de a srácok azt nem nagyon eszik, még a pulykamell is szóba jöhet, de a csirke a leggyakoribb... :-)
Hi-hi, hogy lehet az, hogy nem tudtál kötélre mászni? Csak azért szeretném tudni, mert én sem. :))
Viszont klassz osztályba jártam és soha nem bántottak emiatt. :)
én arra a gyerekre, akit "eltiltottak" Petitől emlékszem,de a focista srácra már nem.
nem az volt, aki bazsival beszélgetett, hogy milyen "zsír" a buli?? az milyen bénán táncolt XDXD
A vendégseregben nem szerepelt Peti egyik haverja, akivel fizetés nélkül ebédelt egy drága étteremben/buszt kötött el nyuggerekkel stb.? A göndör szőke hajú, fekete-fehér kockás inget viselő srácra gondolok. Amikor Peti leesett az autó tetejéről, szent fogadalom Julcsának, hogy ezekkel soha többet. (Bár mintha ez a gyerek mintha ismét felbukkant volna, amikor Linda berágott Petire.)
(Hannára kitérve: Lesz itt még akkora kufirc, hogy szétesik tőle az ágy!)
:ODDD
én azt néztem, hogy Zsófi csak beszélt és beszélt.... és NEM vette észre, hogy Kinga unja.
Mintha semmi nem lett volna:( erre aztán elkezd beszélni, hogy ő majd gyereket szül, de persze azonnal sejtettem hogy kingának rosszul esik, mert mivel neki volt valami baja, már nem emlékszem, de az "igazi barátnő" persze hogy elfelejti, hogy mi is a baja? csakhogy ne haragudjon kinga.... önös érdek fűzi. ok, hogy békülni akar,nade így....?
Na jó, de ezért nem szép dolog utáni/irigykedni rá.
Ez a megbocsátós-nem megbocsátós dolog tényleg érdekes. Én értem alapvetően, de itt annyira jóban voltak, hogy tőle is joggal vette árulásnak.
Régebben meg azt mondta, megbocsájt neki ,ami érdekes,mert Gézának meg nem holott ugyebár Zsófi kezdett ki Gézával.
Abban viszont igaza volt ,h Zsófiak minden az ölébe hullik és a kisujját sem mozdította meg soha semmiért életében.
Midig volt, aki eltartsa vagy Zsolt vagy Clau.
Így igaz, bizony!
(Igazságtalan az élet.)
Igazából nem értek a fűhöz, én eddig drogként tekintettem arra is. Azt hiszem a jövőben is megmaradok ennél a megítélésnél.
Azt mondom, hogy ne zsófit, hanem a férjét hibáztassa, hiszen nem Zsófihoz ment feleségül. És valóban: Ha úgy döntött, hogy elválik, akkor felejtse is el. Nehéz téma ez. A nők is elég változatosan nyilatkoznak ebben a témában. Itt, helyben nyilatkozta egy-két fórumtársnő, hogy még akár a nemibetegséget is meg lehet bocsátani a házastársnak. (Amikor Laci összeszedett valamit és Orsira is átvitte.) Persze a megbocsátáshoz kell egy kis átfutási idő.
Én is tisztáztam magamban, hogy nem zavarna a talált pénz. Vannak dolgok, amire csak most jövök rá, a végefelé.
Drog? Dehogy csak fű volt, az meg nem az, legalábbis szerintem. Füvezés meg volt már korábban is a BK-ban, sőt Tildáék akkor füves sütit csináltak és Vili bá ette meg.
Kinga meg kesereg, h Zsófi tette tönkre a házasságát, de hát az,h válik az ő döntése volt, hiszen meg is bocsájthatta volna Gézának. Lacinak is megbocsájtott Orsi egy félrelépést aztán egy sokkalta kisebb bűnt meg nem. Most meg kesereg ő is, h egyedül maradt, de hát ő döntött így.
A pénzes fedőtörténet meg elég nyakatekert ahhoz,h akár igaz is lehessen és ellenőrizni sem lehet. Egyébként Gézának valóban nem sok alapja van az erkölcsi magas lóról beleszólni , milyen tisztességtelen a pénz. Mekkora beszólás volt Vilinek a téged nem zavar, h piszkos pénzt költesz? Miért őt zavarná? Engem pl. biztosan nem és sztem elég sokan így lennének vele. Ugyebár a pénznek nincs szaga.
Géza mégiscsak személyesen kérdezte meg, honnan van a pénz. És elhitte a választ? Hát elég hülye válasz volt! Ennél még egy lottó vagy kaparóssorsjegy nyeremény is jobb lett volna. Géza szíhatta volna a fogát, nem tudott volna belekötni. Félek, a pénzügy ezzel még nincs befejezve.
Alakítanak a fiatalok mikinél! Dehát, ilyen ez! Drog is van? Erre csettinteni kell!
Kinga-Szabi kapcsolatot ellenzők dörzsölhetik tenyerüket! Valóban nem látszik Kinga boldognak Szabi mellett. Persze van olyan, hogy valaki nem az igazi, de Géza jobb? Nekem bizony nem szimpatikus! De nem én vagyok a(z ex)felesége hálá Istennek! (Abbasz Nabe!)
Kis magánszám: magam is elég gyámoltalan gyerekecske voltam óvodás koromban. Egy barátom tanított meg fára mászni, apám pedig azt forszírozta, hogy tudjam két kézzel felhúzni magam egy vízszintes ágon az államig. Aránylag rövid edzés (1-2 hét) után már símán ment. A legjobb kötél- és famászó lettem mind általános, mind középiskolában. Sajnos azóta elnehezedtem, most már biztosan nem menne...
na, végre, valami történt már! :))
Balázs kicsit feszült volt, nem?
:DDDDDDDDDD