Barátok közt - így látjuk mi (beszélgetés)
Jó linket tettél be?
Mert ezen V.P. nem látható..vagy keresgélni kell??
a reakciója az arcán az kellően ott volt, de ha bele szól, az csak olaj a tűzre, hiszen pont miatta robbant ki ez az egész..
de ismeretes, hogy csak pár hét kell zsófinak és zsoltnak, hogy újra egy pár legyenek..
Ha így fogalmazol, azzal egyetértek, de az előbbiből nem ez jött le.
A tehetségről csak annyiban tér e a véleményem, hogy Szőkében szerintem nincs is. Mondjuk Rékasival kapcsolatban egy pillanatra meginogtam, amikor Klau elmondta Zsoltnak, hogy fogadja vissza Zsófit. Na a a reakció nem volt egy remek alakítás.
Ez mind igaz, mégis számomra Zsolt az, aki szimpatikusabb, mert megvillan a mosolya, van benne valami csibészes báj, ezzel szemben Miklós hideg lelkű gonosz, egoista, akiben nem találok szeretni való tulajdonságokat, egyetlen egyet sem.
Színészként közöttük óriási a különbség, ami a minden napi életben, az érvényesülésben is lemérhető.
Rékasiból árad a tehetség, a sokszínű kifejező készség, van humora, a színpadon is hiteles.
Szőke viszont-lényegesen kisebb kvalitásainál fogva-egysíkú, szürke, sablonos.
Én így vagyok kettejükkel.
Más nyilván ezt másként látja.
Sok erkölcsi értéket Zsoltban sem vélek felfedezni. Bármire, és bárminek az ellenkezőjére hajlandó, ha érdeke megkívánja (tűzgyújtás, rablás, kábszer, stb.). Hol itt az erkölcs? És hol a lelkifuri?
A tenyerem meg viszket a gennyes stílusától, ahogy az alkalmazottaival beszél.
Linda csere is volt már egyszer.
Az lenne ill. Petinél is az lett volna a szép, hogy Zsolt ránéz az új Lindára, hogy "hát te meg ki a here vagy?" :)
Nem mondjátok,hogy jön a harmadik Linda?
Múltkor csak a Peti és Máté "csere"volt ismeretes.
Remélhetőleg,egy szerethetőbb figura lesz az új Linda:D
Azért Zsófit se kell felmenteni, hiszen önként és dalolva ugrott be az ágyába és még tetszett is neki, és megbánást is csak akkor tanúsított mikor kiderült, de hát ez jellemző rá. A megcsapoláshoz két ember kell,
Meg hát ugye mi tudjuk, hogy mi van, de Lilla nem, majd hülye lenne mindent elhinni, amit valakinek az esküdt ellensége mond. Én se hinném el hasonló esetben. Meg ugye nem az első emberé s nem is az utolsó, aki lefeküdt a titkárnőjével és hát kívülről csak ez látszik.
Te legalább olyan jól tudod, mint én, hogy Klau minden egyes szava ült, hiszen ugyanazt nézed, amit mindenki.
Ehhez nem kell jogásznak lenni, de ez nem is jogi ügy, egyébként jól mondta Klau azt is, hogy majd Lilla maga is megtapasztalja, ha mellette marad.
Ez így igaz.
Miklós valóban egy önző, szennyes gazember, aki mindenkin átgázol és igyekszik felhasználni a saját céljaira.
Az pedig, hogy /előre megtervezve/ felvételt készített a Zsófival való együttlétéről, ízléstelen, mocskos cselekedet volt, mert Zsolt ellen akarta "hasznosítani", csak kudarcot vallott vele, most pedig úgy néz ki, régi ellenfele lesz a vadász és ő a nyúl, amit momentán meg is érdemel.
Ők mindketten vitathatatlanul bűnözők, ám az életművész Zsoltban van némi erkölcsi érzék és lelkiismeret is, Miklósban egy szemernyi se.
Ez a különbség kettejük között.
Most nézte meg az első részt. Berontott mint egy dúvad lehordta mindennek, szerintem meg nagyon is helyes, hogy nem adott a véleményére, bizonyíték nélkül egy jogásznak ugyan miért kéne hinnie bárkinek?
Viszont nem értem mire ez a nagy felháborodás Lindától meg Kingától meg Ádámtól ,hogy Gizi rúdtáncos lesz megint. És akkor mi van? Nincs semmi szégyellnivaló benne, az is csak munka, amiben nincs semmi rossz. Pláne Ádámtól hangzik hiteltelenül, aki ugye férfi prosti volt., bár szerintem abban sincs semmi, dolgozott és jól megélt belőle, volt kereslet erre hát kihasználta.
V.Péter egyre több filmben is feltűnik, kisebb szerepekben.
Játszott többek közt a Magyar vándor-ban, és a "Szabadság, szerelem"-ben is, utóbbiban ő volt a tisztelendő, aki az ÁVH-sokkal vívott tűzharcban halálos sebet kap.
Főként negatív figurákat alakít, magas színvonalon!
Hol a Nemzeti Színházban, hol a Magyar Színházban játszik, és tanít is-színészmesterséget.
Klaudia különben teljesen megalapozott véleménye után enyhén szólva meghökkentő volt a jogtanácsos Lilla kijelentése, nem is tudom, hova tegyem.
A nő odáig van a kopasz főnökétől, akitől úgy látszik, megkapott mindent az ágyban, a többi nem érdekli.
Berényi/-B.W./ hízott egy kilót, és most még önteltebb lesz, mint eddig volt..
Zsófin nincs mit szánni, másodszor csalta meg Zsoltot, sőt, Gézával repetázott is, így érthető, ha nem bocsátanak meg neki, ráadásul becsapta a férjét, mert nem is akart gyereket, csak hazudta neki, mert bűntudata volt a Mikivel való etyepetyéje miatt.
Zsolt legalább rájött, hogy még egy esélyt már nem szabad adni neki, csak aztán tartsa is..
Megkapja, de a megsértett Gizi aligha fogja elfogadni, mert napközbeni időre szól, nem este, amikor vendégek is vannak, így megdöbbent, mikor a főnöke ezt közölte vele, hozzátéve, erre vette fel, lévén, hogy nem mai csirke már.
Szegény Gizi..
Még nem láttam a tegnapi részt, de mi van Gőzekével?
Mégsem kapja meg a rúdtáncos állást?
Clau meg gondolom nekiesett Mikinek ,hogy micsoda szemét, de hát Zsófi is kellett ahhoz a mutatványhoz, és hát mikor lefeküdt vele akkor még egy kicsit se bánta még mondta is utána, hogy milyen jó volt és hát kit érdekel Zsolt ő is megcsalt, nincs bűntudatom. Most sem azt bánja, hogy megtörtént, hasnem hogy kiderült.
Pontosan, és tegyük hozzá, egy ideje igen jól fut a szekere, egyre nagyobb szerepeket bíznak rá a Madách-ban, mert kiderült, nemcsak jól énekel, de tehetséges színész is.
A Bk jól járt vele, még ha csak epizód-szerepre szerződött is.
/Ez a helyzet különben a csinos, vonzó külsejű Füredi Nikivel is, aki újabban az Operettszínházban is fellép, szerződést kapott./
Látszott, hogy gondolkodik, közbelépjen-e, de jó, hogy nem tette, mivel Zsolt dühödten elzavarta volna.
Mikinek most van elég szégyellnivalója, mert nem egyszerűen zsarolt, hanem azzal a videó-felvétellel be is biztosította magát, gondolta ő, csak a technika ördöge és a fiúk gyakorlatlansága miatt csúfosan felsült..
Klau jól tette, hogy beolvasott neki ott az irodában, Lilla előtt, minden szava ült.
Most kereshet másik titkárnőt, remélem, nem a rúdtáncos Gizi lesz az, akit tegnap a bár főnöke csúnyán megalázott.
/A főnök hangja nem volt ismerős nektek? Ő szinkronizálta elejétől végig Jockeyék örök ellenfelét, Cliff Barnest a Dallasban, Végh Péternek hívják, aki kiváló karakter-színész./