Barátok közt - így látjuk mi (beszélgetés)
szerintem senki se hal meg!
Csak Győző próbál majd lövöldözni az erdőben.
Emlékeztek Matisz nagypapára?
Mitulát Báti hotta és ott is 11 évesen szült először.
Vagy mint a vicc, hogy micsoda gyerek, még csak 11 éves és csak a diszkón meg a pasikon jár az esze. Az asnyja 23. szülinapjáról is megfeledkezett.
:O
:DD
aszta..
én ezt a nőt kb 40-nek néztem minimum.....
elég ijesztő.
igen!! Köszi!
Kétszer vagy háromszor is láttam már, bájos kis film.
Melyik volt az a film, amiben az elhanyagolt, robotoló háziasszony a Falhoz beszélt? Nagyon aranyos film volt!
(ha jól emlékszem, a nő neve volt a film címe)
SZabógyőző eleve 50 millával akart beszállni, és ez gondolom, csak egy része lehet a teljes vételárnak.
Mennyit örökölhetett Hanna, ha most ő fedezi az egészet?
Az a pénzt, amiért most folyik a harc, Valter minden bizonnyal bűnös úton szerezte, de spongyát rá..
Jobb nem firtatni.
Érdekes dalt írtak a Barátok közt sztárjai
A 6000-ik adás alkalmából nem akármilyen „együttes” állt össze! Ígérik, hogy csak egy dal erejéig.
Én pont fordítva látom. Kezd megjönni az esze. Kezd magához térni, belátja, hogy rondán viselkedett. Bocsánatot kért Valitól. (Nem Vali... A nőjétől.) Nem verte agyon Tibort. Hát, hogy beszél a mackóhoz... Nekem az nincs, mégis dumálok hangosan magamban. Akkor kínos ez amikor teszem ki reggel a biciklit az utcára, dumálok és pont akkor ér oda valaki. Persze nem tudhatja, kihez beszélek. Végül is telefonálhatok is akár.
Hanna naív, Klaunak van esze, de lehet, hogy Hanna nem hallgat rá.
Valinak lehet, hogy nem kellett volna elsietnie Tibor felhívását. De ez még nincs véglegesen eltolva, még visszamehet Lacihoz, ha akar.
Júlia finom édességgel kényezteti Attilát. Zsoltnak igazi meglepetésben van része egy vásárláskor. Vajon Claudia és Hanna besétálnak Rita csapdájába?
julis nem bír magával ismét?