Barátok közt - így látjuk mi (beszélgetés)
ilyenkor úgyse lehet mondani semmit sem.
:\
Tuti ,hogy lesz itt még bonyodalom, annyira kiszámítható és fárasztó ez a lapos történet. Gabi bedurcázik, rohan Tibihez Laci meg miután megtudja megy Évához vagy épp dühöng tovább, mostmár joggal. Ebből látszik ,hogy haldoklik már a sorozat csak még húzzák a dolgot, mert még nem akarják kimondani, hogy itt a vége, már ellőttünk mindent le kéne állítani és egy teljesen újat kezdeni.
Érdekes a másik projekttel a Szeress most-nál ezt elég hamar meglépték, az már az elején úgy indult, hogy pocsék. Ma már nem is emlékszik senki rá.
Itt most nem lehetett észérvekkel magyarázni, Laci gyászol, Gabi meg tök mindegy mit választ, úgy is ő lenne a hibás!
Csak Clau megszólalhatott volna, hogy ketten döntöttek így!
miért jó, ha összeveszik gabival?:O
szerintem pont hogy társra van szüksége, támaszra, nem hogy ott hagyják a picsbe. most nem azért..
nekem is szimpibb tibi, de azért most hogy gyászol, hiába akadt ki gabira laci, későbbiekben, amint "jobb" lesz, hiányolni fogja.....
nyílván azért akarja a drágábbat, mert az egyetlen fia volt, s nagyon szerette.....
ezzel szerintem nincs semmi baj. bár, erre nehéz felelni így.:(
Gabi az olcsóbbat választotta és ezen Laci akadt, hogy mi az ,hogy az olcsóbbat?
Egyébként nekem az a véleményem, hogy mivel már neki úgyis mindegy elég is az, én se szeretném ha halálom után vagyonokat költenének ilyesmikre, attól nekem már nem lesz jobb csak a temetkezési vállalkozó gazdagodik meg rajtam.
Akkor tudta meg, de csak arról beszéltek ,hogy a kettejük titka lesz, hogy mi történt, nem hangzott el az, hogy mikor ,ez biztos.
Viszont ezzel a jó titok/rossz titokkal meg azzal ,hogy rábeszélték ,hogy hallgasson róla már felkeltették az érdeklődését. Ha simán nem szólnak egy szót sem akkor nincs baj, bármikor mondhatják ,hogy igen volt köztük valami ,de még Géza előtt. Kingának is rögtön mondhatta volna ezt, vagy épp semmit se mond, akkor ő se gyanakodott volna. Szabinak is ugyanezt. Mellesleg neki aztán végképp semmi köze hozzá ahogy Kingának sem, szal .eleve nem kellett volna leállni magyarázkodni.
akkor sem, amikor éppen nézegette a babaházat?
abban benne volt minden.. már pedig ismerve egy kisgyereket nem hülye azért..
:( ez nagyon szomorú volt:(
szegény kiscsajnak kell megtudni, hogy az anyja egy k..:\
giziék pedig tuti kibékülnek hamarosan.
Hát, nem tudom. Én nem így éreztem. De Ritától minden kitelik.
Amúgy tényleg smároltak, de ő azért írta be, hogy tényleg ne felejtse el a köv. randit ebben a nagy káoszban, amit maga köré alkotott. Nekem így jött le kb.:)
gondolom azért, hogy ne higyje majd azt hogy megcsalja őt.
mivel azonnal sejtette, hogy nóra féltékeny, s nórát ezért "megleckézteti".
azt gondolta, hogy nóra majd jól beköpi őt.elég idegesítő ez a rita!
vagyis szerintem emiatt.nem biztos.