Barátok közt - így látjuk mi (beszélgetés)
Az a baj, hogy a maiban volt a hirtelen döntés. Így valsz az lesz az, hogy nem megy a temetésre...
Miért tanulna vezetni? Szerintem azért dugta el a kulcsokat, nehogy balesetet szenvedjenek... cuki volt. Amúgy ezen kívül nem tudom, mit kavar.
mit csinalt Timi? azoktak meg mondani hogy usztak volna capak a magzatvizebe. Avagy kar hogy nem aknamezon tanitottak jarni ill. kar hogy.nem a gyorsvonat tolta a babakocsijat.
Valaki leskelődött Ádámkára, meg a fekete nőcire a fák közül?
szerintem nem megy el, mert mintha azt olvastam volna a tartalomban, hogy laci hirtelen döntést hoz és hogy megbánja-e azt? gondolom arra céloznak.....
megint lemaradtam a bk- rol csak lesek miket irkaltok ossze es a felet se ertem. muszaj lesz megnezni
:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
szerintem ez a csaba nője
nem is lesz temetés, csaba feltámadt:D vvcsaba lett belőle:D
Na,ne már h Laci nem megy el a temetésre....
Timike helyett is a méhlepényt kellett volna felnevelni!
eléggé..de a kis lucának is volt honnan örökölnie.....:DD
alíz marhára epekedően néz ádámra:P
timike vezetni tanul? nem túl okos döntés ez..:(
:DDDDD
Butácska a kislány.Főleg,ha Lucussal van együtt,akkor üt ki.
Timikének beszáradt a maradék agya!
engem egy tetkó inkább lebeszélne a partnerről, mint rábeszélne!!
Nagyon utálom férfin és nőn egyaránt.
amúgy szabinak tegnap igaza volt alízzal kapcsolatban, hogy egy k..
csak nem mondta ki..
ádámról pedig annyit, hogy úgyis oda fog költözni kingához,mert a tartalom szerint vajon kinga úgy táncol ahogy ádám fütyül? szóval, össze fognak költözni.szerintem.
miki fiának pedig igaza van, ha linda szereti, kibékülnek. nehogymár egy idióta tetkó hozza össze őket. egy romantikus film is sikeres.
eskü néha úgy beszélnek, kiráz a hideg.
mintha ők akarnák elmondani nekünk, hogy mi várható.
vagy alapból furin beszél mindkettő:S:S
itt minden gyerek, minden lében kanál....
úristen..ilyenekről beszélnek a gyerekek? ettől kiráz a hideg.....:\
14 éven alul a törvény bünteti ugye, törvény van rá, akkor is erőszak ha beleegyezett. Ha csak simán be van rúgva az más, általában nem erőszakkal öntik senkibe a piát, hanem szabad akaratából dönt úgy, hogy atomrészegre issza magát, aztán meg egész este több f*szt fog mint kilincset.
Rossz idegállapotra jó terápia lehet a sex.
Szó szerint egyszer sem történt erőszak. Ennek ellenére biztosan van olyan szitu az életben amikor akkor is bűn a szexualitás, ha az illető beleegyezésével történik. Ha 14 éven aluli az alany pl vagy elmebeteg.
Tény, hogy Kingának Géza nem volt idegen, kárt nem tett benne.
Szerintem Alízék esetében senki nem használt ki semmit. Kihasználni a helyzetet olyankor bűn, ha pl. a másik fél nincs teljesen beszámítható állapotban, részeg, beteg, be van gyógyszerezve, rossz idegállapotban van, stb...
Vagy rasztásítani akarja...:P
További ajánlott fórumok: