Barátok közt - így látjuk mi (beszélgetés)
Emma valóban Nizzában tanul tengerbiológiát. Vandáról nem esett szó mit tanul, de amekkora agya van (2-vel kevesebb IQ-val növény lenne) valszeg valami büfészakot tol.
A tegnapi részt nem láttam, itt van nálam pendrive-on majd megnézem ha engedi az időm.
Nem tudom pontosan, csak rémlik, hogy Emma említette, hogy ott Dél-Franciaországban tengerbiológiával foglalkozna..
Vandáról sokáig nem is tudtuk, hogy egyetemre megy, ő a terveiről nem beszélt.
:DD
volt. pl laci:DD
a péntekit nyílván holnap fogják:P
Szuper!!!
Ennek örömére mutathatnának egy előzetest,ami még nem történt meg:DDD
Lehet h lemaradtam valamiről, de ma mintha azt mndta volna a Vanda ( az I. részben ), hogy egyetemre jár. Erről, pld hogy milyen szakra - tud valaki valamit ?
Más .
Ez a Gabi rémes. A régi szép is volt, csini ruhákban járt.
Jó ez a link a régi Gabiról akkoriba úgy se néztem a sorozatot.... Ez olyan B.K.-ás hogy egészen más
kinézetü és karakterü szereplőt csinálnak a szereplőből..Pl a régi és új Tilda vagy Orsinak a lánya és persze
Linda. Nekem egyik csere se jött be szerintem a régieket meg se közelítették. De még gyatra utánzatok se lettek mert hasonlítani meg nem hasonlítottak.Linda gagyisága meg veri a biztositékot. Volt egy helyes vagány szőkés lány
még hasonlított is Zsoltra. Erre kicserélték egy
Lencsibaba barnára szép de esetlen és az alakítója meg pocsék. Mellékesen a jelleme is egész más lett a régi Linda az alkesz anyja mellett belevaló volt a mostani meg csak gyenge eresztés...Még a telefonját se tudta rendesen letaposni...
gyerkőceim:P ünnepeljetek, ma 13 éves a bk:DD
és a holnapi ünnepelteknek (Joys) és még akinek van sok boldog szülinapot kívánok:P
én mondom..
a sok kis apróságból mindig van valami.
és most fog kiderülni, amit kinga is tud, naná, hogy vilibá még jobban megorrol rá.....
narancs sárga valami..
festék..lesz még szó a rablásról?