Barátok közt - így látjuk mi (beszélgetés)
#127294.
Egyébként egész higgadtan fogadta, amikor Vanda lépett oda hozzá, majd a Rózsából távozva a gomblyukában nyilvánvalóan ismertetőjelként betűzött rózsát Clau kezébe nyomta.
Vanda már megint itt van...nem szereti senki!
Miki milyen kopasz lett!
- Jól láttam, hogy az egy csók volt?
- Kettő volt, csak összevonták.
:DD
Gabi romantikus ábrándjai komikus véget érnek. Kinga hogyan fog elbánni Ádámmal? Karolina érzelmei Attila iránt nem egy lánygyerek érzelmei.
:)) pont holnap!!
én sem akarnék házasodni..
itt nem attilára gondolok személy szerint, hanem amiket láttam, hallottam.. de az itt most mindegy, mert bonyolult :(:(
nóra bizti megérti attila kérését.
eljegyezte, de nem akar házasodni, amit meg is tudok érteni, mert nem egy túl egyszerű dolog a házasság
teszem hozzá, hogy ha Miki kérné meg Nóra kezét, hát én Nóra helyében nemet mondanék, tehát Nórának is meg lehet érteni Attila problémáját, akit a kígyó megmart a gyíktól is fél
akkor jól értettem köszi.
mondom én, ez inkább amolyan felkérés, hogy "csak éljünk együtt".
naja, kíváncsi leszek, hogy mi lesz ebből mégiscsak?
bazsi látszólag jól érvelt, mert nóra kicsit "meghatódott". legalábbis azaz arc mindent elárult.
én is azt néztem, hogy nem hagyta idegen, ergo még mindig mikit szereti. csak a töke tele van azzal, hogy mindig becsapta miki :\ ha más lenne miki, nem lenne gond.
pancser,én mondtam:P
de azt néztem, hogy nem megkérte a kezét:o én értettem rosszul?? de azt mondta "cserébe azt kérem, hogy ne házasodjunk". szerintem ő inkább csak együttélni akar nórával, mást nem.
Clau hazabeszél, hiszen ha lesz esküvő úgyis nála szervezik majd meg.
Ezzel Atis én se értem mit akart, gyűrű, de ne házasodjunk össze. Lesz itt még bonyodalom az tuti.
Miki is most pofára esett, de lehet, h a végén ő fog majd nevetni és az nevet igazán, aki utoljára nevet. Még bármi megtörténhet sőt mindennek az ellenkezője is.
na most mivan??
"cserébe azt kérem, hogy ne házasodjunk össze?"
napi péklapát Claunak, mert mindenbe bele szól.....
bazsi viszont ügyi volt:):)