Barátok közt - így látjuk mi (beszélgetés)
Szerintem meg simán behoznak még egy kisgyereket...
Ezt már rég lehetet tudni, hogy Kinga Gézával fog lelépni :)
Az uj Petivel kapcsolatban irnam, de mar akkor leirtam, mikor a Linda 1 le lett cserelve Linda 2-re, hogy a szemelycserevel szinte a karakter is valtozik... szoval teljesen mas termeszetu ember lep a sorozatba, teljesen mas oltozkodesi stilus is stb. Mig Linda 1 kedves volt, aranyos, Linda 2-vel mindez megvaltozott. Mire megszoktuk volna, jott Linda 3, aki erzesek nelkul fujja a betanult szoveget, blablabla... nem birom megszokni...
Visszaterve Petihez, az elozo sokkal aranyosabb volt, laza srac, jol jatszott. Na, nem mintha Peti 2 rosszul jatszana, de megis nagyon nagyon hianyzik az elozo. Miert is csereltek ot le? Visszajon meg?
Teljesen egyetertek! Leirtad a gondolataim! :)
Bájos? Az előző sokkal bájosabb volt, csak emellé ovis és nyafogós is, meg kicsit mesterkélt, de ez a mostani ugyan szőke kék szemű, de annyira semmilyen. Komolyan mondom, még Juli is százszor szebb és élettelibb nála. És még pösze is.
Én se hittem, hogy ilyet fogok mondani valaha, de ennél az új Lindánál az előző is ezerszer jobb volt.
Peti 2 ügyes, csak P 1 jobban csinálta. Linda 2 viszont bájos és Szabó Kittyhez képest mondjuk maga Liv Ullman vagy Audrey Hepburn. Linda 1-et persze nem übereli.
Géza minden ostobasága dacára mindig is római jellem volt.
Bazsinak jár el a szája, nem sokkal később összevesznek/szakítanak, erre Hanna a gyámanyjához fordul. (Ha már nincs meg Moszkvában a Komintern.)
Bocsi a beleugatásért...szerintem meg, igenis elképzelhető hogy Kinga hamar vissazjöjjön, .. va .. na mindegy, Kinga hiányozni fog, meg a többiek is (Géza, Vili bá'), szóval, felköthetik a gatyát az írók, hogy fenntartsák a nézettséget! Ugyanis a legfrissebb szereplők... háát .. még a PEti hagyján, bár furcsa, de ez a legujabb LinDA.. na ő az, akit sűrgősen valami külföldi tanulmányútra kell benvezni, oszt jöjjön vissza pl. Emma, bár ő sem egy kedvenc :P
Hát az lehet, de tudta jól, hogy Ádám nem akarja, nem hiszem, hogy mondjuk titokban nem szedte a tabit...
Igen, ezzel egyetértek. Petiként nem nagyon hiteles, de ez a srác -- bár nem szép -- sokkal kedvesebb, normálisabb, komolyabb. Nekem szimpatikus, de hiányzik az előző.:)
Ugyan, visszajön pár év múlva egy 10 éves gyerekkel ahogy anno Andi.
Nekem úgy rémlik, hogy kinga is és Géza is csak átmeneti időre lett kiírva.
Gondolom most elmegy Gézával, de a baba nem marad meg, és majd egyszer visszajönnek úgy hogy ismét egy pár lesznek.
Nem hiszem, hogy ha mondjuk 1 év múlva újra forgatni kezd Kinga, akkor egy kisgyereket hoznak a sorozatba, aki az ő gyerekük. Egyszerűbb megoldani úgy, hgoy elvetél.
Igen, megint Nagyeszű KG volt okosabb nála, hogy nem engedte.
Szegény Peti most ázik az erkélyen-legalább kesztyű van rajta.
Alíz milyen simán lelépett volna Gézával..elfelejtette,hogy gyereke van.
Ezt is eljátszották már egyszer Tildánál és Palinál. Megbeszélték, hogy még ne legyen gyerek Tilda meg Pali tudtán kívül abbahagyta a fogamzásgátló szedését és teherbe is esett.
Talán ő akarta a babát..szokott célozgatni Ádámnak erről..
Igen neha elofordul ilyesmi maskor is volt ilyen szokatlan dolog hogy marcius kozepen ho van nem is gyakori eset de megtortenhet. Olyan is volt karacsonykor.volt kellemes napsuteses 20 fokos tavaszi ido
Szerintem nem rossz az új Peti, de inkább egy újabb karakternek lett volna jó a régi Peti mellé, mert így én is nehezen szokom :)
Így van, még olyan is volt, hogy áprilisban havazott. Tulajdonképpen semmi különleges nincs ebben... 1-2 hét ide vagy oda :)
Amúgy hogy lett terhes Kingóca? Meg se lepődött... vajon nem is tettek ellene...? Fura.
Sőőőőt... ha tovább csavarjuk a szálakat, még nemi betegséget is összeszedhetett már, ami még ezután fog kiderülni - akár...
még mindig lehet csavarni a szálakat, hisz még mindig bukkannak fel új rokonok, akikről az elmúlt kb. 15 évben eddig nem lehetett hallani..
Ezzel egyetértek-mindketten borzalmasak:OO
Nem tudom megszokni őket.
Visszataszitó a Peti, rosszul leszek, ha meglátom. A régi Peti ha nem is voét egy észlény, de azért vmi kedvesség volt benne, uigy az uj Linda is rémes, illetve semmilyen.
Jaja elég sokszor el lehet majd későbbiekben lőni ezt, hogy Ádámhoz bekopogtat majd pár nő babakocsival ,hogy helló szia, van egy gyereked, tartásdíjat fizess.
Ádám nem örülne a babának.
a peti egyre jobban irritál. régebben egy laza, vicces karakter volt mostmeg teljesen másmilyen.nagyon gáz.
ádám alizzal illik össze, kinga mehet a gézával:D
További ajánlott fórumok: