Barátok közt - így látjuk mi (beszélgetés)
Mert te még,,,csitri,,,vagy.
Ha ilyen öreg leszel mint én,,,,hajjaj
Ja, és Natasa karakterével nem tudnak már mit kezdeni. Kiültetik őt olvasni a Rózsa elé. :D
(Még szerepet sem kell tanulnia.)
Jöhetne érte Irma (Vilma ?) nagyi, és mehetnének együtt tovább a világköri útra.
Vagy, Emília is meghívhatná már magához Kanadába.
Szerintem.
Miklós anno, meglátta Balázsékat köntösben a szálloda előtt. Hirtelen felindulásában Balázs kocsiját belelökte a tóba.
Vagyis, mérgében, határtalan indulatában vétkezett, de nem egy gyilkos. Hiszen, ha látta volna Timit, hogy ott lapul benne, megtette volna?! Ugye, hogy még a kérdés is hülyeség?!
Timi volt szokása szerint, rosszkor, rossz helyen. Szerintem.
Miklós pedig köszönje meg Oszinak, hogy megmentette Timit, akár kedveli az apját Zsoltot, akár nem, így lenne tisztességes.
Zsoltnak sem kellene haragudni Mikire, a véletlenek összjátéka miatt.
(Kár, hogy Zsoltnak visszaadták a rossz fiú karaktert. "Szalonnából nem lesz kutya", így mondják felénk. :DD)
Szóvak jobb lenne ha kibékülnének, hátha rokonok lesznek.:D
Tegnap de. még arra gondoltam, hogy Zsolt lopta el a parkolóból a kocsit, de nem, hanem a hatóság vitte el.
Laci így is bajban van, de Maffiózó Ilona mégjobban. A hatóságok látókörébe kerültek, úgyhogy lesznek itt nagy jelenetek.
Mi vár ránk, feleim! Hah!!!
azt nemtudni,mert azt nem láttuk milyen volt,
de az tuti,hogy a vörös banya ezt direkt csinálta,
kiváncsi volt mennyire megbizható ez a féleszű Novák,
hát ennyire,és most majd jön a bünti,
gondolom én,
Valahol lemaradtam.
Az nem az a járgány volt, amit Zsolt megfújt?
Az sem egészen világos, hogy Lacinál miért volt az autónak a kulcsa. Hogy arrébb álljon, ha kell? Minek? Nem is Laci őrzi azt a fránya parkolót.
Viszont, ha lopott volt, miért volt rajta rendszámtábla? Hogy a lehető leghamarabb lebukjanak? Persze az is lehet, hogy az is lopott volt.
Na, még egy-két év, és ki fog derülni.
Hogy a bosszúhadjáratot hogy csinálták, azt részletesen
láttuk hónapokon keresztül... Eléggé úgy tünt, hogy akkor találták ki, lépésről lépésre, nem volt semmi bejáratott módszer, Szonja folyton morgott is, hogy Gergőnek nincs kidolgozott terve..
A pénzre meg egy magyarázat van : bitcoin... Ami ráadásul legális, ha nem hiszed nézz utána... Igaz csak tavalyelőtt volt jó buli, de aki akkor jól csinálta az hatalmasat szakíthatott rajta..
Ezt a kocsit valahonnét Ilonáék már korábban ellopták, a tulaj egész biztos bejelentette mindenhol, ahol csak lehetett, tehát már eleve körözött a kocsi.
Én már tegnap vártam, hogy csönget a yard Laciéknál, és rákérdeznek nála, hogyan került a kocsi hozzá?
Tudom, hogy testvérek, de a bűnözés terén mondom, hogy volt már lehetőségük összeszokni.
Vagy tudsz valami más módszert, hogyan is ment olyan símán, könnyedén nekik a Berényiek ellen indított bosszú-hadjárat?
Tudsz valami más módszert, lehetőséget arra, honnan is van annyi pénzük, hogy Gergő csak úgy dobálózik a több 10 millióval?
Tudsz valami más módszert arra, honnét szerezték a meglevő vagyonukat, hiszen a szülőktől nem örököltek... nem tudok mást elképzelni, csak valami tisztességtelen módszert, amit viszont tökélyre fejlesztettek. :)
...még hegyezve sem...
A Közterület Felügyelőség látókörébe került a kocsi, tehát annak minden adata. Ettől kezdve nyitott az út a lopott autók ás a lopósok leleplezéséhez.
Persze a BK-ban ez mindenféle csavarokkal, időhúzással együtt kitart akár tavaszig.
majd most rájön hogy ő csak egy kispályás,
ne akarjon a nagyokkal játszani,