Barátok közt - így látjuk mi (beszélgetés)
nem vagyok tapasztalt ezen a téren, de le írom mi ez nagyjából..
1., az IGAZI FÉRFI NEM üzenget, hanem Ő MEGY oda hozzád bemutatkozni, s elmondja mit szeretne..
2., azzal hogy ott vártad a nem tudom kit, azt hitte hogy öröm lány vagy nappali műszakban.. :\(gondolom)
ja és ezzel tényleg megalázott téged..
bocsi.. szóval ezzel a p.cs fejjel NE foglalkozz!!
nem tudom, ki lehet ez, de egy jó nagy p.cs
:DDDDD
kiről beszélsz?
valami őrült hódoló, zaklató??
kicsit rémisztő..
ez tényleg szereti szabit..
én lazán összehoznám őket újra :P
nekem szimpi ez a csaj :))
akarom mondani, mit mondana barthának, ami miatt tényleg megbocsát a feleségének?
tapasztalt annyira? :P
ennyi idő alatt nem lehet..
én is azt hittem, hogy kibékülnek.. szerintem akart is csak eszébe jutott ő és berényi és ez undorral telítette és csalódottsággal..
most még nem..
de majd igen.
mint anno kriszta és zsuzsa..?
ha jól emlékszem:P
ez annyira ember és személyiség függő..
mert van aki tényleg hamar elfeledi, van aki képtelen..
nos.. itt nem csak berényi a k.cs.g, hanem zsófi is.. egy hülye bunda miatt van ez az egész.. én biztos hogy nem d.gattam volna meg magam..
viszont jogosan küldtem el az anyjába berényit zsófi.. most mit köszönjön neki? azt ami még meg sem történt?? a megbocsátásra értem. nagyon nem érez lelkiismeret furdalást berényi..
Tévedtem.. Most még nem jön össze bartha és zsófi.. majd később.. de azért meg lehet érteni, hogy barthának mi a baja, hogy nem tud felejteni és ott van a tudatomban, akár szereted az illetőt..
szerintem szabi még fel fogja keresni olíviát, mert ahogy nézett rá, az nem volt semmi..
mi ez a hülyeség, ha valaki le akar szokni sört kell inni?? :O én vagyok ennyire tudatlan ezen a téren(:P) esetleg tényleg így is lehet.. szerintem csak jött neki ez a hülyeség, mert nem tud lemondani.
Teljesen egyénfűggő, hogy ki mit és mennyit tűr el a másiktól. Ezek inkább érzelmi mint racionális kérdések. Amit az egyik megbocsát a másiknak azt nem biztos, hogy a másik megbocsájtja az egyiknek. Ha nem megy a megbocsájtás akkor jön a válás. Ha két fél abban egyezik meg még az elején, hogy nincs megcsalás, de mégis megtörténik, amire a másik fél megbocsájt, még nem jogosít fel arra, hogy a másik fél viszonzásképpen szintén félrelépjen, ha mégis megtörténik, nem jogos elvárás az egyik féltől, hogy szintén megbocsásson. Én magam azt mondanám, hogy gyarló az ember, minden megtörténhet, (mert így van!) tehát bizonyos határig legyünk nagylelkűek és kegyesek.
Ami a bk-t illeti, nem kell még ítéletet mondani, hiszen eljöhet (szerintem el is fog. Ha meg nem, hát nem.) még a megbocsájtás, csak nem azonnal, mint ahogyan a mosolyszünetek is eltarthatnak a valóságban is akár hetekig. Hát még egy ilyen esetben.
Igen, ráadásul egyéb disznóságok is, és Zsófi kitartott mellette mindig.
Úgyis összejönnek...