Barátok közt - így látjuk mi (beszélgetés)
Igen, egyetértek.
Nekem ez különösen tegnap volt szembetűnő, amikor Julcsa nem mert Nóra szemébe nézni, hanem hátat fordított neki.
De ez nála korábban is megfigyelhető volt.
az igaz, de most ezzel csak visszavág mikinek, valamint a barátait is olyan helyzetbe hozza..
jó persze, ha miki nem tiltotta volna ki julit, nem volna ez..
erről mondjuk pont miki tehet.
arról viszont claudia hogy ovis stílusban visszavág neki.
Klau szerepe t.képpen megérthető: végig falazott a lányának, miután többször kifogásolta az Attilával folytatott kapcsolatát, mivel annak véget vetetni nem tudott.
Talán így tett volna más is a helyében. Ilyenkor egy anya szerepe elég nehéz, mert nincs eszköz a kezében, nem ő hozza a döntést.
az a vicces, hogy claudia sem úgy viselkedik mint egy felnőtt ember..
nem azt kéne tennie, hogy ha már miki k.cs.g volt, mert kitiltotta júliát a temetésről, akkor ugyan ne mikinek adja vissza, hogy néhány embert lehetetlen helyzetbe hoz,hanem tegyen meg mindent, hogy mindenkinek "jó" legyen, alkalma a búcsúztatásra.
ovis viselkedés..
mindez a gyp-s fkíróknak "köszönhető".
nem így kéne növelni az izgalmakat, hogy bunkó stílusban veszünk valakitől búcsút.
az okés hogy le akarja buktatni júliát, de ne így hogy kitiltja a temetésről..
ez pokoli érzést hagy benne..
más rész pedig úgyis ki fog derülni.
az 2 dolog, hogy megcsalta és hogy andrás meghalt!
nagyon sincs semmi köze hozzá!
nem úgy szerette őt mint attilát, de valamilyen mértékben mégis volt valami köze hozzá.
ha nem is egy igazi feleség, de mégis..
ő is ugyanúgy ott lehet, csak mert hibázott a házasságban.
"miki kicsit túllőtt a célon, neki semmit sincs joga megtiltani, sőt: senkinek sincs joga senkit eltiltani ettől a temetéstől "
így van! neki is biztos pocsék érzés, hogy elvesztette a bátyját valamint az a tudat, hogy a neje megcsalta őt a gyűlölt féltestvérével.
még sem jelenti azt hogy ő intézze a dolgokat, s kitiltsa!
ha nem bírja elviselni, akkor se tiltsa már meg neki..! max nem szól hozzá a temetésen.
ilyen dolgot, hogy nem szabad, nem illik :(
ég világon semmi köze.
na de ez mekkora bunkóság! :O
ez a ki melyik megemlékezésre megy, hogyan alakultak az erőviszonyok??
ez a temetés nem arról fog szólni, hogy hogyan vegyünk búcsút egy szegény embertől, semmi veszekedés, bunkó beszólás, ami növelné az izgalmat, drámát, hanem hogy ki mennyire szerette, mennyire volt jóban, kapcsolatban andrással??
vagyis ki mennyire tojta le őt??
ez UNDORÍTÓ!
akárhogyan értelmezem nekem az esik le, hogy mennyire tartották a kapcsolatot?
egy temetés nehogy már erről szóljon..
baromi hülyén írták meg!
most már ahogy elnézem ez a katás sztori nem arra volt jó, hogy majd miután megtudja hogy a felesége megcsalta, csalódottságában kimegy hozzá, hanem hogy akkor kata nem jön el a temetésre.
én másképpen írtam volna..
Klasszikusan az a dzsigoló volt. Azoknak pusztán a szórakoztatás volt a feladatuk.
Laci selyemfiúnak szerződött, csak nem bírta a gyomra..ilyen volt Ádám is.
még nem sejti nóra.
csak a februári tartalomban van benne, hogy valamit kezd sejteni, majd attila és júlia hevesen vitatkozik, amiről ő is fog tudni.
vagyis fültanúja lesz nóra.
Ez egy érthetetlen, buta ötlet volt a f.írók részéről.
Azt el tudtam volna képzelni, hogy a temetés után/amelyen mindenki részt vett/Klaudia a villájában rendez egy csendes megemlékezést, arra aki nem akar, nem megy el..
/Az íróknak úgy látszik külön oktatták, miként kell szinte naponta feszültségeket, konfrontációkat generálni.
Undorító!
Valahol ezt is meg lehet unni./
"az a nő, akit szeretek, az most éppen szenved"
valahogy így mondta. vagyis: JÚLIÁT SZERETI!!