Barátok közt - így látjuk mi (beszélgetés)
Kedves Vanessza, ha megbántottalak vele, azért szíves elnézésed kérem.
Természetesen nem volt ilyen szándékom.
Egyértelmű, amit írsz, ennyi eszem talán nekem is magam, köszönöm a felvilágosítást.
A "full" jelzőt amúgy a nyomatékosítás kedvéért, direkt tettem oda.
Furcsa, hogy ez így ki lett ragadva, hiszen nem ez volt a mondandóm lényege, de úgy látszik ettől jobban éreztétek magatokat.
További szép napot...
műttesd meg, egyik ismerősöm a 14 dioptiáját műttette meg, azt hiszem, 4-re tudták visszahúzni neki, és ez is több,mint 20 évvel ezelőtt vol.
Ma már sokkal fejlettebb a technológia, fantasztikus eredményeket érnek el, és nagyon gyorsak a műtétek.
ne becsüld le azt a -0,75-öt!
Bizony én ennyi dioptriával sehova nem megyek szemüveg nélkül.
Itthon ugyan csak feliratos filmnél veszem fel, de itthon ugyebáér nincsenek távolságok, csak egyik faltól a másikig...De az utcán, vagy bárhol máshol, vezetés közben, stb. bizony zavarna , ha nem lenne rajtam. A napszemüvegem is dioptriás, muszáj, mert én télen-nyáron hordom, ha süt a nap, vagy nagyon világos van.
-Vili bácsi szemüvegével semmi baj, egészen jól áll neki, de kellenek a műbalhék, hogy minden részcselekménynél is domináljanak a feszültségek, mert ez élteti ezt a sorozatot.
-A kizárólag mások életével foglalkozó Kingacica pedig kihallgatta Mátyás és a húga, Gizi beszélgetését, a férfi halálos beteg, még nem tudni mi a baja, de az már nem kétséges, küszöbön az újabb tragédia, mehetünk megint temetésre..
Jól hallottam? Mátyás halálos beteg?!
Mert akkor Valter után újabb haldoklás és temetés következik..
/Tetszik ez a sok "változatosság" a Bk-ban../
:)P
-0.75-re minek lencse? Oda tényleg nem kell, nem is kell állandóan szemüveg simán elélsz nélküle, a mindennapi életben max. autóvezetéshez kell meg tévézéshez, erre felesleges a lencse. Nekem -8-as szemem van szemüveg nélkül létezi sem tudok, voltam szemvizsgálaton is, a lézeres műtéten is gondolkodtam, bevizsgáltak és mondták is ,hogy nem garantálnak 100%-ot, lehet, hogy marad -1, -2 közötti dioptria, de hát az is hatalmas előny lenne.
Lencsét is próbáltam még régebben ,de nem tudtam megszokni és állandóan viszketett tőle a szemem, meg begyulladt, így az is kilőve. Maradna a szemműtét ,de most nyáron még tuti nem lesz, leghamarabb ősszel, meg ugye még vacilálok ,hogy bevállaljam-e vagy sem
Például az,hogy női szemüveg:DD
Elsősorban az volt benne a rossz.
Amúgy Gizinek,biztos jobban állt volna:))
szerintem tök jó volt az a szemüveg!!
Ha már tényleg hülyét akartak csinálni Vilibácsiból, választhattak volna egy sokkal extrémebb keretet
Vilibácsiéknak milyen jól megy!
Lenyelik a kontaktlencsét, nem baj. Vesznek szemüveget.
Rossz a keret, nem baj, majd vesznek másikat!