Barátok közt - így látjuk mi (beszélgetés)
Mi van gyerekek? Panasznap?
--
Azt elfogadom és meg is értem Attilától, hogy idegesíti, hogy Nóra lépten-nyomon Mikit emlegeti ilyen-olyan ürüggyel. Na de aki egy gyerekes nővel áll össze, akinek a volt férje is ugyanott lakik, akkor ezt tudomásul kell venni. Örüljön, hogy ő dughatja Nórát, nem az exférj. Na de már ennek sem lehet örülni mert már Julcsa után ácsingózik olyan értelemben, hogy álljanak össze. Mert az összefekvés már többször is megvolt.
Azt is megértem, hogy Nórában lelkiismeretfurdalát kelt, hiszen valahogyan igazolnia kell a Julcsával való kapcsolatát.
(Tegnap este nem láttam a bk-t, munkavacsorán voltam kénytelen résztvenni. Még nem tartok az olvasásban a tegnapi résznél.)
Mióta megjelent Attila a sorozatban azóta utálom. Tegnap erre rátett egy lapáttal. Ezt a gerinctelen, sunyi alakot vazze. Remélem, lesz lebukás és minden kiderül...megérdemelné mind a kettő. Olyat szóljon, hogy csak nah....
Mindig van valaki aki kimondottan idegesít a sorozatban. Most Alíz az. Hihetetlenül rosszul játszik és az a duzzogós fej meg lekonyult szájtartás állandóan.....meg valahogy a mosolya is mű, fura az egész nő.
Zsolt is egy szemétláda, Linducikája meg egy buta liba.
de Aliz is, akinek kár volt gyereket szülnie, érzéketlen anya, értéktelen, irigy, kifejezetten buta nőszemély, az ember nem érti, Géza miért fecsérli rá az idejét, függetlenül attól, hogy egyedül van. "
Mert Gézu egy észlény?
Mondhatni panelproli, ha lakótelepen játszódna a BK
:)
Vihette volna Lucácskát a taxijában magával, jobban elaludt volna a hátsó ülésen, mint a boltocska kövén
Ahogy mondod!
Tegnap Attilát péklapátoztam volna rendesen, rögtön nem lett volna olyan fa-arca
Különösen ezt a "kivonulok a nappaliba aludni" utálom. Nem mintha nem "játszottuk" volna el mi is párszor. Jó tükör volt nekem
Legyetek türelemmel, legkésőbb karácsonyig kiválik András, előtte biztosan napvilágra kerül a szerelembe esett/?/kikapós Julcsa házasságtörése, akkor aztán sírhat a férjének, hogy ő nem úgy gondolta.
A sértett, megbántott embert eljátszó Attila pedig akár máris indulhat Berlinbe, senki nem fog bánkódni utána, annyira lejáratták szerencsétlent, Zsoltot pedig "visszafogadja" a Kozma u-i börtön.
Nóra kisírhatja magát exférje vállán, hogy milyen ronda a világ és mennyire kiszámíthatatlanok a pasik, Miki pedig "oltogathatja" majd, hogy higgyen neki, ő a megbízhatóság szobra, évek óta csak rá várt, és az új cége is az ő szakértelmét nélkülözi.
Hányadszor is fog Nóra hozzámenni? Harmadszor?
:)
Van olyan érzésem, nincs már messze, amikor Adri is ráun erre a fordulatokban gazdag /..hogy oda ne rohanjak!/ szappanoperára.
:DD
annyira nyilvánvaló volt, hogy nem lebuknak(még!!), hanem majd eljátssza , hogy mindez miki miatt van. ha van is benne egy kicsi, akkor is kellett volna bírnia a farkával! ő nem tette! gerinctelen kis hülye óvodás ez az attila! most ő a sértett, őt fogja nóra simogatni, csakmert milyen miki?
majd ha nóra megtudja, akkor majd lesz nemulass!
kétlem, hogy ők összejönnek..!
én sosem bírtam attilát!
még ő pofázott arról mikinek undorító arc mimikával hogy ugyan legyen már őszinte az öccsével.
akkor ő mi? gerinctelen senkiházi!
nekem nem.......
nyugi, úgyis visszatér....!
De azt mondta utoljára Juli a nagy sírás közepette (amit kivételesen egész hitelesen hozott), hogy elmegy vele Berlinbe...
Persze közbejöhet még bármi, de nehezen tudom elképzelni, hogy a Házban maradnak együtt. Ennek ellenére ennek drukkolok.:)
Én eddig szerettem Attilát, illetve a szerepét nem, de mint ffi tetszett. Ritka gyáva gerinctelen megoldás, annyira hogy már nem is életszerű.
Nóra még tényleg összejön Mikivel.