Barátok közt - így látjuk mi (beszélgetés)
az csak egy kószi pici puszi volt
valami dögre számítottam! :))))
csalódott vagyok. :(
Na mit szóltok a Juli-Attila csókhoz??
Most ott lesz valami?
Végül is a Nóra előtt Julit akarta felszedni Attila.
Aha, értem na... De akkor másképp kellett volna fogalmazni, mert nem P.A. a nagy visszatérő.
nem ő, hanem a figurája visszatérő..
Ha Miki meghal én nem is nézem tovább. Nem csak miatta nézem, de ő úgy beletartozik a sorozatba, mint anno Jockey a Dallasba.
Peller Anna miért nagy visszatérője a sorozatnak?
Már szerepelt benne? Mert én soha nem láttam.
Nem tudom, nem vagyok tini már régóta. :)
[link]
Nehezen bízott meg párjában a Barátok közt sztárja
2011. július 17., vasárnap 09:00
Miután 'végérvényesen' megrendült a férfiakba vetett bizalma, mégiscsak rátalált a szerelem. Anna szerint Miklós egészen megváltoztatta az éltét.
De jó, hogy feltetted, elolvastam...
Fogom nézni ( gondolom az RTL-en lesz), a lehetséges folytatást...
Szerintem Miki akkor sem halhat meg, mert ki lenne akkor a rossz fiú? Laci például lehetne, igaz, már eléggé az most is...
Ezt mi a korunkból adódóan nem érthetjük meg, nem érezhetjük át.
Ha te ajánlod Adri, biztosan megfogadják..
Bárgyú a szám!
Mit esznek annyian /a tinik/ F.Tomin?!
Legalább is valószínűsíthető, hogy abból.
Na, nem csak én vagyok szentimenti.;)
Mikor Balázs kiabálta, hogy "apa", én is majdnem bőgtem, pedig már terhes sem vagyok, így nem tudom a hormonokra fogni...:)))
az a baj, hogy a Lego-s számot nem fogja tudni überelni!
Hiába megy le már közönségesbe a nunikkal meg kukikkal, már nem üt akkorát.
:))) párom is ma hallgatta meg :) röhögött rajta :)
Nem kommentálod? Nem is kell, annyira sz@r. Bocsánat, de csak ezt a szót találom megfelelőnek.
Elrakta nehezebb időkre, de majd visszatér Nagyeszű és jól lebassza (megérdemelten), mert egyrészt határozott tiltása ellenére bement a szobájába és ott elszállásolta Gabit másrészt meg azért, mert lenyúlta a pénzét. Mindkét esetért jogosan jár a lebaszás. Én se örülnék ha akármelyik lakótársam a megkérdezésem nélkül turkálna a szobámban, pedig nem is dugdosok a matrac alatt milliókat.
Még 2005-ben mikor csak kicsit kurvult el volt neki a G_cigránát című szerzeménye
[link]
Itt pedig mikor még normális volt:
[link]
Olyan mint Chuck Norris, már többször meg kellett volna halnia, de a kaszás se merte neki megmondani. :)
ezt énekli?????????????????????????????????????????????????????????????????
hova fajul ez a világ.....?? szerintem ezt kéne leütni egy palacsinta sütővel..:D:D
most az a "rím", hogy "van", "van" . aszta.. én nagyobb rímfaragó vagyok..
Laci abból a pénzből adott Gabinak, amit Géza szobájában talált? Csak részleteket láttam, így nem állt össze a kép. És a többi pénzzel mit csinált?
OFF!
Meghallgattam a minap F.Tomi nem túl épületes rap-számát a tévében:
"Nekem kukim van, neked nunid van..rakjuk össze, amink van.."
Inkább nem is kommentálom..
:DD
Hja, változnak az idők és mi is bennük..
:))
További ajánlott fórumok: