Barátok közt - így látjuk mi (beszélgetés)
Képletesen pezsgőt bontok a két lurkó tiszteletére!!! :ODDD
De legalább az eddig fantom Szabó ikreket is látjuk. Eddig csak beszéltek róluk ,de sosem mutatták őket. Kertész Bálint és Berényi Zita felbukkanása még várat magára.
Legközelebb legyen természetes vörös és zöldszemű!
Bazsika & Hanna hamisít valamilyen banki igazolást a számítógépén, Clau operabarát ismerősei pedig eljátsszák az ügyvédet/ a befektetőt/ az ingatlan eladóját. Tisztára Kinga és a ripik a rokonsága szerepében.
Alizka FÉRJRE vágyik. Persze őnála talonban ott van Lucácska nemzője, akiben egyszerre majd kitör az atyai szeretet, és fkv-írói végszükségben felbukkan a Házban. HA MÁR KERTÉSZ BÁLINT ÉS BERÉNYI ZITA megjelenésének nem örvendezhetünk!
Tegnap a taxi láttán azt hittem, a legújabb szereplő, a Szabó ikrek nagynénje suhan be ilyen módon a Házba. Adva van egy újabb háromszög: Laci, gőzeke és a nagynéni.
Kingát a BK-be történő belépésétől Balogh Edina alakította. Na bumm, most a férje után Som-Balogh E.
Az izgalomtól leáll az anyagcseréje. ;o) Avagy élettani csoda a BK-ban. L: még: Moldova: Lami, a halhatatlan balhátvéd
link nem lesz, csak kamu a dolog, bedobta, hogy megnézze, mit csámcsogunk rajta :)
Ausztráliában tanult/lakott, ahol Balázska anyja is éldegél. Gondolom, a fiát akarja felkutatni.
Ezt meghallva nyerítettem a röhögéstől.
Timike mennyivel helyesebb ha nincs úgy belőve a haja...Mást nem tudok véleményezni....
Kéne link mert így elég necces amiről írsz. Habár ha Kalamárék ki akarják nyírni a sorozatot, akkor valóban eltűnik Miki. Aki odavan érte az nézheti helyette a hős lovagot, Atikát.
Nagy igazság!
:)
Csak ha vele tartana, attól meg Lacit megütné a guta!
Nem az a plázacica volt ,aki Pali miatt otthagyta a gazdag bunkó pasiját? aztán persze alig egy hónap után miután rájött ,hogy dolgozni nem olyan jó dolog meg pincérkedésből nem telik plázázásra meg bulizásra egyfolytában visszament a dúsgazdag pasijához. A tipikus plázacica volt ,aki végül belátta, hogy nem ért semmihez IQ szintje a nullához konvergál, és ha nem tartja el senki akkor éhenhal. Mint Zsófi.
Igen igen a Virág.
Valamiért nekem az a nő sosem volt szimpi, pedig helyes lány. Talán a karaktere miatt.
Illetve még Vanda volt egy hétig más, még ők hasonlítottak legjobban, de örülök, hogy leváltották az általunk ismertre :)
Sándor Orsi az nem Kingát játszotta,hanem Szilágyi Pali barátnőjét,Virág volt a neve és ott dolgozott a kávéházban
Nem Kingát játszotta ez az Orsi.
Én ezt találtam, idézet:
"Sándor Orsolya, a Barátok közt-beli Petrovits Virág élete alaposan megváltozott a sorozat miatt. A Barátok közt címû sorozatban Szilágyi Pál életébe berobbant Virág, aki a fiú volt fõnöke, Boross kedvese."
[link]
A szereplései közt is ott van!!!!
Ejnye-ejnye, hát ilyenekre nem emlékeztek fanok? :)
[link]
Sándor Orsi volt Kinga!
Nem, Kinga azaz Balogh Edina előtt volt egy másik csaj, aki hasonlított is rá, de már nem tudom hogy hívják...
jaj hát az Igorék tették ki,mondták is a Nórának
Timikét ki találta meg?Akár taxis,akár nem szerintem a rendőrségre kellett volna vinnie
de ha Laci a helyszínen nézné a meccset, Gizike nem tudná álmában megcsókolni! :)))
a neten erről semmi hír...
[link]
Csomor Csilla társkereső műsorban fog szerepelni...
Mondhatom sivár, egyhangú életet élnek a Bk-ház lakói. Se hétvégéik, se ünnepeik, se barátok, se ismerősök, egy-egy programról, szórakozásról is csak beszélnek, de a nézők kimaradnak belőle, nagy szó, ha tesznek egy sétát a közeli téren.
Azért ez valahol roppant elszomorító.
Már az is nagy szó, hogy sok év után először Balázs egyetemi társait és az egyetem épületét megmutatták.
A nagy futball-rajongó Lacinak eszébe sem jut, hogy meccset élőben is lehet/ne nézni, kint a pályák lelátóin, nemcsak a tévé képernyőjén.
Szörnyű lehet ez a bezártság..felér egy börtönnel.
Ott is ez megy.
Nem csoda, hogy jobb híján egymást marják a pletykaházban is.
:))
További ajánlott fórumok: