Figyelem! Nincs a böngésződben engedélyezve a JavaScript futtatása, enélkül a honlapunk több fontos funkciója használhatatlan lesz számodra (köztük olyan fontos részek is, mint amilyen a Menüben navigálás, Keresés, a Bejelentkezés, illetve egyéb interakciók. A JavaScriptet a böngésződ beállításai között engedélyezheted.
Barátok közt - így látjuk mi (beszélgetés)
ezt mondom én is. le se sz@rja.
idióta nő!!
ez a zsófi már hányás!! nem fogja fel??:O:O
Zsófit úgy látom,nem érinti a közös költség:DD
persze tudom. mondtam is egy pár szép szót:DD
Igen-láttam,várható is,hogy előbb utóbb összejönnek.
Valamivel izgalmassá kell tenni -túl egyszerű lenne,ha Miklós tudomást szerezne mindenről:D
Ja amúgy az a Győző marha undoríttó lett most.Ahogy kinéz,te jó ég!! Dagadt is szakállas is! Fúúúúúj!!
Bogoj nézelődik...ma is itt volt :)
fúú, nekem ez a nő egyre unszimpibb.
hülye k..va :\ hogy került hozzá pasijának a papírja?:O
zsófi mit hisz? a pénzt csak sz@rni lehet? húú eszek olyan ételt öcsém, ami meghajt, gondom nem lesz:DDDDD
elkényesztett pláza p..a :\
Óóóóó, a Rituska drága mennyi bűnt követett el...
Amindenit!!
mivan bogojjal?? 1-2 ember hiányzik innen..
ja XD:DD
igen, de amikor mondták, hogy vajon kinga és géza és stb..? velük mi lesz az sejtelmes volt. na mindegy, nem figyeltem eléggé:P barátnőmmel telefonon beszélgettünk.
Amikor Bazsi a hiányos öltözetű Ritára kattintott, azaz a magánnyomozó által küldött Link Alfrédra, a kép sokszor jelent meg egymás után, mint valami kártyasorozat, aztán lefagyott. Bazsi ekkor összecsukta a gépet. Passz. Miklós ezután tudatta az emberiséggel, hogy lefagyott, szakembert kell hívni hozzá.
Azt nézték vissza, hogy is kezdődött sorozatbéli románcuk mindannyiuknak...
mi ketten?:O
nem hiszem:DDDDD sorry.
de hogy atisék.....? höhö, jó vicc:P
Régi képeket néztek vissza... Előre nem mutatnak képeket...
na gyerekek, akik nézték a fókuszt, remélem mindenkinek leesik, hogy géza és kinga össze fog jönni, julcsa&atis csókja nem derül ki, nem jönnek össze, atis marad nórával.
éljen vazzeg.....:\ de remélem ez kamu:D:D
mert másnak örülnék:P
Ráadásul Ádám ott van neki példának. Aliznak elegendő volna 1-2 gazdag pasast keresnie, akikkel hetente egyszer - és máris szórhatná a pénzt.
:O(((
hmm.. ennyi.. na de mi mikor fogunk laptopozni?? XD
BE lehet állítani arra is, hogy kikapcsoljon, arra is, hogy alvó státuszban legyen, és arra is, hogy ne kapcsoljon ki, maradjon úgy lecsukva is...
Egy csomó másra is beállítható a laptop, hogy mennyi idő múlva kapcsoljon ki a képernyővédő, hogy mekkora legyen a fénye, stb..stb...stb...
Juli a valóságban 1972.július 18.-án született, a szerep szerint meg fiatalabbak is...
Én se a nagy semmire számítottam! Szerintem már sokan vártuk, hogy beteljesedjen Atis és Juli l'amour-ja.
na tessék:D:D erről beszééélek:P
és atis ?? hozzuk össze valakivel:P
Bocs-ez pont lemaradt:DDD
Julis szerintem Andráshoz illik-Miki a Nórához,Kinga a Gézához.
További ajánlott fórumok: