Barátok közt - így látjuk mi (beszélgetés)
Ez mindent visz most. Amúgy meg nem külföldi utazásokon gondolkozik az ember csődhelyzetben.Pláne, ha rendőrségi eljárás folyik ellene. Az meg, hogy az én pénzemből legyen valaki nagyvonalú. Ehhh.....
Ott vannak prostik?
Hűűűűű! Ott most vad világ van!
A mai világban már mindent ki lehet figyelni.
Én elhiszem, hogy létezhet életreszóló vonzalom.
Csak ne Japánba, mert ott már besározódott!
ne feledd: Gizi bankkártyájával fizette az utazást, így a rendőrségnél rögtön "szólt a riasztó"
(egyébként meg Kijev kifejezetten drága turisztikai célpont)
Nyílván, de akkor miről írnának mgé heteken keresztül ???? Nincs ötletük, csak a hülyeség , mert azért vannak észszerű dolgok mint ez is ! Azonnal szóltak volna Enikőnek az ügy megoldódik és törhetnék a forgk. írók az agyukat vaolami új történésen ...
Más is képszült már külföldre (Balázs) és maradt !! Igaz szegénynek nem valami izgalmas a szerepe !!!
Lacinál egy 5 évesnek is több esze van .
Ilyen szuper rendőrséget ! Már tudják is, hogy az ország "legelvetemültebb" bűnözője le akar lépni ??? Ugye nem komoly, azért írtak itt már egy-két-három --- hülyeséget, de ez azért nem semmi !!!!!!!!!!!
annyira gáz ez a miki-nóri páros összehozás utáni vágy...lerágott csont,megrögzött gondolkodás
ha van eszük az íróknak,nem bolygatják
miki-zsófi-zsolt kapcsolat kissé a tökéletes trükk c.filmre hajaz
miki-zsófi kettős meg vad vágyak,stb.erotikus thrillerre,ahol a két cselszővő egymásba szeret,de addig megy a szerepjáték.
dez ez a Kijevi utazás,amit Laci adott Gizinek
most olvastam hogy Bozsek Márk lehet hogy hamarosan kiszáll,még szerződése van de fontolgatja hogy külföldre megy
Mi is ott esküdtünk ahol a Mikiék :)Az a mi kerületünk polg.hivatala :)
Azt hittem, a telefonról van szó.
az osszes telo a memoria kartyara ment mert a sajat memoriajara nem fernenek el videok,de legalabbis nem annyi,amennyit filmezgettek a kolykok .
Pfú, hát nekem nem fog hiányozni.
Naná ,hogy nem, de miért is kéne odaadni a telefont? De a videót ami bizonyíték egy rablásnál azt átküldeném és a rendőrségnek is odaadnám, és hát ez volt a cél, nem?
Rendőrségnek igen. Hát Laci megsüti!
Teljesen besokallt a feje ?
Én is átadnám,de csak a rendőrségnek.Nem isértem Laciék miért nem szólnak a fiúk anyjának.
És miért nem adnád? :O
egy lehetséges bűnügy elkövetői lehetnek a felvételen, szerintem az embernek nem csak a józan ész diktálja, hogy adja át a bizonyítékot , de a jogi kötelesség is
(hozzáteszem, én hasonló esetben kizárólag hivatalosan a rendőrségnek lennék hajlandó átadni a telefont, nem pedig a sértettnek)
De Enikő vagy anyjuk nem adta volna oda mint ahogyan én sem adnám.
:)) épp most akartam belinkelni :)
Vajon mihez ért? Van valami végzettsége, képzettsége?
Mert a zenélésből nemigen hiszem, hogy most sikerülne megélnie. Hacsak nem ő megy az Eurovíziósra :DDD
Tudom, hogy ez Zebi reszortja.:)
de talán elnézi nekem.
[link]
Bozsek kiszáll a Barátok köztből is
Sajnálom hogy így döntött, kedvelem őt.
Mindez szép, csak ne kellene rá várnunk kb. 5 évet.
Igen, én is vártam volna tőle vmit.
Nekem az a furcsa, hogy laci szólt nóranak,és nóra sem tett semmit az ügyben.. ügyvéd volna, vagy micsoda.
Az már biztos, azt nem itt kell keresni
További ajánlott fórumok: