Barátok közt - így látjuk mi (beszélgetés)
Most ebédszünetben jobban elgondolkodtam Andi ügyén. (A fene a jó dolgomat! Nekünk ma munkanap van, 03.14-et dolgozzuk.) Valóban, ha minden a logika szerint történik, akkor nem tud jól kijönni a dologból. Nekem ez sajnos. El kellett volna fogadnia a másik vendéglőt. Így marad az a megoldás, hogy elbujdosik Zsolt elől valahova dzsungelbe és elmagyarázza a fiának, hogy apucika mit tett tizenévvel ezelőtt. Ez a fejlemény sérti az igazságérzetemet, de mindegy, túlélem.
Aztán, hogy a bk mit hoz ki ebből, más kérdés.
Már ott sincs igaza egészen Andinak, hogy ennyi idő eltelt, és most bosszút akar állni. EZzígy van a most divatos sorozatokban - tehát innen másolnak.
A bosszú soha nem vezet jóra, aki csinálja, annak is a lelkét mérgezi, és aki szenved, az még jobban szenved. Zsolt kitalál valamit, hogy Andi is szenvedjen (szerintem)... mintha mondta volna ezt is.
Igen, és Oszinak mit mondanak? A kötélmászás után az apja belopta magát a gyerek szívébe.
Mellesleg Zsófi is szenved az egész szituációtól...
Most nézem vissza és a kamerás részél tartok.
Mint kocka infós szakmai szemmel nézem, nektek lehet fel se tűnt, de megint az ilyen csak a BK univerzumban van aktába való az egész.
Elhangzott, h rádióhullámmal megy nincs vezeték. Akkor csak az Wifi hálózat lehet, de az kizárt,h egy pincéből ami mélyen van lehet fogni a rádióhullámot. Max. akkor ha sok jelerősító Access Point van ,de az drágább lenne mint kábeleket kihúzni. Vili Bának meg nem hiszem,h vmi hiperszuper gépe van ,több kamerakép rögzítéséhez pedig komoly gép kell és ha minőségi felvételt akarnak akkor jó sok tárterület is. Hiszen, a hoz legalább minimális szinte felismerhető legyen az ember elég nagy felbontású képet kell rögzíteni.
Nekem sikerül elhinni. Úgy nagyjából.
Állítólag válóperes tárgyalásokon nagyon csúnya dolgok szoktak zajlani.
elmondta Zsófinak és Nórának
tulajdonképpen szétkürtölte a Házban, nem? :))
vagy inkább Balázs tanárnője...
és Balázsnak is megtetszik és mikinek is :)))
vetélkedik majd érte apja meg a fia
Hm. Tanárnő. András esik kapuzárási pánikba???
;o)
..és valószínűleg ma már nem is bizonyítható, ha Andi feljelentené.
Itt a cselekményt egyébként is úgy alakítják, hogy az igazságszolgáltatás rendre elmarad.
Ez egy következmény nélküli, véget nem érő történet, új, meg új szálakkal kiegészítve.
Ez a friss ötlet pedig /Andi, a zsaroló anya/ minden realitást nélkülöző fejlemény.
Elvileg el lehetne hinni, csak nekem nem sikerül, nektek talán igen..
Különben Andinak miért jó, hogy olyan helyre megy, ahol előtte gyorsan beszerez pár ellenséget? Meg Zsolt mostani családja mellett... miért jó az neki? Inkább örült volna ennek az ajánlatnak, h kap egy másik helyet...
És igenis, amennyire lehet, ki kell hagyni a gyereket. Szerintem nem kell tudnia, mit művel az anyja. Csak neki ártana.
112299. retrbk98! 112300. Vikicc!
Köszönöm! köszönöm! :)
azt írják, alaposan felforgatja a Berényi család életét
ebből én azt gondolom, nem csak egy kétszavas mondat lesz a szerepe, hanem több részen keresztül jelen lesz