Barátok közt - így látjuk mi (beszélgetés)
Kedves Hoxa.
Tudom nem helyes más oldal linkjét ide bemásolni, de kérlek ne töröld. Csak pár szavazatot szeretnék gyűjteni a kislányunknak a szépségversenyre. Nyerni szeretnénk. Ígérem többször nem írom be erre a fórumra. Nagyon szépen köszönöm előre is. :)
Kedves tagok. Kérlek benneteket szavazzatok a kislányunkra, az alábbi linken katt a képre, majd tetszik. Nagyon szépen köszönjük. :)
[link] 2&set=a.501458656537044.131844.201914389824807&type=1&theater
A műség a műköröm, szilikonmell, műszempilla, műhaj, nem tudom mi lehet még mű. Erről beszéltem, előzményre válaszolva.
Mikit már senki sem tudja jobban utálni, meglepetést se tud okozni és hát végtére ő most nem is követett semmit ha azt nézzük. Fizetni érte nem bűn, Zsófi pedig önként ment bele a dologba. És hát elég bőkezűen fizetett érte. Max. azt, hogy zsarolja vele, de hát Zsófi bármikor elmondhatja vagy elmondhatta volna és akkor nincs mivel zsarolni.
Nem semmi, elég gyenge sztori, fogynak ki az ötletekből a forgatókönyvírók...
Viszont rosszabbul mindenképpen miklós jár ha ez kiderül, zsolt megöli mikit, zsófit azért csaknem...
Mert hülye volt. Ellopott egy drága bundát, amit miután Oszinak azt mondta ez már kidobandó dara Oszi szétvágott, Miki meg felajánlotta, hogy ha lefekszik vele kifizeti a bundát. Zsófi pedig megtette.
Tulajdonképpen mi is történt zsófival?Miért feküdt le miklóssal ?
Minek? Majd végignézi ,ahogy megint árnyékra vetődik aztán kúszhat alázattal a lábai elé ismét.
Miklós miért nem tépte ki zsófika kezéből azt a papírt?
Két pofon járt volna neki...
Egyetértek semmi értelme nem volt, már a bájolgásukat is nehezen viselem Nóra-Attila szánalmas párosnak tartom.
Megvan!!!! Tóth Sándor, csak beírtam a google-ba,hogy cillit reklám, majd kidobta, hogy cillit bang reklám Tóth Sándor, aztán megnéztem, hogy valóban ő-e, és valóban, Tóth Sándor a hapsi..
Zsófi megint koppanni fog. Balázs sőt Hanna is tudja már sztem ,hogy nyomozott az anyja után, ráadásul gyanakvása nem is volt alaptalan. Ezzel bakot fog lőni megint.
jaj, engem a valódi neve érdekel...
Géza hogy lehet ilyen hülye?
Pierre Berger
Avagy Möszijő Berzsé :)
Géza japánul :)) "örök szerelmet" jelent, csak nem tudja, hogy kell kiejteni.........mit, azt , hogy Géza????
Hogy hívják ezt a cillites hapsit?
Noraek Parizsban odavannak vetitve, jolatom?
annyira utálom, hogy egymásnak háttal beszélgetnek...
CilitPetit jól megszivatják.
A csutka foga nekem nem jon be. Zsofi akkor mar szebb-nekem, de izlesek es pofonok:)
Jajmá', nehogy!
Tenyeres-talpas mindkettő.
Zsófi és Kinga viszi a pálmát
Ennek a párizsi jelenetnek semmi értelme nem volt.
Csodalkozom, olyan csutka fogai vannak ,waaaa...
Mit bohóckodnak már Nóráék:)
További ajánlott fórumok: