Barátok közt - így látjuk mi (beszélgetés)
Na jó, azért ha szigorúan vesszük, akkor Miki tette éppen annyira bűntény, és őt akarták lebuktatni. Most ennek a családi békéhez nem sok köze van, hogy bűntény-e vagy sem.
Nem mentesíti sem Attilát sem Klaudiát semmi alól , hogy bekamerázták, lehallgatják Miklósékat. Ez is bűntény ! Juli jogosan rágott be, mert Attila már nem először nem tartja be a nki tett igéretét ... akkor miért is bízna benne ???
persze. nem volt nagy. :DD
Adri, megvagy? Micsoda vihar volt itt :)))
van Izának is ami picit furi, de alapvetően Iza arca nagyon szép. olyan aranyoska :))
másképpen kellett volna fésülni.
pont azt néztem is.. :\
igen :))
Na jó, neki is el tudok képzelni jobb frizurát, de neki az arca szinte bármilyen frizuval nagyon szép. Kati haja olyan, mintha zsíros lenne, és lenőtt.:((
Hú, de előnytelen Mérai Kati haja... Iza viszont gyönyörű.:)
na igen, az másképpen hangzik, hogy NEM Julit kamerázták, de igen akkor is.. nem mondta el attila Julinak, hogy mire készül.. az a szerencséje attilának, hogy kilépett ebből az egészből, s elküldte a fenébe Claut finoman.én sem érezném erős igazi indoknak ezt ha szakítanának, mert ha úgy vesszük csak miki bűnösségét akarják bebizonyítani. mibe fogadunk? ha egyszer le is bukik miki, nem lesz tervben a bizonyítgatás, cselszövés.bár kétlem, hiszen miki nem az a fajta szerencsétlen alkat. szóval visszatérve, majd kiderül, hogy mi lesz az a "csúcspont" attiláék kapcsolatában, ami miatt döntésre kényszerül attila, ha jól olvastam..
:D
Ja várj, már elküldte az irodába. Szerintem baromira túlreagálta, elég friss a kapcsolat, ebben én nem kockáztatnék egy iylen elküldést. Még a végén komolyan veszi a másik... jó, ez a kameradolog "kissé" tényleg erős volt, ha belegondolnék, én is megerőszakolva érezném magam, ha vki a tudtom nélkül kiles engem privát helyzetben, vagyis hát ahol neki nincs keresnivalója. Az mondjuk enyhít a dolgon, hogy nem Juli volt a célpont, de akkor is... de egy ilyen hirtelen szakítás durva, és nekem nem hiteles a sztoriból, túl előzmények nélkül való. Mármint eddig ennyire nem volt mérges, vagy nem tudom, nem érzem alátámasztva, na. Tudom, hogy megígérte, hogy megfenyegette őt J., de egyik sem tűnt olyan komolynak... és az is enyhítő, hogy Atis maga tért észhez, szerelte le és elmondta neki. Claut meg ismerjük, ugye.
tudom, szakít vele, s vissza akar költözni nórához..s ettől szegény nóra bedilizik újra.. :O
:DD
Jaj, tényleg, akkor lesz vmi Juli-Atis feszkó is... utaltak már rá... mármint a mai részben.
igen, s szerintem konkrétan nem a helyet, s a cég nevét, mert ha jól hallottam azt is bele írta..
az más ha ilyen sztorit ír a csajszival kapcsolatban, de mindent nem kéne.
Nekem már volt szerencsém cikket írni, meg is jelent, mindegy, tehát mindent lehet úgy írni, hogy amit nem akarsz ill.nem lehet beleírni pl.ami reklámnak minősül, akkor azt meglehet kerülni. Tehát itt Hanna annyit írna, hogy egy x éves lány egy baleset miatt elvesztette az egyik lábát stb.
a legizgibb inkább az volna, ha nórán ismét rajta lenne az a poszttraumás izé.. szétverné a boltot, s nem emlékezne rá, s azt hinnék, hogy ismét betörtek.
bár nóra azt hiszem felépült..
engem most kifejezetten idegesít. alapból nem szeretem az újság írókat, nem hogy még itt elviselni.. pont olyan lett hanna mint magdi néni annak idején. na jó konkrétan, de szegény idegesítő a szerepe.
dehogynem vérrokonok:
Peti nagyanyjának a testvérének a lánya Zsófi
Hát, csak aztán valaki rákattan, kideríti, a B. Testvéreknek meg annyi. Nyilván felháborodást, sajnálatot stb. váltana ki a sztori, még akkor is, ha a gyógyulásra lenne kihegyezve, mivel friss az eset... Ezt a Jakabot (vagy hogy hívják) is a szenzáció érdekli, minél több részletet akar róla...
Szerintem zsákot húznak Bazsó fejére és elrabolják a Vályogos testvérek. Az utolsó snittben lefogják a srácot, miközben Vályogos egy benzines láncfűrész beindításával bajlódik. Jelenet vége, évad vége. :)
Nem is szokták a cikkekben leirni, h hol történt a baleset.
Na igen, eddig minden szempontból úgy adagolták az eseményt, hogy ez egy komoly lap, komoly lehetőségekkel. Valószínűleg az is, tehát marad az a verzió, hogy drágalátos családban már megint nincs egy sem, aki gondolkozzon, helyette mindenki pattog, mint a pöttyös labda.
(Ha ugyanis Hanna nagy lapnál van, akkor sehonnan sem jön rá az olvasó, hogy melyik építkezésről van szó, ha ő azt nem írja meg.)
Én csak azt mondom, hogy ha tényleg egy kerületi postaláda-töltelék lapnál írogat, annál még a blogírás, vagy az egyetemi újság is nagyobb kihívás, de tőlem... :)
Ha viszont valami értelmes helyen kapott állást (városi, vagy országos terjesztésű lapnál), akkor nagyon túlspílázott volt a családi- és szerkesztőségi (elvették tőle a sztorit) hisztéria a cikkel kapcsolatban, hiszen a téma nem kívánja meg a baleset helyszínének közlését. Egyszerűen nem írja le, és mindenki nyugodtan alszik.
Jaja, valóban, de az a szerkesztőség se úgy nézett ki mint egy kerületi zugújság.
Vezetékneve: Drót, keresztneve:feszület :)))
Amúgy Illés
Az még BK szinten is érdekes lenne, hiszen csak most feküdnek le. Az előző meg tavaly ilyenkor történt lassan már szülnie kéne. Szép isl enne lefekszenek, közli Zsófi, hogy terhesaz aktus után percekkel, a szünet végére meg már szülés előtt állna.
További ajánlott fórumok: