Barátok közt - így látjuk mi (beszélgetés)
A következő epizódra írják, hogy nem is sejti mekkora veszélyben van.
Az íróktól csupán arra telik, hogy kisebb bosszúságok érjék, de a kemény megbüntetésétől már sok éve ódzkodnak, ami engem eléggé irritál, mert ez igazságtalan.
Miklós a Bk furcsa, krakéler, negatív hőse, aki bűnöző, régóta börtönben lenne a helye.
Igazi szenzáció lenne, ha utolérné a végzete, még András halálánál is nagyobb meglepetés, de úgy látszik, a forgalomból való kivonása-még korlátozott időre is-a lehetetlenséggel határos.
Tartok tőle, ez lassan őt /Szőke Z.-t/ is zavarja.
:)P
Még előfordulhat, hogy második-harmadik próbálkozásra felveszik, bár én sem látok benne különösebb tehetséget.
Bocsánat, hogy belekotyogok. Nem vagyok állandó néző, sőt, de ez a srác szerintem abszolút tehetségtelenen. Jobb lenne, ha nem a szinészetet választaná.
[link]
Hamletet játszana a Barátok közt tehetsége
Én nem tudom, ehhez nem értek. Hinni azt hittem, hogy a méret számít meg a játékosság, a többi sokadlagos.
végre valaki sokkolja miklóst! elegem van már az önelégült képéből
Miklós azt hiszi, elkaphatja végre Igort, de ehelyett sokkoló meglepetésben lesz része. Mit tesz Miklós? Linda attól fél, hogy Péter előbb lép tovább, mint ő, ezért új barátot hazudik magának. Vajon túl messzire megy? Egy titokzatos idegen tűnik fel a kutyájával és Zsoltot keresi.
Gőzeke is beindult? Úgy néz ki.
Megnéztem mégegyszer a múltkori rész végét, tényleg egy simogatós telefont ad Peti Zsoltnak, de a végén egy 3310-es Nokiát lóbál és vág földhöz.
ez nem elégedett, inkább menekül!
Remélem mindenkinek feltűnt, hogy a topikban megjelent vendég ítélkezését próbáltam parodizálni.
Úgy látom, nem sok sikerrel.
Ezt már annyiszor mondtad, de még egyszer se volt alapja.
Baromira nem az az elsődleges, kinek mit tud a szerszáma. Miki ha mégolyan csodálatos szerető is lenne, Zsófi undorodott tőle, nem jószántából tette, amit tett.
Ja de.. így marad... most jut eszembe, ez bk :) Kell az izgalom :D
Túlságosan az életből merítettem a dolgokat :D
Velem van biztos a baj, de én egyáltalán nem tartom elmebetegnek Zsoltot :/
Nem mondom, hogy természetes a reakciója, de nem tartom annyira durvának sem.
Amikor Zsófi hisztizik és tányérokat dobál Zsolt fejéhez, az is legalább ilyen szinten van, szóval összeillenek :)
Zsolt elég komoly érzelmi válságban van, és olyankor sajnos vannak az embernek ilyen rohamai. Elmúlnak majd, nem marad ez így..
elmebeteg lett!
zsófi helyében ott hagynám a francba!
ez hülyeség..
most mondjam én is, aki a jóban rosszban-t nézi az elmebeteg? :o
és BARÁTOK KÖZT-ET! :))
Persze, hogy nem :)
Max próbálta saját magával (!) elhitetni, hogyha Zsoltnak szabad, akkor neki is, de ez sem sikerült.
Ez minden csak nem elégedettség.
szerintem teljesen életszerű és nagyon is kedves tőle!! géza mindig is szerette kingát, nem úgy mint ádika! ezen is látszik, hogy csak dugni akart, semmi mást! már elnézést! én kifejezetten szurkoltam, szurkolok nekik! :))
De ez nem a szexszel való elégedettségét jelenti...húúú
A zosltos témát elég lazán lekezelte, vállrándítás és ő is megcsalt nem, akkor nekem is szabad.
Elmenekül egy tanyára valahová a nagy magyar alföldön pusztaközepe alsón valahol és ott majd gazdálkodó lesz. Ott a jóisten sem talál rájuk nemhogy Nándor vérszomjas bosszúálló halálbrigádja :)
Uramisten! Neked ez egy elégedett nő reakciója és arckifejezése és testbeszéde egy jó szex után??????
Pláne, hogy mikor Csabi meghalt még terhes sem volt a barátnője aztán pár hónap után szó nélkül otthagy egy gyereket Lacinál a boltban.
További ajánlott fórumok: