Barátok közt - így látjuk mi (beszélgetés)
Az olyan BK-s lenne elvégre egy fényképező se írja felül a memókártyán lévő képeket, ilyen a világon nincs. Ha megtelik akkor kiírja, hogy tele van és törölj. Ha meg gépre töltéskor törli le visszaállítható ameddig nem írod felül.
na jól van, én most megyek.
sziasztok
jaj, tudom jól, hogy nem "igazi" emberek.....
igen!
egyértelmű.
Akkor aztán se Alíznak, se Ádámnak nem lesz munkája
Más: tuti az lesz, hogy Ádám Alíz fotóival letörli a keresztelős képeket! Melyen úgyis átok ül, plusz a baba is körtefejű, na de akkor is! :P
és azt, hogy kit milyennek tüntetnek fel az alkotók, azt hívják karakternek, Adri.
Adri, elképesztő vagy. Olyannyira elfogult vagy (nem értem, mi miatt, csak tudom), hogy nem vagy képes reálisan gondolkodni.
Virgi nagyon jól leírta ....
Mert szerinted ezek a figurák az fk íróktól függetlenül léteznek, a jellemük is adott, csak épp ezek a csúnya fk írók olyasmiket írnak róluk, amik nem is igazak, másokról meg csak szépet, jóllehet, valójában szemétládák, ugye? :)
ez a drága fkírók miatt van:P
ha ők első perctől kedve nem tűntetnek fel akárkit ilyennek,olyannak, akkor lehet nem mondanak ilyet az emberkék.
na mindegy, ez van.....
Már elég sokszor kifejtetted, csak épp továbbra sem derült ki Atisról semmi kompromittáló. De látom, ez nem különösebben zavar. Szerintem ez nem vélemény, hogy Miki ugyan gazember, de biztos Atis még nagyobb, ezért Mikit hagyjuk.
jól van.....
kifejtettem a véleményem,hgy már unom, hogy "mindig" csak attila a "cukifiú", miközben ő sem egy nagy.....
na mindegy, nem érdekel..
Jó volt az a kép, szétröhögtem az agyam rajta, micsoda lábak. Mondjuk egy 10 éves fiú sose fog ilyen témát festeni, de nem baj. :P
Ahhoz mit szóltok, hogy Zsolt odaadta a futárnak Oszi festményét is? Nem volt róla szó, mert elsikkadt a többi eksön között, de mekkora poén lenne ha egy kritikus feldicsérné ,hogy milyen szép kép és micsoda tehetség. Ugyebár a szétvagdalt képeket is feldicsérték. Lehet benne valami ,hogy nem az a lényeg mi van a képen hanem ,hogy ki festette. Ha tudták volna, hogy nem direkt van szétszabdalva akkor a kutyának se kellene. De ha már valami úgymond befutott művész, akkor akár rá is hányhat a vászonra az is jó kritikákat fog kapni, mert valamit majd belemagyaráznak, hogy miről szól.
Ha meg tudnák ,hogy egy 10 éves fiú festette 5 perc alatt akkor kidobnák a francba, hogy mégis mit akar itt.
De valahogy sejtem ,hogy majd az a kép lesz a kiállítás fénypontja.
Attól ,hogy a más is bűnös még nem ment fel senkit. Ha lebukok adócsaláson akkor is gyenge érv, hogy de hát más is adót csal.
Adri, annyira kisszerű ez a védekezés, hogy a másik is hülye. Pláne, hogy egyelőre nem is az, de lehetne. Ne legyél már ennyire gyenge érvelő. :)
És mit szóltok ehhez a Laci-féle telefonszex-kezdeményhez?:D
Hát igen, de az aszért volt, mert megharagudtak rá valami ügyfelei, nem? Nem emlékszem pontosan, miért. Oké, számomra se egy álompasi, de főleg emberként össze se lehet hasonlítani szánalmas féltesókájával.
na ezaz.rosszul vagyok tőle.
az igaz, de azért attila is elég érdekesen tűnt fel.....
Az a helyzet,hogy én sem bírom Atis karakterét,meg a manus se szimpi valamiért:O
Hát de micsináljunk, ha egyszer Miki a szemét?
Amúgy az a 2 csók tényleg labdába se rúghat Mikink újabb húzásai mellett.
ha lebukik, tenyerem dörzsölöm.....
már várom, hog ő is kerüljön már kakiba.
"nem uncsi", hogy mindig csak miki a főgonosz, lehetne attia is a szemét.
neki is van elég takargatni valója.....!
nyugi, az is lelepleződik!
én valahogy nem tudom megszetni sehogyse.
továbbra sem tud újat mutatni attila!
Az a két kis csókocska Julival elbújhat amögött, amit Miki művelt már megint. azért gondoljunk csak a kiásott hamvakra is, ezt se felejtsük el. Miki már beteg, szánalmas. Azt hiszem, egyre jobban csípem Atis karakterét.
:) Ez a kifejezés már nemigen használatos, ha régen volt is külön szó a kétféle "nagynénire", ma már mindkettőt nagynéninek hívjuk.
Ezek szerint csak 9 millió..
További ajánlott fórumok: