Barátok közt - így látjuk mi (beszélgetés)
szerintem chenggel semmi baj nincsen! ő nekem szimpi!
Mondjuk annyira elszúrják már ezt a sorozatot amennyire csak lehet. Akik tényleg kellenének azt kiírják de aki meg nem illik oda az ott van. (András ra gondolok. Chengnek meg aztán nagyon sok keresni valója van ott) Szánalmas... =)
Gabi,Teó mondjuk nem lenne rosz :) Laacika boldogabb volt Gabival. Teó meg hozta a formát :D
Zenei karriert nemigen fogunk tőle látni, egyrészt amilyen dalokat eddig hallottunk, azok....hát hogy is mondjam...nevetségesek voltak. Másrészt külső helyszít, stúdió, színpad, próbaterem nem fognak mutatni ismert okok miatt. Hacsak nem épít egy stúdiót a Ház pincéjében :)))))))
Az orvosin volt egy prof. aki mindig csúnyán beszélt és a hölgyek összebeszéltek, hogy ha megint elhangzik egy csúnya vagy trágár megjegyzés akkor tüntetőleg mindannyian felállnak és kivonulnak a teremből. De a prof.nak is a fülébe jutott így felkészülten ment órát tartani, hirtelen úgy fél órával az előadás kezdete után, felrajzolt egy hosszú vonalat a táblára, aláírta, hogy 50 cm. Majd megjegyezte, hogy Dél-afrikában átlagosan ilyen a hosszú egy néger farka. Erre persze minden nő feláll és indul kifelé, ahogy megbeszélték.
-Hölgyeim, ne siessenek annyira, holnap reggelig nem indul repülő Afrikába.
Vízbe esett kocsi nem süllyed el azonnal ez nem hiba, lassan telik meg vízzel és süllyed el, percekig a vizen tud maradni, ezért is lehet jó eséllyel menekülni. A KRESZ tankönyvben is emlékszem le volt írva mit csinálj, de oktatáson is elmondták, hogy húzd le az ablakot és azon keresztül mássz ki, az ajtót nem biztos, hogy ki tudod nyitni. Régi kocsiknál itt előny, hogy kézi ablaktekerő van, az elektromos modern ugye nem biztos, hogy ekkor is működik, akkor marad a B terv, hogy mikor már majdnem ellepte az utasteret a víz nagy levegő ajtó kinyit és uzsgyi.
Na igen, meg aztán egy Trabanttal sok esély nincsen, így is nyomta ki a szemét Peti a kocsinak ,de hát nem bír többet.
Pincérnek sztem nem tér vissza ha akkora sztár lett Japánban (ugye Big in Japan, avagy magyarosan Bikicsunáj:), hogy Limóval megy a BK házba. De lehet, hogy megveszi a Rózsát Zsolttól és majd Bözsi mama kifőzdéjét ott megnyithatják.
Fekete Trabi kétéltű jármű, a vízen is megy. Vályogos fiai ugye vascsöves kezelésben akarták Balázst részesíteni, amit mondjuk meg is érdemelne. Pláne, ahogy a rész elején beszélt Vályogossal, igazi tenyérbemászó képpel.
Az meg a másik ,hogy mi van ha a kémkamera előtt elszólják magukat? Egyrészt maga a kamera felszerelése is bűn, másrészt nem eskü alatt tett vallomás. Vagy ha bevallja a kémkamera előtt, hogy ő lőtte le Kennedy-t akkor már másnap a Gyorskocsi utcában ébred, akkor is ha csak egy fél órával a merénylet előtt született?
Megnéztem a finálét, hát elég érdekes volt. Trabiúsztatás Vályogos módra, meg ahogy Szabi megérkezett egy bálna méretű limóval, ááhhh. Aztán a zárójelenetként egy Zsófi-Miki kufircolás kezdete.
Tavaly már nem, de tavaly előtt még igen..
Tavaly már hosszabb volt, de nem ennyire mint most.
Jah, és ilyen "hogy folytatódik a sorozat?" kvíz sem volt már tavaly.
Őszintén szólva én is meglettem volna nélküle.
Szabi hogy menti meg a családot,ha Rózsa zárva van a női tiltakozás miatt
Régi szereplőként megmondom őszintén nem Szabit vártam...
azt hittem valami Vanda féle vagy Géza esetleg Gabi Teo.
De Szabika nekem nagyon nem hiányzott :-D
Vegye meg, vagy állítsa talpra:
1. A Rózsát;
2. a Berényi Brothers Worldwide, Inc.-et;
3. Laci boltját& kolbászdáját;
4. Clau rongyrázás-szervező irodáját;
5. Atis miniatűr Wall Streetjét.
:ODDD
SZabi majd biztos példát mutat spórolásban és jól megfialtatja milliós jogdíját :)))
A gagyi műfajban mindig is voltak efféle "sztárok", akik nagyon hamar elverték a keresetüket. Szabi története így is röhejes. Ha akkora sztár lett Japánban, csak visszamegy - amennyiben visszahívják egyáltalán.
Avagy Kiszel Tündét ma sem találta fejen egy UFO.
Mondjuk szünet után elképzelhető, hogy Gőzeke épp az ágyból mászik ki az éktelen csengetésre Laci mellől, mert jön érte a Fakabát Zrt.
Tavaly összvissz 3 hét szünet volt, úgy rémlik nekem.
Köszi..:)
Nah, mi lesz velem addig..:))))
persze, hogy igazából.... :)
nem fog ez sokáig tartani...:)
További ajánlott fórumok: