Barátok közt - így látjuk mi (beszélgetés)
Tutifix, hogy Kingával is lesz valami. Hisz mennyire szédült a fejbeütés után. Lehet elájul otthon, mikor senki nincs mellette, vagy valami ilyesmi. Vagy megszédül a lépcsőn, mint Magdi anyus, és lezuhan.
Ez a fejbecsapás nem csak ok nélkül történt. Szerintem.
Valószínű.
András meg meglátja Julit Atissal hemperegni :DDDD
Azért az is elég vicces nem, hogy a munkásoknak JÓL körül kellett volna nézniük, nincs-e bent valaki. Ehhez képet pár másodperc alatt körbepásztázták a az épületet az ajtóban állva zseblámpával. És ha az egyik sarokban alszik egy hajléktalan? Azt lehetetlen észrevenni azzal a módszerrel, ahogyan ők csinálták.
Vagy lásd Balázs. Ott állt az oszlop mögött. De ennyi erővel más is állhatott volna ott, ki csak bujkál, és nem tudja, hogy fel fog robbanni az épület.
Szóval felelősségteljesebben is végezhetnék a munkájukat a munkások, ha már ember életekről van szó.
A lényeg hogy nagggggyon izgalmas lesz ez a mai rész!!!!!!
Én meg lehet nem fogom látni :(
Peti beszélt vele reggel, mielőtt Balázs elindult.
Balázsra pedig rázárták az ajtót.
Igy igaz.
Akkor ezek szerint megvan az első durranás, a szünidőre, amin lehet agyalni.
Bent van e Balázs vagy nincs bent.
Miután rázárták az ajtót mi is láthattuk, hogy bent ragadt.
Felrobbantják e Balázst és Mikit vagy nem.
Szünet végéig lehet szavazni :D
De miután a cselekm,ény több szálon szokott futni, több durranás is szokott lenni a szünidőre, amin agyalhatunk, és szavazhatunk.
:D
Hmm, akkor lehet, mégis összejön Julcsa meg Atis egy rövidke körre? :)) Mondjuk Atist nem nagyon értem, hogy mi motiválja. Mármint a f.rkán kívül, persze.
Emma meg tuti nem (csak) az esküvő miatt jön. Azt mondja, nem beszélhet róla, hogy mi csalja haza. Remélem, nem békéltetőnek hozzák vissza, mint anno Katát, az is elég gáz volt.
Dehogy is! Én két hét múlva megyek szabira, a szabim három hét lesz, és akkor még mindig augusztus van.
Szerintem hamarabb kezdenek.
Micsoda????!!!!! Szeptemberig nem lesz BK?????????
Nem csak 1 hónapig szoktak leállni? :( Vagy 3 hétre? :((