Barátok közt - így látjuk mi (beszélgetés)
Esküszöm, ez a hónap legjobb vicce, 80-as..
:)))))))
Mondta ő, de remélem, te ennek a maszlagnak nem dőltél be.
Ilyen még a mesében sincs.
Miklós illegális taxizása említést se érdemel, mert csak néhány napig művelte, aztán-saját érdekében-leállt vele.
/Jól is tette, mert a hivatásos taxisok alaposan eltángálták volna../
Nem "ekézem" őt, hanem semmibe veszem. Üzletembernek lehet, hogy jó, bár ezt ő kézzelfoghatóan soha nem bizonyította.
Egyetlen rokonszenves, szerethető tulajdonsága nincs.
Önző, kíméletlen, mindenkin átgázoló pasi, aki már rengeteg bűncselekményt követett el, börtönben lenne a helye.
Mint tudjuk, a saját családja körében sem kedvelt.
Természetesen András sem mentes emberi hibáktól, de sokkal különb ember Miklósnál, ezt az elmúlt 14 évben több ízben bizonyította is.
/"Zsóti bácsi" életvidám bűnöző, kissé hazug, kissé simlis, megbízhatatlan, olykor-ritkán-még szimpatikus is../
Álláskunyerálásra pedig aligha lesz szüksége, mert kiváló építész.
Sajnos kiírták a sorozatból, amit nagyon sajnálok.
Akkor ajánlom neked a Ronin-t.
Robert de Niro filmje nem mai, de kiváló és időtálló, vagy Ridley Scott új filmjét, a Prometheust, de utóbbitól ne várj túl sokat, a "Nyolcadik utas a halál" klasszisát persze nem éri el, az máig felülmúlhatatlan.
Nehogymár ekézd Miklóst! :)
Zsóti után, vagy vele egy szinten a legjobb fej.
A többi csak nyavalyogni tud, ha gond van vagy éppen tönkremennek
Hányszor állt fel Miklós idáig?
Volt már taxis is.
András főépítész és menő ügyvéd Nóra még egy állást sem tud kunyerálni sehol
Miért nem mennek át magánvállalkozóba?
Köszi, azt hittem már lemaradtam valamiről.
Míg a családnak csináltam a vacsorát (sajttal töltött rántott cukkini saját kertből, addig néztem a laptopon. Pontosabban csak hallgattam. Sokkal okosabb nem lettem.
TEgnap megint egy nagyon rossz filmet néztem BK helyett. A Dolog című film 2011 es verzióját. Joys, ezt nem ajánlgatom megnézésre, nagyon sz..r.
Jól mondod!
:)
Egyelőre bizonyíték nincs rá, csak Miklósnak az apjától nyert állítólagos információja, miszerint ő talált gyerek, akit az öreg Berényi-papa felnevelt.
Ennyi.
A DNS vizsgálatra nem került sor.
Így, ahogy mondod.
Én annyit tennék hozzá, hogy inkább Miklóst nyírja ki mint önmagát!
Remélem, eszébe sem jut eldobni az életét, u.is semmi oka rá.
A kamasz fiát akkor láthatja ezután is, amikor akarja, ráadásul Bandika vonzódik is hozzá.
Ha Julcsa eltűnik az életéből, adjon hálát a sorsnak, ne bánkódjon utána, mert nem érdemli meg.
Keressen egy olyan nőt, akinek ő is kell.
..hogy nem Berényi? Gondoljon arra, hogy az öntelt, nagy arcú bátyja, akiben állítólag Berényi-vér folyik, egy csak magának élő, egoista senki, aki-amíg egy család voltak-mindannyiuknak csak bánatot, bosszúságot és csalódást okozott.
Van oka felemelni a fejét, ő sokkal különb /volt/ nála.
:))) nappaliba kültözés nálunk is van...általában én megyek, ha horkol a Zuram :))))
de szerencsére kényelmes a kanapé :)