Barátok közt - így látjuk mi (beszélgetés)
emlékeztek arra amikor peti megkapta claudiától a table cuccot?? ha az volt..
tök olyan volt a csomagolása mint valami társasjátéké.. néztem is, hogy mennyire oda van azokért a játékokért.. :P kicsit gagyi volt a csomagolása :DD
milyen szép ez a lány!!:))
kicsit meglepődtem ezen a cikken,de azt hiszem, hogy jobb lesz, mert nem túl nagy tehetség..:DD
azon pedig voltaképp mosolyogtam , mikor olvastam, hogy lecserélik..:DD
és még hasonlít is az "apjára"
tudod, kire gondoltam csak név alapján? Arra a Nagy Sándorra, aki műsorvezető, riporter, stb...
Eszembe nem jutott, amíg nem láttam most a Reflektorban, hogy ő az a Nagy Sándor, aki az Adagio együttes egyik előadója..
Köszönöm!
Olvasom hogy nem is arrol kommenteltek
:)
Én is igy nézem, keresve a hibákat, jókat röhögve a marhaságokon
Jó'stét!
BK fan vagyok én is
miki...törte azt a kopasz fejét, de az eszébe se jutott, hogy azonnal felsegítse Zsófit a földről.
Normális férfi reakciója nem az, hogy nézelődik meg pillog jobbra balra...
én is nagyon unom már a zsófi sztorit.. béküljenek inkább ki.. kiváncsi leszek hogy miklós mit kombinál már megint, látszott rajta hogy töri valamin a fejét amikor meglátta hogy zsolt kidobta zsófit...
luca meg szerintem előkerül a holnapi részben. szabinak igaza van: géza egy bűnöző, aliz meg tisztahülye hogy ennyire védi..
gizi egyre gázabb:D
köszi!! én is meg akartam kérdezni.
Vajon mi lesz a szerepe??
Ki is tűnt el? Ki miatt nyavajog már megint Alíz?
Olyan nyavajgós fruska, hogy az embernek az agyára megy..
Zsófi nem kleptomániás, az egy pillanatnyi zavar volt nála. /A kleptománia visszatérő, kényszeres lopás./
Akadt ilyenre példa a Bk-ban is, amikor Zsuzsa lopott az élelmiszerboltban.
Az is pillanatnyi gyengeség volt nála.
Én is jártam már így amúgy, hiszen az egyik családi szekér Opel a másik Suzuki és az egyiknek bal másiknak jobb oldalt van a tanknyílása és volt ,hogy benéztem, ez még nem gáz, hiszen át lehet állni a kút másik oldalára és akkor nincs baj. De ez a benzinpisztoly rángatás na ehhez ész kell.
És ez még nem minden:
Ezzel a technikával is ész kell ,hogy autót moss.
Egyelőre Sz.Kitty távozásáról sehol nem olvasni.
Nagy Sándor bejelentését magam hallottam ma délután a tévében, de a sajtó erről sem ír.
egyelőre :)
amúgy a reflektorban volt